Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Je to dany kvalitou naších silnic - mám to vypozorovany že během půl roku se to opravdu rozhodi a jelikož ty gumy nejsou nejlevnější tak to dám jednou za půl roku překontrolovat navic zadní náprava je jakoby do áčka(zavěšení) namáhání jelikož je na nápravě přes 240 koni.Nevím jako u jiných zadokolek ale BMW prý na to dost trpí(potvrdil mi to nezávisle servis a ten můj známý ve Stratosu)

Jirko: vliv to má takový že se Ti rovnoměrně sjížději kola. (pneumatiky)

Máro: většinou jezdím do Hrušové,je tam perfektní přístup(laserová geoška) a celkový servis-vyvážení plus geometrie za kontrolu platím cca 800,-Kč. http://pneuhrusova.cz/

P.S zitra chci vyzkoušet autoservis ve Skladištní oblastí,prý tam je taky laserová geometrie a přijatelné ceny tak jestli přijedu rozumně z práce tak se tam stavim a dám info :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tomas asi má pravdu...auto z čokolady :))) během 7 měsicu tam bylo potřeba seřídit odklony.Přední levé kolo asi dostalo ránu... takže jsem rád že to mám zase v normě.

Dnes atakuju hranici 85 tisic :)

Podle palubního pc další servis v roce 2015 :huh: Brzdy přední za 17 tisic km a zadní za 40 tisic.

Odkaz ke komentáři

Tady je moje snad budoucí povolání.

Už jsem byl ve škole v Praze na přednáškách a jezdím jednou za měsic praxi.Se zaměstnáním to skloubit jde těžko protože se jedná o vysokou školu a je tam mraky praktických hodin v pražských nemocnicich a je to na necelé 4 roky.Tak uvidíme jak se mi to podaři splnit...

post-81-0-45945500-1383513657_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tady je moje snad budoucí povolání.

Už jsem byl ve škole v Praze na přednáškách a jezdím jednou za měsic praxi.Se zaměstnáním to skloubit jde těžko protože se jedná o vysokou školu a je tam mraky praktických hodin v pražských nemocnicich a je to na necelé 4 roky.Tak uvidíme jak se mi to podaři splnit...

Tyjo Romane to jsi me teda prekvapil... ja uz nekolik let uvazuju o tomhle:

post-333-0-80209900-1383577106_thumb.jpg

Bohuzel cisla zatim hovorej jasne proti (cena ziskani pilotni licence na vrtulnik versus plat kterej pak ma pilot LZS) :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Viktore: jinak s tou spotřebou jsem kecal.Jelikož mám FL model tak je to asi dany tím že tam je opravdu dlouhodobá spotřeba která se nedá vymazat.Ta je 7,2 a maximálně se měni o dvě desetiny čárky ale o vikendu když jsem byl v DE a nudil se po ucpaných německých dálnicích tak jsem vynuloval spotřebu kterou mám na palubnim pc (v navigaci) a během jizdy cca najetých 800 km mě to ukázalo 6,1 l což je na ten výkon opravdu dost slušná cifra.Po roce jsem na to přišel :lol: ...hlavně že mám počeštěnou navigaci a veškeré ovládaní :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...