Frigo Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 lidská závist, to je to nejhorší co může být :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 (upraveno) Zatim se mě neptejte...každopádně dily jsou objednany a s tim m-packetem je trochu problém ale měl by za týden z Mnichova doputovat do Čech. Misto auta je v garáži skutr.Smutny no. Upraveno Červenec 13, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Tak tohle je na kopanec do koulí. Každopádně na forda rychle zapomeň, kolega má půl roku Focuse a má v něm třetí turbo a teď ho čeká výměna olejového čerpadla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ales4 Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Ach jóooooooo nemam slov... Kež by se Ti povedlo z toho brzy dostat... Držím palce ať to v servisu dají do 'puvodniho' stavu a nestojí to raketu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Tak je jedno jestli to bylo adresné nebo hromadná akce, výsledek stejný. Tak vypadá to, že tě to bude stát "max" 2.000 Kč, což se dá časem rozdejchat.. Pokud bys chtěl založit než ti to proplatí pojišťovna, písni. Hlavně že auto jezdí.. Já takhle přišel týden před Tureckem o Columbus.. Takže jsme jeli na letiště do Německa bez navi.. A to se mi ještě sekly stěrače a v den odjezdu chcalo jak sviňa.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Robe taky dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 To fakt naserie. Držím palce, aby ti to pekne urobili, hlavne aby trafili farbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 (upraveno) ... Barvu trefit musi jinak to budou dělat tolikkrát dokud to nebude top.Nedá se nic dělat. Rozpočet konečný je max.50 tisic takže se musi chlapci moc posnažit.Asi poprosim Jardu aby tam pak jel se mnou at je to na beton...přeci jenom 4 oči je vic než 2. Se docela divím že druhá mlhovka se někde nevytratila a že byla vevnitř. Upraveno Červenec 13, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 TVL tak to je pekna SVINARNA! Ten kdo ti to udelal byl pekny BEZMOZEK... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 No ty bláho. Někoho tam načapat, tak se mi udělá černo před očima. Kde se to stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Pockat to bylo na benzince, tam by prece mel byt monitorovanej pprostor ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Dnes ve zprávách něco podobného. Ožrala a škrábal i okna. Usekat pařáty šmejdům!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Hezká práce :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Tak tohle je na kopanec do koulí. Každopádně na forda rychle zapomeň, kolega má půl roku Focuse a má v něm třetí turbo a teď ho čeká výměna olejového čerpadla. Kolega je asi prase... Romane, takže se to stalo na benzínce? Něco mi říká, že pachatele znáš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 nestalo se to na benzince.... Romane, soupni tam rovnou tohle: http://auto.bazos.cz/inzerat/25866237/BMW-e90-e91-facelift-naraznik-M-PERFORMANCE.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Teď si tak vzpomínám, že pár let zpět, když jsem šel s rodinkou z procházky, tak jsme takhle viděli celou řadu aut zaparkovanejch vedle sebe a všechny byly různě posprejované, tak asi 20 aut a barva na všech. Tak asi něco podobného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Seřezat tyhle zmrdy do bezvědomí, fakt! Snad se i divim, že ti nezprasili celý auto. To do toho nárazníku jako mlátili pálkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Vitej do klubu. Me se vratil superb v utery z celolaku. Komplet cele auto poskrabane a den predtim jsem jej dal do firmy na umyti, voskovani a tepovani interieru. Asi se moc lesklo. Vysledek? Skoda pres 120 tis, jeste cekam na fakturu ze skodovky... uz nevim co jinyho na tyto blbecky rict po vcerejsku, kdy jsem nechaval lepit novy kolo ve kterym byly v jedne lajne 2 hrebiky. Lidi jsou kurvy a to do slova, ze mam garaz nestaci. Auto v servisu 15 dni a ja jsem jezdil na skutru. Uz ho nechci videt :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 ouu Rome, tak to mě mrzí, je to na ho*no tyhle hajzli co záviděj :( at to máš brzy v cajku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Ty vole to je síla.U nás,ale je to dávno,když ještě bývaly na náměstí diskotéky a mládež se vracela ožhralá domů,dělala podobné věci.Mi několikrát na MB urvali hvězdu,pak jsem koupil na bajonet a schovával,sousedovi čerstvě nalakovanou Toyotu a to tehdy byl kočár celou objeli klíčem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 to dopadne dobře hold když tohle pak člověk postoupí, tak si pak rozmyslí jestli do auta vrážet tolik peněz, když ti ho pár jedinců může během pár sekund zničit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Strašný, ten nárazník by podle mě šel opravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Na co opravovat, jsou v neem diry, tak at tam koukaj dat novej kdyz uz clovek plati pojistku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Presne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 moc pekny... :( i garaz s ostrahou je nanic, vim o pripadu, kdy na kapoty Bentley CGT a MB SL ´89 v hlidanych garazich nejakej bezmozek nakreslil behem dvou vikendu prstem a jak ty auta staly pres zimu a byly zapraseny, slo to "pekne" do laku naporad... holt curamedani jsou mezi nama... ted se hadame s majitelem garazi o nahradu lesteni... at to mas Romane ok a neni to videt, ze se lakovalo, drzim palec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 (upraveno) Jak jsem psal jinde,opravovat bych to nenechal ani za nic.To bych musel být ultramagor. Jirko: náraznik je pěkný ale nejsou tam otvory na kulaté mlhovky navic ten můj už je z pátku objednaný tak snad to nebude dlouho trvat. Všichni mi řikaji že cajti to vůbec nebudou řešit a rovnou to odloží navic ten frajer co to se mnou zaevidoval a byl mu můj připad přidělený tak jde na týden na dovolenou takže to bude "spát" Chce se mi blejt z postupu policie.Nechali mě hodinu čekat a koukali na seriál(prý museji vyslýchat člověka přede mnou) lžou a vůbec se nečervenaji Bylo 22 hodin tak jsem jim asi přerušil večerku(byl jsem tam uplně sám!) Nechci policii křivdit ale ještě bude hodně dlouho trvat než ta stará generece odejde.Nikomu nepřeju ten hnusnej pocit čekání které stejně je k ničemu :( P.S a perlička na konec...ptali se mě na stanici proč jsem nechal pojistit vozidlo? Rozumite tomu dotazu? Neni to na přes držku? Upraveno Červenec 14, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Romane držím palce! Mě dementi během týdne odřeli zadní nárazník na obou stranách a to ještě tak, že mi tu hranku pod odrazkama naštípli, takovej zásek na dvou místech (RS nárazník). Všimnul jsem si toho právě po tom týdnu a už rok s tím jezdím a fakt nevim, jak to vyřešit. Přitom pojistku mám, platím a vlastně neuplatňuju. Nasere to neskutečně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Romane ja mel proti Tobe nedavno jen drobnost a vrazdil bych, takze chapu, jaxe citis :( Nakej zmerd mi najel do kapoty, nejspis vim i kdo, ale kamerovej system se zaznamem jen 3 dny nepomohl... a tak mi all risk pojisteni a hlidany parkoviste je k cemu? Ano, k tomu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Jak jsem psal jinde,opravovat bych to nenechal ani za nic.To bych musel být ultramagor. Jirko: náraznik je pěkný ale nejsou tam otvory na kulaté mlhovky navic ten můj už je z pátku objednaný tak snad to nebude dlouho trvat. Všichni mi řikaji že cajti to vůbec nebudou řešit a rovnou to odloží navic ten frajer co to se mnou zaevidoval a byl mu můj připad přidělený tak jde na týden na dovolenou takže to bude "spát" Chce se mi blejt z postupu policie.Nechali mě hodinu čekat a koukali na seriál(prý museji vyslýchat člověka přede mnou) lžou a vůbec se nečervenaji Bylo 22 hodin tak jsem jim asi přerušil večerku(byl jsem tam uplně sám!) Nechci policii křivdit ale ještě bude hodně dlouho trvat než ta stará generece odejde.Nikomu nepřeju ten hnusnej pocit čekání které stejně je k ničemu :( P.S a perlička na konec...ptali se mě na stanici proč jsem nechal pojistit vozidlo? Rozumite tomu dotazu? Neni to na přes držku? Romane, jak jsem ti už psal, od nich nic nečekej, jsou na hovno a zákony taky. No a samozřejmě tě podezírali, že jsi si to udělal sám, aby jsi měl plnění z pojistky, proto se tak blbě ptali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 (upraveno) Ty woe,neříkejte mi že záběry kamer jsou k ničemu?! To snad ani neni pravda pane Bože! To prostě hlava nebere.Jakto??? Plnění z pojistky Tome bude tak jako tak,ne? Tak právě nechapu ten jejich blbej dotaz. SirMike: díky,už to pomaličku rozdýchávam ale chybi mě žralok v garáži. Jardo: nenaděláš nic,moje chyba byla že jsem neměl zapnutou palubní kameru ;) Upraveno Červenec 15, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.