jirka3 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Romane ted na servidu mi doporucili Castrol TDA. Pry tam meli petku, najeto 200 tis.km, od nova tam lil tyhle aditiva a pry motor jako novej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 tak tankuj vervu nebo maxxmotion ne? když sem bral obyč naftu, tak sem tam lil Vifa, na etiketě máš návod.(vifa maj v obéčkách) do benzínu leju taky vifa, jelikož beru obyč benál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Jirko dik.Asi se opravdu po něčem podívam. Máro: nejsem blázen abych platil za naftu o cca dvě koruny navic a přitom je to ta sama nafta jako DieselQ.Někde jsem četl testy a výsledky a rozdil byl dost zanedbatelný.To je jen tah na zákaznika pro jejich "dobrý pocit" že lejou do auta něco navic ;) Spiš budu muset změřit baterii,už tam je skoro 4 roky a životnost bude taky asi na hranici tak nechci čekat pak na asistenční služby někde v Tramtarii :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 těžko říct, máš jako s olejem..... nevím s vervou jsem měl menší spotřebu jak u PD i CR... nejlépe v testech vyšel VIF, asi tak... 4 roky je ok na baterku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Ja beru vervu + vif...jak letni, tak zimni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Romane prosim jakou mas v aute kameru? A jak to funguje, nahrava nekonecnou smycku kdyz je zapnuty zapalovani? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 (upraveno) na léto, Romane, nic nepřidávám a v zimních obdobích do každé nádrže VIF dle doporučeného dávkování (resp. vždy dávám 3 víčka na nádrž). A verva diesel je opravdu srovnatelný s Diesel Ultimate, kterou tankuju v Německu u ARALu. U obou je dojezd na jednu nádrž víc jak 1080km (při mém zejména dálničním režimu jízdy; 140km/h na tempomat a jedu). Obyč nafta je tak 850-960km. EDIT: a rodiče jsem na zimu taky naučil přidávat VIF a dobrý. Mamka jezdí s autem zpravidla krátké trasy do 30km a jednou za čas s tátou někam jedou na výlet, návštěvu či mamka za prací. Upraveno Prosinec 7, 2013 uživatelem Honza9007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Ja jsem poridil aditiva spis kvuli zime, aby mi to nezamrzlo. Jinak jezdim na Svycarskou naftu, takze bych je ani nemusel pridavat. Jinak baterka je hodne silna, ja ji menil po 6ti letech. A to spis preventivne, startovala porad na drc;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 (upraveno) Ještě k té spotřebě...kluci já jezdím na klobouka asi jako na tomto videu :P Ondřeji: palubní kameru mám tuto: http://www.auto-kamera.cz/kamera-do-auta-recenze-test-autokamera/k2000-nedostatecna-ve-vsech-ohledech ale je opravdu špatná! Už asi pětkrát jsem ji reklamoval a budu chtit vyměnit za kvalitnější "krabičku" Jinak i tato shitka dokáže rozpoznat pohyb před autem a spustit nahrávání,je tam smyčka která je závislá na velikosti microSD karty takže těch pár hodin je třeba rezervovat-cca 16G karta na cca pět hodin záznamu. Honzo: díky za radu,Jirko taky. Co se týče baterie tak tam nastává kaput z ničeho nic...takže je lepší na začátku mrazu proměřit a řešit... Video je tady: http://www.youtube.com/watch?v=E9IWiTpWeiM#t=188 je luxusní! To musi být mega zážítek se projet na tom okruhu...Jsem z toho klipu unešený Upraveno Prosinec 7, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 tak to běžně jezdíš s platem vajec... :D JJ, Nordschleife je super. Ale je dost těžká. Kdo jí nezná a první kola přepálí, rychle končí v bariérách, které tě nepustí zpátky. Ale je to zážitek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 (upraveno) já mám tuhle a jsem spokojen. http://levnealarmy.c...tou-obrazu.html zapojeno ke stropní lampičce by rambo Rolbař, takže po zamknutí auta se kamerka vypne, ano nekonečný záznam. ukládá to asi po 250MB. Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Romane dik, no, ja prave chci neco co nejmensi, aby to nebylo videt a nemusel jsem to nejak vyndavat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 (upraveno) Asi mám něco s motorem...dnes trošku trápení na semaforu se 132kW Fabii RSII :D prvních 60 metru jsem na to čuměl jako puk :o je lehká kurva jedná ta Fobie :o :D režim DS to vytáhl a zvitězil P.S Ondřeji tu kameru budu taky muset koupit kvalitnější.Kdybys o něčem věděl tak mi dej info a objednáme společně. Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 koukals na tu moji kamerku ;) tak dehet předjede skoro vše... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 (upraveno) No to bych netvrdil Máro... Benzin je v tom podle mě lepší a točí pořád... Hele koukal ale fakt chci tentokrát kvalitku.Musime se někdy domluvit abych ji zkouknul v realu.Ve čtvrtek asi pojedu na Náchod tak se mužeme někde potkat. Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 tak jsem se upsal Romčo, ovšem že benzín ;) tak napiš / zavolej a klidně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 P.S Ondřeji tu kameru budu taky muset koupit kvalitnější.Kdybys o něčem věděl tak mi dej info a objednáme společně. Romane ja vubec nevim... me se libilo treba tohle, protoze to ma i druhou kameru dozadu: http://www.auto-kamera.cz/kamera-do-auta-recenze-test-autokamera/blackvue-dr550gw-2ch Ale zas tam neni cena, asi to bude drahy. Ja ted stejne zatim nic kupovat nemuzu, nevim jak to dopadne v tom servisu, jestli se nebudu muset soudit s pojistovnou toho blba co me naboril, jestli nebudu muset spis shanet novy auto... proste nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Romane ja vubec nevim... me se libilo treba tohle, protoze to ma i druhou kameru dozadu: http://www.auto-kamera.cz/kamera-do-auta-recenze-test-autokamera/blackvue-dr550gw-2ch Ale zas tam neni cena, asi to bude drahy.... http://www.gme.cz/kamera-do-auta-blackvue-dr550gw-2ch-p755-422 90000 czk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 tyjo devet litru to je docela vostry... :blink: navic ted koukam na tu videorecenzi a prijde mi to i docela velky, ze se to za zrcatko neschova.... nebo ma ten typek co to rozbaluje hrozne maly ruce... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) Ondřeji: ne že bych nějak trpěl...ale devitku za tu hračku se mi opravdu nechce dávat.Tak max.do 4 tisic.Ta cena je fakt ulítla Jinak ta nová čtyřka je fakt nádherná.Sice je asi dost malá ale jako auto pro dva a na vikend fakt špica. Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Hm, to opravdu vypadá dobře, až na ty balóny co na tom jsou. Tohle by se mi líbilo v bílé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 M4 jako víkendovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 P.S Ondřeji tu kameru budu taky muset koupit kvalitnější. DOD LS300W PLUS Já sem zatím spokojený s GS2000...ale na jaro možná taky vyměním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 No, resite tu kamery za 5, nekdy i za 9k... ja uz jsem temer rozhodnutej, ze na tyhle ucely koupim gopro, kterou pouziju i jinde, tak snad se mi to 'vrati'. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 objednávat jedině v číně...v CZ to mají předražené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 No, resite tu kamery za 5, nekdy i za 9k... ja uz jsem temer rozhodnutej, ze na tyhle ucely koupim gopro, kterou pouziju i jinde, tak snad se mi to 'vrati'. No ja Gopro mam, ale prave ze ho pouzivam jinde, to proste bych ho porad musel oddelavat a pridelavat, az jednou bych ho nepridelal... Podle me to ma smysl jen kdyz je to napevno v aute a provoz zcela automatickej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 ... Podle me to ma smysl jen kdyz je to napevno v aute a provoz zcela automatickej... taky jsem nad tim premyslel, ze budu linej tam davat kameru na kratky trasy, pak ji davat pryc, at mi krom Columbuse neukradne nekdo jeste kameru, ze se budu bat o gopro, zbytecne oddelavat atp... asi to budu muset zvazit vsechno jeste jednou... tak jako tak do gopro pujdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 BMW sraz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Dobré video :) http://tv.sme.sk/v/28801/skusame-nove-parkoviska-pod-chopkom-a-ci-je-bmw-este-zabavne.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.