octavius_SK Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 a je to fakt zpracovatelsky poplatek nebo zaloha? to je normalne spracovatelsky poplatok, mimo ceny auta, v podstate asi zato, ze sa unuvaju s tebou spisat zmluvu zalohu som tam nechal iba tisicku...zmluvy sa budu spisovat az ked pride auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Nějako mi to hlava nebere. Mám tomu rozumět tak, že jsi zaplati 570€ jen za to, že s Tebou uzavřeli smlouvu? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 není to náhodou jen poplatek za převoz vozu z ČR na Slovensko až na dvůr dealera? Něco podobnýho existuje v Německu taky a tuto částku (transport) by měl platit zákazník. Dobrý prodejce však tuhle částku bere na svoje triko a zákazníkovi tak dává "slevu". ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tecki Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 Asi zabudol upresnit, ze auto je na splátky asi, nie nahodou? Aj mna to vie nastvat, ze platis za "moznost" si kupit na auto na splátky, ktore su "udajne" bez navysenia :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 (upraveno) Asi zabudol upresnit, ze auto je na splátky asi, nie nahodou? Aj mna to vie nastvat, ze platis za "moznost" si kupit na auto na splátky, ktore su "udajne" bez navysenia :-)) pisal som, ze to plati pri financovani, nie ked beres auto v hotovosti....konkrente ich nove financovanie na jednotku, ale to iste plati aj pri financovani na tretiny, patiny,... tu to mate spomenute: http://www.vwfs.sk/uver Upraveno Červenec 31, 2015 uživatelem octavius_SK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 este ma napadlo, neviete nahodou, odkedy zvyknu davat ako bonus zimne pneu pri tychto financovaniach? pytam sa preto, lebo predajca mi hovoril, ze ak by nahodou dovtedy, kym nespiseme zmluvy (co bude, az ked pride auto), bola nejaka akcia, pripadne by zrusili ten spracovatelsky poplatok, tak sa ma to bude tykat... tak si fandim, ze by som mohol este tie zimne pneu stihnut :D je pravda, ze vsetky nove vozy, bez ohladu nato, kedy objednavate, obuvaju do letnych pneu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Ano, je to tak. Všechna auta jsou dodávána na letních pneu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Zimné pneu zadarmo bývajú väčšinou tak od polky októbra až začiatkom novembra... každý rok je ten dátum trochu iný, asi podľa toho kedy sa zobudia u importéra že už bude zima :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Zimné pneu zadarmo bývajú väčšinou tak od polky októbra až začiatkom novembra... každý rok je ten dátum trochu iný, asi podľa toho kedy sa zobudia u importéra že už bude zima :D to by som mohol vymaknut, ked tak pocitam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 a samozrejme počítaj s tým že to budú plecháče bez puklíc... elektróny nedostaneš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 kde si auto objednaval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 to mi je jasne, ze to budu iba plechace, mne ide hlavne o tie zimne gumy...plechace by som potom predal a na leto dokupim elektrony objednaval som v rm-jet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Srpen 1, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 no sak zase hliniky sa dali priplatit tiez a plechace by som nechal na zimne inak pozer tvoj popis a bude to pekny skok s dacie logan do octavie daciu som osedlaval ako sluzobne a presedanie do vlastnej octavie2 bol trochu šok uplne ine vozenie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Srpen 1, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 no sak zase hliniky sa dali priplatit tiez a plechace by som nechal na zimne inak pozer tvoj popis a bude to pekny skok s dacie logan do octavie daciu som osedlaval ako sluzobne a presedanie do vlastnej octavie2 bol trochu šok uplne ine vozenie jasne ze to bude ina trieda, ale pravdupovediac som bol s loganom spokojny, drzi uz 10 rokov, motor bez problemov, akurat to zacala zrat hrdza..iny problem som s tym nemal... hooodne dlho som pozeral po jazdenych passatoch variant, ale ta predna maska trojkovych skodoviek ma dostala ;) sak plechace tam budem mat od vyroby, na tie hodim zimne gumy a na leto kupim hliniky v stredu 5.8. mi ma volat predajca v akom stave sa nachadza objednavka, som strasne zvedavy, kedy auto zadaju do vyroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noveauticko Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 myslím,že na hliníky budeš mít čas,auto bude stejně jezdit už na zimních v tu dobu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 (upraveno) srovnání Cupry a RS. http://www.autorevue.cz/seat-leon-st-cupra-vs-skoda-octavia-combi-rs-mereni-vykonu-dynamika#articleStart Upraveno Srpen 3, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Octavius_SK: mel jsem jako nahradni auto na tyden trojkovou fabku s 1.2TSI 6q manual, uprimne bych to ve vetsim aute nechtel... v kratke fabce to celkem slo, ale nemel jsem ji ani jednou nalozenou vic nez dvema osobama, do 2500otacek mi to prislo dost mrtve, potom se probralo/natlakovalo turbo a jelo to... kazdopadne to umi jet dalnici pod 6 litru a ve meste jsem jezdil za 7-8 kdyz jsem se krotil :) tolik moje zkusenost s podobnym motorem jak avizoval raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Octavius_SK: mel jsem jako nahradni auto na tyden trojkovou fabku s 1.2TSI 6q manual, uprimne bych to ve vetsim aute nechtel... v kratke fabce to celkem slo, ale nemel jsem ji ani jednou nalozenou vic nez dvema osobama, do 2500otacek mi to prislo dost mrtve, potom se probralo/natlakovalo turbo a jelo to... kazdopadne to umi jet dalnici pod 6 litru a ve meste jsem jezdil za 7-8 kdyz jsem se krotil :) tolik moje zkusenost s podobnym motorem jak avizoval raym0n dik za info, ja na kare budem jazdit vacsinou sam, mne ten motor bude stacit, mal si uz tu 81kw verziu?spojenim s dsg si myslim, ze to bude slusna a postacujuca jazda, ja som neni zavodnik a teda volal som predajcovi ohladne zadania auta do vyroby a ze tak 42/43 tyzden by to predbezne mohlo byt, co je tak zhruba koniec oktobra...kua to je dobaaaaaaaaa....musim uplne zabudnut, ze som nieco objednaval, lebo ma jebne ze sa posnazia to pourgovat (ale ze mozem byt este rad, ze je kopec ludi, co uvidia auto az dalsi rok), no uvidime teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Jj byla to 81kW verze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noveauticko Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Plánuje někdo OIII Fresh?(zvýhodněný model) bylo mi řečeno v solóně,že na tento model se slava nedává,max 2%,což se mi zdá jako hloupost.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 No hloupost, to se musíš zeptat v jiným saloonu, kolik jsou ochotni dát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noveauticko Odesláno Srpen 13, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 Tak jsem přes meilovou korespondenci dosáhl na 5%,myslím,že až vyrazím osobně,může to být ještě lepší..kolega bral nového Golfa VII comfortline a dostal 12%..tedy 1/2 % by byla solidní.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Září 24, 2015 Sdílet Odesláno Září 24, 2015 tak hosi, skodovka prekvapila, dnes mi volala pani z predajne, ze auto dorazilo, cize objednaval som 16.7. a na predajnu dorazilo 24.9., cize suma sumarum im to trvalo 2 mesiace a tyzden...velika spokojnost takze vybavit papierovacky ohladne financovania a dufam,ze v utorok dalsi tyzden bude stat pred barakom, potom poslem nejake fotos tak ma napada, nechcete niekto logana? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flope63 Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 Ja jsem objednaval 24.7 do spanelska dorazila 23.9 , pak stala tyden v Zaragoze a doufam ze pristi tyden bude v garazi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius_SK Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Ja jsem objednaval 24.7 do spanelska dorazila 23.9 , pak stala tyden v Zaragoze a doufam ze pristi tyden bude v garazi. drzim palec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flope63 Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Tak dneska jsem ho poprve videl,haha,v pondeli mi to hodi na znacky ,daji cerne folie na okna(darek od prodejce :D ) a v utery je moje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peter2410 Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Dilema. Vyberám sluzebak(50000km/rok). Do budgetu mám na vyber: 1,6tdi DSg iba v základe ambition alebo 1,6tdi manuál + výbava (xenony, dynamic paket, 17 kolá, Bolero, ambition plus) . Automat by bol pekný pri tých km ale už konečne by som chcel aj vybavené auto. A bez xenov mi to príde take chudobné to auto. Aj tie zákl sedačky sú pre mna moc široké. Čo by ste vybrali vy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 volil bych lepsi vybavu s manualem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Šel bych do manuálu s lepší výbavou. Xenony jsou fakt super . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peter2410 Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Zaťal to súhlasí s mojim pravdepodobným rozhodnutím :) o xenony by až tak nešlo, skôr o tie ledky, a tie šport sedačky sú tiež paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.