Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Hele, nevim jestli i to nemecko je dobry napad, sice to je drahy a odskouseny, ale i ABT a MTM skoro vse jen nalejvaji, volil bych Profituning v BA, nebo proste nekde na SK, maji s tema autama dobry skusenosti, a i fajn ozvenu od zakazniku, a vsehno delaji na brzde a s ohledem na kazdy auto, ono totiz kazdy auto je unikat :palec:

http://www.profituning.sk/chiping?bid=5

a tady odkaz na MTM, ktery udajne dal tolik a tolik......

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=109695&highlight=mtm

Odkaz ke komentáři

jojo v breznu se tam s kamosem chystam s 120d :palec:

fakt to umi, ono asi i v praze, to udelaji, ale ne kazdy je s mvoleskem za dobro/spokojeno, jak jsem to vypozoroval...... Jo kdyz videa, tak dam BMW od toho jednoho chipera z PT

a cely jejich kanal je pekna podivana

http://www.youtube.com/user/profituningvideo/videos?view=0&flow=grid

B)

Jo a uplne jse zapomnel, gratuluji k novemu autu, myslim ze si s tim autem uzijes, preju spousta bezproblemovych km, at to klapa, pozdrav z Vidne :pivo:

Odkaz ke komentáři

luigi5: díky za odkaz.To už jsou mnohem ale mnohem reálnější ceny.Zkusim poptat ještě Jastera,potřebuju reference :palec:

Masakr:

http://www.autoforum.cz/testy-aut/test-bmw-m550d-mrstna-lokomotiva/

v tomhle jsem jel na BMW X-drive live akci.. s nějakým profi závodníkem.. na okruhu..strašný peklo.. :lol:

já to taky vočipuju :lool: se z toho výkonu pos.. :D

Odkaz ke komentáři

Zase sa tu nerozplyvajte nad hodnotami výkonu, lebo výkon problém casto krát nieje vôbec ale odhadnúť optimálne zvýšenie výkonu, to už nevie hocikto.

Je jednoduche supnut o 60 koni viac ale co nato povie turbo ktoré natlakujú abnormálne na jeho velkosť a stabilitu?

Najvyssim vykonovým ponukam by som sa vyhol veeeeelkyyym oblukom. ;)

Odkaz ke komentáři

Atrix: máš naprostou pravdu a proto je potřeba vybrat kvalitní firmu která má zázemí a dobré reference.Osobně mám na 99% vybranou Bratislavu,ještě zkusím zjistit Hamanna v DE přímo přes toho člověka co mi zařídil Brumlu a pak to je otázka jednoho dne.

Jinak rozdil mezi 325 a 330 co jsme zjištoval tak pouze v SW kvůli pojištění v zemich kde se plati podle kW-oba dva motory třilitry,šestiválce.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jak uz jsem ti rikal Romane, nemyslim, ze to bude jen v SW. Kdyby to tak bylo, tak logicky 325d jde nacipovat na stejne hodnoty, jako jde nacipovat 330d ne? Myslim, ze tam nejake drobne odchylky budou, treba jine vstriky, mirne vetsi turbo. Kazdopadne 330d ma vetsi kotouce treba ;)

Atrix: Jak rika Roman, je treba vybrat kvalitni firmu, ten profituning vypada solidne, podle fotek tam upravovali mnohem drazsi kary a i prostredi vypada profesionalne. Jeste pozjistuju nejake reference.

Odkaz ke komentáři

Michale: no vidíš to a mě to naopak oslovilo.Navic když mi to potvrdil Jarda že s níma má taky vlastní zkušenost a že to je na jistotu,že umí :palec: A nejsou to žádny krabičky Michale! Chlap mi to vysvětloval že to maji odstupnované dle řadicího stupně a že největší tah je u 3,4 a 5 a jedná se o nalití řidící jednotky.

Octavius: sorry,přehlidl jsem to ale je to ončo.Rodiče jsou spokojení?

Jinak jsem asi nakazil okoli a kámoš si včera přivezl lepší kousek :o Taky z té jizdy vstávaji vlasy na hlavě :wub:

Ta nejnovější pětka je hezká,strašně se mi líbí zadeček ale zase o level jinde co se týče cenovky :)

post-81-0-67057300-1359560223_thumb.jpg

post-81-0-38683100-1359560238_thumb.jpg

post-81-0-85057000-1359560261_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Filipe: abych řekl pravdu tak ze začátku silný nezvyk,po třech dnech ale jsem to ztáhnul na minimum a dobry,Passat CC se mi líbí vic :D i když jsem toho názoru asi sám,většině lidi se to podsvícení líbí.

Vic mě vadi ty odkládaci prostory :( a pak Run Flaty které bych měl během měsice vyřešit.

Jinak nemám co tomu autu vytknout,možná jen to že to jede opravdu pěkně a kolikrát si toho člověk ani nevšimne a má tam 140 během chvilky.

Jarda mě nasadil brouka do hlavy s pronájmem polygonu bud ve Vysokém Mýtě nebo v Mostě.

To by bylo fakt dobry.

:)

Odkaz ke komentáři

Výkon:198Hp249Hp+51Hp

Točivý moment:410Nm512Nm+102Nm

Průměrné zvýšení výkonu 1500-4500rpm: 39Hp 24.5%

Akcelerace

Interval stupeň originál BSR

80-120km/h35.0s4.2s16%

80-140km/h410.1s8.3s18%

100-150km/h49.1s7.1s22%

Omezovač maximální rychlosti posunut na 275km/h

Já myslím že po shlednutí toho videa je rozhodnuto:

http://fanda.nova.cz/clanek/tech-cars/automag-c-38-vytunene-kary-a-auto-z-lepenky.html

http://osmium.cz/pdf/stk052011_22.pdf

Odkaz ke komentáři

Romane, já Ti nevím, podle mě tohle auto chipovat je docela zbytečné a osobně bych to nedělal. Je to zásah do krásného a sériového auta, užíval bych si ho tak jak je....

Navíc myslím že těch 50 koní za to nestojí, a kde to chceš jako využít, po Hradci na semaforech?! Nevím no... :huh:

Upraveno uživatelem Hynek
Odkaz ke komentáři

Hynku: a Ty myslíš že jsem takovej jouda že jezdim po Hradci a nahánim holky tou strojovnou? :lool:

To auto jezdi na rozdil od Tvého i v dešti i ve sněhu kamaráde :rolleyes: :D

Po Hradci jezdím Fabii,to se Ti opravdu moc nepovedlo ale nevadi,jedeme dál...

Další poptávka jde do Inveltu Praha a příští týden jsem objednaný navečer do Pardubic.

Odkaz ke komentáři

Hynku,v pohodě,však Ty víš taky jak jsem to myslel.Nejsem rozhodnutý.S autem jsem najel málo,něco okolo 1200km,ještě je brzo na úpravy,jen mi je líto toho potenciálu nevyužit.Uvidíme.

O vikendu jedu za kamarádem,Pavlem Vikem (možná že ho znáš) motokaskadér :D tak mě chce ukázat možnosti karbonové folie na difuzor,zrcátka a střechu tak jsem zvědavý jak to dopadne :)

Odkaz ke komentáři

Jj Pavla znám, myslím že je z Jaroměře.

Můžu Tě o něco poprosit Romane, nedávej na to bávo falešněj karbon prosím, to auto tím zabiješ! Když už karbon, tak jedině pravej :) Snad se nebudeš zlobit, že Ti to píšu a taky doufám, že nebudu jedninej s tímhle názorem tady....

Upraveno uživatelem Hynek
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...