TomasB Odesláno Únor 13, 2013 Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 Neresim auto, ale to, jak vypada a pro me je v tyhle barve skoro dokonaly a je skoda to prznit nejakyma foliema a riskovat, ze ti lempl, co to lepi, vezme lak skalpelem apod... :) Souhlasím, škoda kurvit pěkné auto jakýmkoliv upravováním vzhledu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2013 (upraveno) Jak jsem psal výše...souhlasím s klukama že takové auto se moc už neupravuje.Michale: pro mě to BMW je vrchol luxusu a toho nejlepšího co jsem za 20 let řízení poznal ;) Gerrik: nejde přeci jen o Německo ale celkově o akceleraci,o bezpečné předjetí apod.Neni to o tom,že "zprasím" a ukážu krásný zadek trojky jak naftové tak i benzinové RS a na to nemusim mit ani chip.Těch 207 koni v základu mi na to opravdu stačí. Davidek: nevím co ti na to napsat.Nechápu proč jsi tak rejpavej poslední dobou? Rozešla se s tebou přítelkyně nebo nejdou ti kšefty? To mi opravdu nějak hlava nebere,nechtěl jsem reagovat ale nedalo mi to,promin. Tome: maximálně hagusy do střibrné barvy a na střechu asi kašlu,nevím ale asi to tak dopadne,přikláním se k Vaším názorům.Jinak soused koupil nového SuperB combajna,do Německa jsem nakonec pro tu pětku nejeli :) Upraveno Únor 13, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Jen dej tu střechu do černý, bude to vypadat dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Jak jsem psal výše...souhlasím s klukama že takové auto se moc už neupravuje.Michale: pro mě to BMW je vrchol luxusu a toho nejlepšího co jsem za 20 let řízení poznal ;) Gerrik: nejde přeci jen o Německo ale celkově o akceleraci,o bezpečné předjetí apod.Neni to o tom,že "zprasím" a ukážu krásný zadek trojky jak naftové tak i benzinové RS a na to nemusim mit ani chip.Těch 207 koni v základu mi na to opravdu stačí. Davidek: nevím co ti na to napsat.Nechápu proč jsi tak rejpavej poslední dobou? Rozešla se s tebou přítelkyně nebo nejdou ti kšefty? To mi opravdu nějak hlava nebere,nechtěl jsem reagovat ale nedalo mi to,promin. Tome: maximálně hagusy do střibrné barvy a na střechu asi kašlu,nevím ale asi to tak dopadne,přikláním se k Vaším názorům.Jinak soused koupil nového SuperB combajna,do Německa jsem nakonec pro tu pětku nejeli :) Njn, jezdil jsi roky v obyč naftové Oktě s jinými nárazníky a teď zíráš a nevíš, co s tím Když mi bylo 23 a měl jsem Fabii ve výbavě classic, taky jsem si myslel, že nic lepšího nemůže být (když jsem předtím řídil jen Favorit a Felicii) Myslím, že jsi poslední dobou trochu přecitlivělý a vztahovačný Ty - nikdo se o Tebe a o Tvého miláčka nesmí ani náznakem otřít, a přitom má krásný Michal pravdu, je to pořád jen auto (jakých jen po našich silnicích jezdí jistě desítky). Jenže u Tebe je hned všchno jen závist 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 (upraveno) Voják: psal jsem snad něco o závisti? Reagoval jsem na Davidka tak se prosím tě Mišáku uklidní a nebo jak jsem psal výše nechod na to sluníčko v tom Španělsku nebo kde si to válíš koule :lool: blbě pak na tebe působí :D Upraveno Únor 14, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 hele máš to čistý? stavím se na tu inspekci, ale spíš až v neděli, a v kufru se mi chladí dáreček ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Voják: psal jsem snad něco o závisti? Reagoval jsem na Davidka tak se prosím tě Mišáku uklidní a nebo jak jsem psal výše nechod na to sluníčko v tom Španělsku nebo kde si to válíš koule :lool: blbě pak na tebe působí :D Zákaznická linka: Ne, v téhe konkrétní odpovědi explicitně ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 (upraveno) Jim: stav se ale předem zavolej aby jsme byli doma.V sobotu asi pojedeme na ples tak ráno bude bolet hlavička :D Upraveno Únor 14, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 ty stříbrný hagusy by byly pěkné. Folie na okna neplánuješ? Sice už to možná není tak v modě, ale myslím že by to nevypadlo nejhůř :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Ne u mě vse v pohode.....znas me a vis,ze si rad delam srandu nemuzes me brat doslovne.....sam vis,ze auto mas pekne a si spokojeny...a to je hlavni....dobirame si jeden druheho a vime jak to kazdy mysli...nebo ne?Beru te jako kamarada a nemam duvod se do tebe navazet...jestli to tak vyznelo,tak se omlouvam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Ok,Ok. Ve středu mě pozvali do Pece pod Sněžkou tak tam pojedu testnout nějaké ty čtyřkolky :) http://www.boudamama.cz/novinky/vyhrajte-bmw-a-dalsi-ceny/ Hydraulik: folie na skla určitě ne protože vzádu jsou vytahovaci roletky ktery maji němci moc pěkně vymyšleny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Spis jde o to, ze folie to auto designove zase posouvaji jinam, podle me teda ;) treba jako na fotce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 pěkně upraveno Michale.. vypadá to fakt dobře :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 to by byla super uprava a nak vypada vic agresivni jenom bych vylestitl ty zadni koncovky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Chtel si, at ti fotim M-packetove kombiky, ze jich moc neni. Ja jich potkavam dost Tak tady mas bilej kombajn, taky mel panoramu, cernou kuzi, a byla to ctyrkolka trilitr. Sry za druhou fotku, nejak jsem spatne zaostril A jeste jsem si vsiml, ze mel jakoby plne stresni lyziny, neco jako mam ja, integrovane. To bylo asi za priplatek ne? To jsem skoro jeste na 3ce nevidel. Asi takhle to mel http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/18/1442/19930933/p5250156-6456.JPG http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/18/1442/19930897/p5250157-36730.JPG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 to auto s fóliemi vypada velmi luxusně a vkusne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Vladan: zitra dostane Brumla první lekci welnessu :D na řadu přijdou sedačky,čalounění a celkově vnitřek,pak se rozleští jeden drobný škrábanec a zhodnotí se lak a další postup renovace i přes to že lak vypadá dost dobře.Asi půjdu do keramiky. Michale: folie jsou fajn ale nechci mit potíže na STK,vzádu udělat folie a vepředu to nechat světlé je podle mě nebude hezké,prostě bud zatmavit celkově nebo to nechat.Navic vnitřek vypadá dost dobře tak proč to zakrývat? Hlodaji mě zatím jen hagusy,jinak to vidim také poprvé aby to bylo integrované se střechou Těšim se do Pece ve středu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Tak Roman bude kupovat nova kola prej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 copak kola, ale podvozek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 copak podvozek, ale teď kdyz viděl ty dvě koncovky ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 kdyby jsi koupil Touarega, tak má dvacítky kola, vzduchový podvozek a duplex v základu , navíc ještě čtyřkolku a automat , sice by se mu nevešel do garáže, ale to by se vyřešilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Jardo: neblázní! Šéf má pětku ale i přesto slintal když viděl tu moji nádheru :D To by nerozchodil a já další půlrok chodil domů se základem Kola na léto jsou R18 a tak to i zůstane Větší nechci ani náhodou! ;) Přemýšlím jakou barvu dát na třmeny ale asi červenou nebo jiné nápady? Jinak jak psal Jarda...rodinný combik se 180kW a 520Nm je slušná zásoba kobylek...takže škoda že tam jsou dvě trubky...nejraději bych jednu nebo žádnou,pak se ten údiv ve zpětném zrcátku je mnohem zábavnější :D P.S i když ten zvuk neboli soundtrack neni taky úplně k zahození 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Dal bych černou nebo modrou ve tvé barvě, ať je to decentní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 černou, šedou, stříbrnou jinak zvuk jo, ale to jsi koupil špatnej motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Pravda, na stříbrnou či šedou jsem zapoměl. Jarda: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 (upraveno) No,no! :D Včera proběhla první etapa od Štěpana,vyčistila se kůže a mimo soutěž se udělali zadní lampy-nevěřil jsem jak se to dá aby to prokouklo,ten plast je od myčky šíleně zašlej ale po přeleštění spec.přípravkem a zlatýma rukama jsou jako nové-nechápal jsem!!! Na jaře to odvezu na Moravu na pár dní se naložím do lihu a po čtyřech pěti dnech se vrátím pro Brumlu,teprve potom to bude lesk jako u černoty.Chci aby se dali dokupy i přední bixena které jsou taky škráblé od špatných náplní v ostřikovačích a od myčky,tak jsem zvědavý na výsledek. Štěpane: dnes jsem to naipregnoval tim připravkem co mám od Tebe a mužu Ti říct že to je pěkný fet.Miluju ho Upraveno Únor 17, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 jednou za cas to neni na skodu udelat...ty si byl s tim v Hustopecich rybizku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 jojo voní to hezky po kuži :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 To už jsi měl Romane zašlý světla? Já mám rok 2006 a světla jako nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Jirko: to si jen myslíš...je to plast a po několika letech je prostě poškrábanej a tak trochu i zašlý-nevím aspon tak mi to přišlo,hlavně ty přední bixena.To by asi mohl říct Štěpan. Takhle to vypadalo v DE,z fotky to vypadá jako nové. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.