Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Jirko: koncovky by měli být v chromu,aspon si to myslim :huh:

Jinak jsem zajižděl do garáže a jelikož přes sezonu do města dost beru skutřika tak jsem potřeboval zacouvat co nejhlouběji :D tak jsem nevěřil senzorům a buch :wub: opravdu jen malinko odřený plastový maly m packetový náraznik ale naštěsti jen uprostřed,tak jsem tam dal decentního mammuta.Až to dostane Štěpan tak mi to doufám odstraní :)

post-81-0-74675500-1367518119_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ja jsem měl taky matné na hadrákovi.. :rolleyes: to byla 06/2008

Jirko: koncovky by měli být v chromu,aspon si to myslim :huh:

Jinak jsem zajižděl do garáže a jelikož přes sezonu do města dost beru skutřika tak jsem potřeboval zacouvat co nejhlouběji :D tak jsem nevěřil senzorům a buch :wub: opravdu jen malinko odřený plastový maly m packetový náraznik ale naštěsti jen uprostřed,tak jsem tam dal decentního mammuta.Až to dostane Štěpan tak mi to doufám odstraní :)

brácha má uvnitř kolem celý garáže nalepený koberec, kvůli manželce :lol: ale je to i praktické, když otevřeš dveře a mají tendenci dojet do toho mezistupně a jebnou o zeď.. :)

Odkaz ke komentáři

:)

To misto kde pracuje Jirka je opravdu kouzelné a chtěl bych se tam doopravdy někdy s rodinkou podívat.Letos chceme udělat Rakousko,Salzburg na vodopády.

Jinak jsem si trošku hrál na Štěpana,sice jen hral ale i tak.U toho odložení nohy jsem odstanoval ještě kousek folie jakoby z výroby,mazec ;)

P.S čeká na Tebe hodně práce Štěpane :)

Snad to dopadne :pivo:

No už abych na to mohl vlítnout :) ale těší mě že téměř 100% mých zákazníku vubec neuvážila možnost dát svoje autíčka na udržbu někomu jinému a čekají na mne :).

Odkaz ke komentáři

Gratz, akorat s 50tkm bych tuplem bral automat. A urcite Mondeo lepsi volba proti Fikovi pri tech km - pohodlnejsi auto.

A Ty se bejku diviš? Vždyt takový druhý frajer by se jen těžko hledal :)

Robe: koberec tam dávat nebudu ale olepim to takovýma molitanovýma pruhama aby přiští naraz do zdi byl měkči :lol: Zajimalo by mě kolik muže stát ten zadní plastový dil ale asi raketa.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Nahradní vozidlo na cca tři dny 2,0 DSG.Zatim docela dobry dojmy.Motor(plyn) by mohl poslouchat o něco vic ale stači to :)

Malem jsem si udělal pracovní uraz...kapota mi málem spadla na hlavu :lol: To soudruzi opravdu nemysli asi vážně v MB :( a zatim co mě nejvic sere že se nedá uplně vypnout START-STOP.

post-81-0-80289500-1367833539_thumb.jpg

post-81-0-86485200-1367833553_thumb.jpg

post-81-0-51748800-1367833564_thumb.jpg

post-81-0-79445300-1367833576_thumb.jpg

post-81-0-89163100-1367833587_thumb.jpg

post-81-0-13429900-1367833599_thumb.jpg

post-81-0-79026900-1367833612_thumb.jpg

post-81-0-78673600-1367834020_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

sice toto není moje téma ale odpovím za romaria snad se nebude zlobit... U automatu to funguje tak že pokud jsou splněny podmínky a SS je aktivní tak auto chcípne hned jak zastavíš a stojíš na brzdě, jakmile se rozjíždíš a přešlapuješ z brzdy na plyn tak to okamžitě startuje, u naší 1,8TSi to nikoho nijak neobtěžuje protože to startuje potichu a okamžitě ono už tak je tězko poznat jestli motor běží nebo je chcíplej ale třeba u TDi s manuálem to může bejt otravný :( ale myslím že se tady někde psalo že to jde vypnout trvale přes diag :pivo:

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

Honzo: já nechci aby to vyznělo povýšeně,hnusně a namachrovaně ale kdybych ted musel přesedlat z toho skvělého třilitru vč.podvozku do Octávie tak asi bych byl hodně neštastný :(

Jinak na otázky jsem snad odpověděl tady:

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=765&view=findpost&p=1363212

Odkaz ke komentáři

no tak ta vzpěra není ani v tom mém Leguana, tak co by jsi jí hledal tady :lol:

přiznám se, že nová Octavie také není můj šálek kávy. :blink:

a ten SS.. nevím ale startování snad žere víc nafty než pokud nechám nastartováno ne?

Resp. budu-li stát déle jak minutu, vypnu motor, jinak ne..

Upraveno uživatelem Superfatty
Odkaz ke komentáři

Supernaural šampon a nejlepší prevence proti muškám je keramika, mohu potvrdit z osobní zkušenosti,

jinak někdo to umývá dámskýma punčocháčema :D

ale divil by ses, jak to jde dobře :D samozřejmě namočenýma a jen zlehka jezdit po povrchu, netlačit (a neukazovat v ten moment už bývalé majitelce) :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...