Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Tak dnes jsem se dozvedel ze i presto ze Mnichov uvadi celoživotní náplň v převodovce tak se stejne doporučuje výměna oleje na 130 tisicich km. Cena výměny cca 13 tisic což docela jde. Prý se tam dáva nová vana. Takže za 40 tisic km to budu muset poresit jestli to do te doby nekam nepošlu...

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Maro: na to by ti rekli: "pane,mate BMW!"

Ne ale vážně me to nepřijde zas az tak moc. Dnes probehla výměna motorového oleje a brzdové kapaliny za 5000,-Kc. Podle palubaku mam dva roky klid ale po 17 tis.mu zase dopřejí výměnu "krve". Kdyz to porovnam se servisem BW motors který nema českou autorizaci ale spada pod německý Mnichov tak Stratos je o tisicovku levnější. ..zvláštní ale je to fakt.

Odkaz ke komentáři

Tak to asi bude Romane tím, že tam máš známýho a tudíž jak si říkal i lepší ceny. Já se třeba o Stratosu dočetl nehezký věci, takže bych jim tam auto bez známosti nenechal.

Jinak teď koukám na fakturu z BW Motors a olejový servis- olej, olejový filtr, práce- 3200 Kč. Je teda fakt, že jsem měl vlastní olej, což udělá celkem dost

Odkaz ke komentáři

Jirko : bylo to ofiko na fakturu. Bohužel ten znamy je půlroku v pracovni neschopnosti a ja nemohl cekat dal takže ceny jsou bez znamosti. Jinak ja bych to nepausalizoval. Je to tak jako v jinych firmach a jeden člověk dokáže pospinit jmeno a pak se to vleče. ..

Co konkretne jsi slyšel nebo cetl špatného?

Odkaz ke komentáři

Oleje tam máme 7,5 litru. Takže mi to jako přemrštěná cena vůbec nepřijde. Holt daň za šestiválcovej třílitr. Jako ten servis je třeba o něco dražší než na octávku, ale není to žádná tragédie. S tím se musí počítat.

Romane, když jsem hledal servis, kam budu jezdit, tak jsem toho docela dost přečetl a autorizáky fakt nic moc recenze. Snad nejhůř na tom byl Bychl, kam předchozí majitel mýho auta pravidelně jezdil. Ale měl tam právě známýho, takže celkem záruka, že se k autu chovali hezky

Odkaz ke komentáři

Romane, výtah nee, byla tam nesmyslná cena a dotovat to jenom pro dobrej pocit, že jsme dělali výtah na Sněžce ....,

on stačí ten železnej zbytek

P.S. cena, ano byla drahá, ono když ochránci přírody zakázali vjezd nahoru čímkoliv .... všechno vrtulníkem a v batohu pěšky, ráno pěškom nahoru, odpoledne dolů

tak nám zrovna foukalo ale chtěl jsem jet jen kvůli Anežce... na Sněžku se chodí obřím dolem, případně přes Výrovku a dolů přes Růžohorky.. ale chápu, že každý nemá fyzičku na výšlap.. :-)

Odkaz ke komentáři

Mira: tak třeba jste tam prováděli nějaké černoty :unsure: Já jsem neměl problém popíjet čajíček a koukat skrz skleněné velké okno co se děje s mazlíkem.

P.S nakonec dva roky tam bych od ted nemusel páchnout :) i když zadní brzdy bych měl za rok cca dát nové jestli teda to bude ještě parkovat v garáži...

post-81-0-08006800-1395781126_thumb.jpg

post-81-0-68021700-1395781141_thumb.jpg

post-81-0-63478900-1395781159_thumb.jpg

post-81-0-61449000-1395781186_thumb.jpg

post-81-0-50379700-1395781197_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...