Michal K. Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Nechci to tu Romanovi moc zasirat, snad mu to nevadi. Odhadnute ty hodnoty asi nemas ze? Na kolik by se tak asi navysil vykon a kroutak. Mam automat, 3.0tdi 176kw CDYA. V a4 to musi jet neskutecne, i v moji a6 to totiz nejede spatne, ale trosku bych tomu pridal . Kdyztak bych se nekdy stavil to probrat osobne, co se tyce pak zivotnosti motoru, prevodovky apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Nechci to tu Romanovi moc zasirat, snad mu to nevadi. Odhadnute ty hodnoty asi nemas ze? Na kolik by se tak asi navysil vykon a kroutak. Mam automat, 3.0tdi 176kw CDYA. V a4 to musi jet neskutecne, i v moji a6 to totiz nejede spatne, ale trosku bych tomu pridal . Kdyztak bych se nekdy stavil to probrat osobne, co se tyce pak zivotnosti motoru, prevodovky apod... ok CT je kousek, CDYA 176kw CDYB 155kw tady to jde kouknout podle ETKY co tam je jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 (upraveno) Zdenku,děkuju za Tvoje postřehy a porovnání.Zase jsem chytřejší. :) Upraveno Únor 3, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 tak aby ses mně nesmal,že se vozim v dědečkovskem aute........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 (upraveno) Mě ten SuperB prostě nebere...a jak spávně píšeš mě to prostě přijde jako auto pro usedlého chlapa,vlastně pro tebe jako dělané :D :lool: spotřebou mě nedostaneš ;) Upraveno Únor 3, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 (upraveno) Kdyby někdo chtěl auto v benzinu které vypadá jako to moje tak ten kluk od kterého jsem kupoval Brumlu má uplně to samé ale v benzinu.Neskutečná nádhera v černé metalize. Třilitr 225kW,najeto okolo 120 tisic km taky v pěkné výbavě Cenově o něco vic než ta moje,za cca 21 tisic euro. Upraveno Únor 3, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Noooo, kde mame foto? To vypada na zajimavy auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 (upraveno) Segra která má o cca 25kW vic...neboli 225kW :) jsem měl počkat dopí... :D Upraveno Únor 4, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Hmmmm, nadhera, malej luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 moc hezka, ale 335tka je uz moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Když BMW tak jedine 5ku.....3ka je pro zensky a romaria :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 (upraveno) Tak já nic nenamítám...máš pravdu dědo Hajzliku :D Pěkné video: Upraveno Únor 4, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 pěkná barvička ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 (upraveno) Zitra jdu na první servis...výměna filtru-vzduch plus olej.filtr a motor.olej a celková cena do 5 tisic. Kolik se plati u Octávie? O tisicovku méně v autor.servisu? Je pravda že když vejdete na servis tak tam je cedule jako kráva-1400,- hodinová sazba ale BMW to má členěno na jednotky kde např. na výměnu oleje je přiklad 80 jednotek kde jednotka stoji napřiklad 98 Kč,- takže to neni tak hrozné jak tu někdo psal že se nedoplatim ;) Dává se tam long life ale budu stejně měnit po roce a nebo po ujeti 20 tisic kilometrů. Nechal jsem poslat kody na aktualizaci map takže tam budou mapy 2013 Chtěl jsem nechat nakodovat corner funkci(přisvěcování do zataček mlhovkama) ale pak jsem si uvědomil že to je nejspiš zbytečny protože jsou tam adoptivní světlomety. Upraveno Únor 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 U Okty největší položku dělá olej, kdy je cena v servisu několika násobně vyšší, ale to jsi snad ještě nezapomněl:-) Mě se většina prohlídek s vlastním olejem vlezla do 3 tis., faktury mám naskenované doma, kdybys chtěl přesné cifry. Jinak 80 jednotek po 98 Kč se Ti zdá málo? Zkus kalkulačku ve WIN a uvidíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 (upraveno) Michale: Ty už v tom Španělsku na sluničko nechod :D Jsi pak přehřátý a čteš mezi řádky: psal jsem to jako přiklad! Je mi jasny že cenový rozdil tam určitě bude ale neni to zas až tak velký rozdíl-to tím chtěl říct básnik(já) Když bych jel ke garážnikovi tak taky mi to vyjde na polovinu,to je mi jasny ale jelikož to snad neni moje poslední auto tak ho chci mit v databázi BMW. Zajimalo by mě jak to je třeba s destičkama nebo brzdama všeoběcně? Tam asi nebude povinnost autorizáku nebo jo? Upraveno Únor 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Tak muzes si urcite dovezt svoje dily i do autorizaku, treba ty desticky a kotouce, nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Rozhodnutí EU je, že do autorizovaného servisu nemusíš s ničím a o záruku nepřijdeš. Realita je možná komplikovanější, ale ideální stav by měl být, že pokud navštěvuješ jakýkoliv servis dodržující předepsané postupy, používající předepsaný materiál a přípravky, není záruka vázatelná na autorizovaný servis. Jak to má BMW si budeš muset zjistit, ale třeba u škodovky není interval výměny brzd, resp. brzdového obložení předepsaný, jen se při servisních prohlídkách kontroluje, takže když ho mezi nimi vyměníš někde jinde, nikdo to neřeší a stále píší, že je OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Romane, kam jedeš na servis? Ta cena se mi nějak nezdá, BMW má olej za cca 500 litr a budeš potřebovat 7,5l. A filtry atd....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Chtěl jsem nechat nakodovat corner funkci(přisvěcování do zataček mlhovkama) ale pak jsem si uvědomil že to je nejspiš zbytečny protože jsou tam adoptivní světlomety. Jen si je dej, ja mam taky adaptive svetla na Mondeo a jeste prisvecovani do zatacek v nich a super. Ty hlavni svetla ti tak nezatoci a hlavne v ostrych zatackach je to hlavne o tom prisvitu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Romane, kam jedeš na servis? Ta cena se mi nějak nezdá, BMW má olej za cca 500 litr a budeš potřebovat 7,5l. A filtry atd....... tak jestli taky udělají vše tak jak má být .... jestli jede do Stratosu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 (upraveno) Autorizovaný servis Stratos.Mám tam holku se kterou jsem chodil na průmku a známého na náhradních dílech. Jardo: tam nebude sebemenší problém a ta částka Jirko sedí,ptal jsem se dvakrát navic mám od ních papíry. Petře: jde o to jestli to jde nakodovat když tam se přisvěcuje těma hlavnimi světly Ale asi to doopravdy jde: http://bmwdiag.cz/3ercodes.html Upraveno Únor 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 No tak kdyz tam mas znamy, tak se nemusis bat to dat do autorizaku. Tady v Praze to jsou pry vsude zmetci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tak co servis Romane? A už to jezdí? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) Jj,už to šlape,na dva roky dle papíru bych měl mit klid ale za cca 15 až 17 tisic půjdu zase na olej plus filtry.Jinak Jirko,cenu dodrželi,za litr oleje učtovali zhruba 460,-Kč za litr,je tam potřeba 7,5 litrů. Jinak dnes proběhlo nějaké to kodování,mimo natáčení mlhovek mám vše co jsem chtěl. Na corner funkce je potřeba jiná jednotka ;) příště. Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Pár fotek ze včerejšího servisu a pak z programování. Je odblokovaný obraz TV a DVD plus to ukazuje digi rychlost na palubáku :) Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Digi rychlost na palubáku mi ukazuje i Fabie :lool: Hod fotku TV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Pekny, ale ta rychlost digitalni je dost malinka teda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Ty jsi pacient Romane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) Péto: proč? :( Jinak jsem rozhodil sítě ohledně našeho telef.hovoru v pátek...pracuju na tom,v ponděli bude na 99% výsledek. Michale: to bohatě stačí ta velikost :) Gerrik: zapni TV doma a zmenší velikost - výsledek je jako v autě. Je to docela nebezpečny tak maximálně pouštím klipy na DVD,takhle se málem rozsekal jeden můj kamarád a nebýt toho radarového oka tak je asi na měsici... Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.