Jim Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 prej to pujčuješ za 60/hod :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 No jo, kdyz on v tom Roman ma prd motor, tak vic ua pujceni chtit nemuze::-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Jim: to je suprová fotečka.Díky moc.Pošli mi prosim vic fotek na kavkaz@seznam.cz Jirko: dostaneš za uši :D natrhnu Ti prdel s tim Tvým veteránem P.S slavíme dnes výhru Arménie :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Nooo chtel jsem mu to taky pocurat ale strasne se cukal, ze pry mam agresivni moc..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 145 vs 170 kW:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 (upraveno) Máš pravdu...už mlčim...setřel jsi mě :lool: :D ale asi jsi zapomněl že jsem byl asi čtyři hodinky na návštěvě dieselpoweru :D Jinak tady je ta fotka poškozeného disku Za 100,-Kč to zitra opravim a nebude nic poznat :) Upraveno Září 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 To rozleštíš :D Cos dělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 (upraveno) Nooo synku porad lepsi jak u me... Myslim to kolo.. I u tech profiku z CB jsem pohorel... Kdyz uz tak celou sadu a komplet predelat... Takze tak 13-15tis... A motor mas porad slaby :D Hold to neni origo 330D :D Upraveno Září 6, 2013 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Kube, koukal jsem na to tvoje kolo a nevěřím, že by to nešlo opravit. Taťka kdysi škrábl na OII elektron, dost silně a opravit to šlo. Akorát už nevím, kde to nechával dělat :D , ale bylo to někde v Ostravě. Zkusím to zjistit, ale bojím se, že už si to pamatovat nebude je to přeci jen víc jak 5 let. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 (upraveno) Jiři: takže tady jsou fakta :D : moje 244PS versus tvoje 231PS kroutak 509Nm můj a tvůj 500Nm navic to mám odblokly(maximálku) diky čemuž mám v pí.. tři body :D Navic co řikal Ríša tak většinou bawka maji nižší výkon z výroby i když uvádi 231PS tak v realu to muže být o něco málo min a nebo i vic...(většinou prý mín hlavně emka) Tak co na to řikáš? Prodej toho veterána a kup lepší auto :) Upraveno Září 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Tak ten veteran je v serii a v serii zustane. Navic, jestli muj je veteran(2006), tak ty uz si taky za chvilku budes moc zadat s rocnikem 2009 o veteransky cisla:-))). 244 koniku je hezkejch, ale porad je to 325d:-))) Jo a nejak nepobiram odblokovani maximalky. To ti to nejede vic jak 120?:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 (upraveno) Jiřiku: koukám že nemužeš rozdejchat že mám prostě rychlejši vůz :lool: No nic,konec srandy :) Lanci: jak se mi to stalo? To právě že nevím.Prostě nejsem si vědomý toho že jsem najel na obrubnik,fakt ne.Vím jen že jsem před týdnem projel trochu ostřeji zatáčku a slyšel jsem divný zvuk.Nevim,fakt nevim.Když jsem to přivezl z DE tak takhle podobně nebo ještě vic byli škráblé všechny čtyři kola a borci to dali během hodky dokupy tak že jsem to vůbec nepoznal navic mi to udělali v rámci přezuti(bral jsem od nich gumy na léto Contiky) P.S tak snad už chápeš co to je odblok rychlosti :D Upraveno Září 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Že by se guma tak smýkla, až ke svléknutí? Zajímavé. No nesmíš jezdit jako prase :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Romane a mas i vetsiho pindoura:-))))). Jinak video moc hezky, jen skoda, ze to v realu takhle nepojede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 (upraveno) Neee,mám větší kozy a ruce :lool: Reál nereál prostě to jede no ;) Doufám že dnes usneš Lanci: to si právě taky myslim ale uvidime zitra :) Upraveno Září 6, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Usnu, pred domem mi totiz stoji 330d:-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 :palec: http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/bmw/model/m5/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:bmw,frn:2011-01,pwn:185,pwx:297,ccn:2801/pg:vipcar/182039035.html To musi být neskutečna pila toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Ja uz bych sel do benzinu. Vcera jsem byl v Zeneve na letisti a vedle stala 335i. Zrovna s tim odjizdel, no a z toho zvuku jsem byl unesenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 (upraveno) Jiřiku a zapomel jsi na to ze ti tam stoji 330xD Romane jen te zlobim Upraveno Září 6, 2013 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Ja vim...Jiri me zlobi porad))) hele o tom benzinu jsem taky premyslel ale co jsem se bavil s klukama ze Stratosu tak mi rikali ze benzinovy agregaty maji vetsi trable nez nas pry velmi povedeny trilitr v nafte. Teda u me vlastne polovicni trilitr))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Takove spory tady Jak rika Kube, dulezite je to pismenko X Staci ranni rosa a Jirka ti pri rozjezdu udela "pápá" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Papaaa. Obe kola opraveny uplne suprove. Mam velkou radost ze neni vubec nic poznat. Parada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Nj, ale už je to opravený a ty o tom víš, takže ti to nedá spát dokud nekoupíš funglovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Tome vem decka a prijed do Hradce na ohnostroj dnes vecer. My tam budeme taky na namesti. Vecer pak nahraju fotky jak to je opravene. Kdyby nekoho zajimal kontakt na ten pneuservia tak rad poskytnu. Opravdu perfektni pristup. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Pozdě, v 17 jsem vyrazil na ryby, ale v HK jsem byl, protože jsem se stavoval pro dědka s Julou a pak směr Radhošť. Chytli jsme prd, ale ohňostroje jsme viděli v dálce hned 3. O co šlo Romane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2013 (upraveno) Tome ohnostroj byl včera v HK a nemělo to chybu. Pár fotek z opravy kola.P.S oprava za 300,-Kč a dělal obě přes dvě hodiny.Neni co řešit.Prostě paráda Jinak když jsem dával před sezonou novy letní pneu tak jsem si to nechal nafouknout dusíkem a musim říct že to byl dobrý tah.Během půl roku to vůbec neušlo a hlavně že se nepřejřejvá guma ve srovnání se vzduchem.Dobrý poznatek docela :D Upraveno Září 8, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 No nevim, kdyz vidim styl opravy, tak sis mohl usetrit 3 stovky a udelat si to doma v garazi Trochu mi to pripomina dobu, kdy si lidi doma strikali stary skodovky:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 u letnáku mám taky vzduch a ještě mě to neušlo, za to u zimákách tuším sou to nějaky barum polaris 2(dostal jsem je při prodeji), tak tam mě snad ucházeli každý měsíc, tak tam zkusím dát na tuhle sezonu taky dusík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Dusík ti nepomůže, buď ti to těsní nebo ne. Romane, a co to bylo za akci? On byl asi nějaký den, protože ty ohňostroje byly i jinde, jen nevím o co šlo. Jak ty kola opravoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 tak to nevím proč to netěsní když byly uplně novy, jestli to dělali ty plecháče, ktery jsem prodal, uvidím na litkách... tuším slavnosti Elišky nebo něco takového? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.