Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Máš pravdu...už mlčim...setřel jsi mě :lool: :D ale asi jsi zapomněl že jsem byl asi čtyři hodinky na návštěvě dieselpoweru :D

Jinak tady je ta fotka poškozeného disku :wallbash: Za 100,-Kč to zitra opravim a nebude nic poznat :)

post-81-0-54861600-1378498305_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Nooo synku porad lepsi jak u me... Myslim to kolo.. I u tech profiku z CB jsem pohorel... Kdyz uz tak celou sadu a komplet predelat... Takze tak 13-15tis... A motor mas porad slaby :D :lol: Hold to neni origo 330D :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Kube, koukal jsem na to tvoje kolo a nevěřím, že by to nešlo opravit.

Taťka kdysi škrábl na OII elektron, dost silně a opravit to šlo. Akorát už nevím, kde to nechával dělat :D , ale bylo to někde v Ostravě. Zkusím to zjistit, ale bojím se, že už si to pamatovat nebude je to přeci jen víc jak 5 let.

Odkaz ke komentáři

Jiři: takže tady jsou fakta :D :

moje 244PS versus tvoje 231PS

kroutak 509Nm můj a tvůj 500Nm navic to mám odblokly(maximálku) diky čemuž mám v pí.. tři body :D

Navic co řikal Ríša tak většinou bawka maji nižší výkon z výroby i když uvádi 231PS tak v realu to muže být o něco málo min a nebo i vic...(většinou prý mín hlavně emka)

Tak co na to řikáš? Prodej toho veterána a kup lepší auto :lol:

:)

Odkaz ke komentáři

Tak ten veteran je v serii a v serii zustane. Navic, jestli muj je veteran(2006), tak ty uz si taky za chvilku budes moc zadat s rocnikem 2009 o veteransky cisla:-))). 244 koniku je hezkejch, ale porad je to 325d:-)))

Jo a nejak nepobiram odblokovani maximalky. To ti to nejede vic jak 120?:-))

Odkaz ke komentáři

Jiřiku: koukám že nemužeš rozdejchat že mám prostě rychlejši vůz :lol: :lool: No nic,konec srandy :)

Lanci: jak se mi to stalo? To právě že nevím.Prostě nejsem si vědomý toho že jsem najel na obrubnik,fakt ne.Vím jen že jsem před týdnem projel trochu ostřeji zatáčku a slyšel jsem divný zvuk.Nevim,fakt nevim.Když jsem to přivezl z DE tak takhle podobně nebo ještě vic byli škráblé všechny čtyři kola a borci to dali během hodky dokupy tak že jsem to vůbec nepoznal navic mi to udělali v rámci přezuti(bral jsem od nich gumy na léto Contiky)

P.S tak snad už chápeš co to je odblok rychlosti :rolleyes: :D

Odkaz ke komentáři

Tome ohnostroj byl včera v HK a nemělo to chybu.

Pár fotek z opravy kola.P.S oprava za 300,-Kč a dělal obě přes dvě hodiny.Neni co řešit.Prostě paráda :pivo:

Jinak když jsem dával před sezonou novy letní pneu tak jsem si to nechal nafouknout dusíkem a musim říct že to byl dobrý tah.Během půl roku to vůbec neušlo a hlavně že se nepřejřejvá guma ve srovnání se vzduchem.Dobrý poznatek docela :lol: :D

post-81-0-28276500-1378629211_thumb.jpg

post-81-0-67094800-1378629315_thumb.jpg

post-81-0-40736900-1378629339_thumb.jpg

post-81-0-45324400-1378629672_thumb.jpg

post-81-0-50484100-1378629940_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...