Přejít na obsah

plánuje někdo OIII

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny Octaře. Dnes jsem si vyzkoušel "Trojku". 2,0 TDI, DSG, Elegance, červená (vínová) barvička. Klasický škodovácký nedostatky v krátkých sedácích, hrana tlačící do levé holeně (V OII FL jsem si polohu nakonec našel). Moc se mi líbil barevný Maxidot, fešácký, i když menší, zpětný zrcátka,kufr klasika - česká stodola, nesedl mi start/stop a po pár kilometrech jsem ho vypnul. Fungoval dobře, rychle, ale mě osobně štval. Brzdy pěkně vostrý, to mám rád. Celkový dojem: CHCI JÍÍÍÍ :palec:

Odkaz ke komentáři

No po sobotni akci v Skoda parku jsem dosel k nazoru ze urcite si O III nekoupim... za prve je problem poznat jestli je to rapid nebo O III a za druhe je to hnusne auto... Vymenovavat nema smysl... pripada mi to jako by O III byla posledni vybabavovy stupen Rapida... Jestli rapid nebo O III tak radeji Rapida... Jak uz psal Igor.. O III je osulena kam se podivat... tapeci, zadni sedacka, zadni lampicka, rozdil mezi rapidem a O III mezi sedacky je cca 2 cm... zadni kufr je stajny myslim velikost diry atd... za mne O III urcite ne je to a byl by to krok zpatky...

Odkaz ke komentáři

I Antoš by chtěl....

2.0 TDI elegance DSG (autosport Kučera Liberec) láska na první pohled!!!! :wub:

start/stop (poprvé jsem se lekl) ale potom fajn :palec:

DSG u mě orgasmus, u přítelkyně ne (je hloupá, ale zvykne si) :lol:

co mě tlačilo, tak konzola u řadící páky (no a) :lool:

opravdový mínus, to co mi pije krev, tak že kombi ještě není!!!!!! :wallbash:

ale zpět k tématu: ano, uvažuji o ní

Odkaz ke komentáři

Ted jsem se na ni díval na salonu, a jak tady bylo psaný, docela sklamání myslím že to byla ambiente auto za 540tis a teda je vidět, že je zrychlená výroba a teda vůbec mě to neuchvátilo, třeba až se projedu,a le tak diametrální skok jako mezo OI a OII tam tedy rozhodně není, uvidíme co kombi RS a scout, ale u té ambiente, to teda bylo nic moc, samozřejmě místa vzadu a kufr, že nevidím nakonec to jo, ale posez u řidiče no nevím , zadek krásnej předek no musím si asi zvyknout. Jinak teda Leon trhá koule víc :lool:

Odkaz ke komentáři

seděl jsem v rapidu i O3 a opravdu je (aspoň mi to připadá) větší... myslím tím víc místa pro cestující...

mezi sedadly o 1,5 cm širší OIII, od ramene , kdy jsem seděl v sedadle, ke sloupku B taky 1 cm,

vzadu před koleny cca o 1,5 - 2 cm více ....

otvor do kufru - šířka dole u nárazníku je stejná

Odkaz ke komentáři

mezi sedadly o 1,5 cm širší OIII, od ramene , kdy jsem seděl v sedadle, ke sloupku B taky 1 cm,

vzadu před koleny cca o 1,5 - 2 cm více ....

otvor do kufru - šířka dole u nárazníku je stejná

Myslíš oproti OII?

Odkaz ke komentáři

Tak že Rapid je stejně velký jako OII?

koda Octavia III (2013) definitivně odhodila maskování. Podívejte se, co pod ním celou dobu schovávala.

V úterý 11. prosince odpoledne představila Škoda ve svém mladoboleslavském muzeu netrpělivě očekávanou třetí generaci Octavie. Co je nového?

Předně, Octavia 2013 znatelně povyrostla. Je dlouhá 4659 milimetrů a široká 1814 mm, což je o 90 mm na délku a 45 mm na šířku více než doposud. Rozvor činí 2686 milimetrů (+ 108 mm).

Zvětšení délky i rozvoru o zhruba deset centimetrů znamená (kromě relativního zmenšení převisů, vzhledem ke zbytku vozu), že nová Octavia aspiruje na mezigenerační posun o třídu výše: z nižší střední do střední třídy.

Odkaz ke komentáři

Tak že Rapid je stejně velký jako OII?

stejně ne, ale dost podobně velký, teď neberu nějaké papírové rozměry, ale to co naměříš po usednutí do auta .....

rozhodně je ten odstup OIII o dost méně, než o kolik se všude píše, že je OIII větší .....

Odkaz ke komentáři

Rapid že je stejné velký uvnitř jako nová Octavie? To může říct jen člověk co to auto nikdy neviděl :blink: Minimálně je o 11 čísel vzádu větší než Rapid :rolleyes:

A kdo psal,že je Rapid stejně velký jak OIII ??

Odkaz ke komentáři

bych rád viděl, kde jsi nabral vzadu + 11 cm pro OIII vůči Rapidu

já seděl v obou autech, seřízenou sedačku řidiče podle sebe a svého pocitu, pak jsem si sednul dozadu za sebe a před koleny jsem měl o OII galaxy v pouzdru plus cca 2 cm max, u Rapida galaxy tak akorát ....

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Jardo: dnes jsem měl možnost porovnat obě auta a OIII je opravdu velokostně vevnitř podstatně prostornější než Rapid ;) Rozvor je o cca 12cm větší jak Rapid.

Jinak to boční plastové čalounění(snížení hmotnosti a tim i šetření) je opravdu trapné.Hned to házi vůz podle mě o třidu dolů i když vím že na to to nejezdí ;)

Odkaz ke komentáři

tak já se nehádám, papírově je rozvor větší, ale tuším, že ne o 12 cm ....

mě jde o skutečnost při posezu,

nakonec co jsem koukal, tak v údajích o šíři v oblasti loktů je OIII vpředu o 4 cm a vzadu o 2 cm lepší než Rapid, ano je větší, ale že by se tomu dalo říkat "o hodně" ??

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...