jar_da Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 (upraveno) No aby jsi mu taky neujel .... to by bylo něco špatně, :D vždyť to auto je o 4 metráky těžší, 30 cm vyšší a 10 cm širší, navíc trvalých 4x4 .... to zkus s nějakou podobnou váhovou kategorií, třeba s A4 s 3,0 tdi či MB C300 apod., tam by to tak nebylo, protože na dálnici jedou všichni takoví stejně, tam nejsou utažené zatáčky ve kterých by jsi měl mít s bmw navrch kouzlo Touarega je v něčem úplně jiném a nakonec ani po tý dálnici neutíká špatně, viď? a když si vezmeš, že umí zároveň to samé auto brodit 50 cm vodou, jezdit off-road expedice a "vyžehlit" D1 a pravý pruh D2, tahat 3,5 tuny přívěs .... Upraveno Duben 5, 2014 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Jarda to napsal úplně přesně, Touareg je úplně o něčem jiném. A docela rad bych to něco jiného vyzkoušel;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 (upraveno) Jde o to jestli ty vlastnosti toho tanku vyuzijes...ja osobne jsem nakonec po roce jezdeni rad ze mam zadokolku,Jardo. Upraveno Duben 5, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Romane, tam jak jsi kupoval, mají i benzín? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 (upraveno) No já bych neměnil,do Turka naložím kompletní rybářskou výbavu, dám truhlu nahoru zapnu vozík a vyrážím na ryby a žádná polní cesta nebo pole mě nezastaví :P. Zajímalo by mě jak daleko bych dojel Bavorem :o holt každý jsme kupovali auto kvůli něčemu jinému. Upraveno Duben 5, 2014 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Kucí až mi bude 60 let tak si pořídim něco podobného ale zatím jsem mladý a hubený :) Tato dálniční stihačka mě prostě baví...rád se svezu ^_^ Tome: ten frajer dělá z 95% jen naftáky a má pár sedmičkových bawek ale od 30 klacku a výše.Dělá jen kvalitní káry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Romane :o :P :lol: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Kucí až mi bude 60 let tak si pořídim něco podobného ale zatím jsem mladý a hubený :) Tato dálniční stihačka mě prostě baví...rád se svezu ^_^ Tome: ten frajer dělá z 95% jen naftáky a má pár sedmičkových bawek ale od 30 klacku a výše.Dělá jen kvalitní káry. To spíše tak 5ku se 3lt motorem, ale benzín. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Benzin? No jak je libo: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-535i-innovationsp-sport-aut-head-up-xenon-d%C3%BClmen/189103139.html?lang=de&pageNumber=57&action=topOfPage&__lp=89&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=23&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Jde o to jestli ty vlastnosti toho tanku vyuzijes...ja osobne jsem nakonec po roce jezdeni rad ze mam zadokolku,Jardo. Tak jasně, však víme, že se rád honíš s ostatními, tak prostě máš auto jako Simír .... :D , zadokolka ti na ten jeden kopec u nás (Kleničák nad Sadovou) stačí. U Turka ty vlastnosti využíváš nevědomky, vzduchový podvozek určitě, vyšší posez na pohodlí také pořád, váhu a vyšší podvozek přijde na řadu, až proti tobě nedej bože vyrazí nějakej šílenec do protisměru, off-road se taky hodí až bude třeba objet nehodu na silnici vedle po poli, no a tažák? , myslím, že až s těma dvoukolkama skončíme v zimě ve škarpě, tak budeš na Turka (a jiná, jemu podobná auta) mávat jako šílenej, aby tě vytáhnul. No vidím to na dvougaráž, Turek a vedle něco jako Evo, TT, GTi nebo R či 4S? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Bílou kůži nebrat. http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/bmw/model/530/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:bmw,mdl:5__bmw_er_series,frn:2009-01,ful:petrol,mlx:100000,pwn:147,ccn:2401,cli:automatic_climatisation,itp:leather,itc:brown,dmg:false,xhl:true/pg:vipcar/192143440.html http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/bmw/model/528/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:bmw,mdl:5__bmw_er_series,frn:2009-01,ful:petrol,mlx:100000,pwn:147,ccn:2401,cli:automatic_climatisation,itp:leather,itc:brown,dmg:false,xhl:true/pg:vipcar/191851751.html http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/bmw/model/535+gran+turismo/vhc:car,cnt:de,pgn:2,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:bmw,mdl:5__bmw_er_series,frn:2009-01,ful:petrol,mlx:100000,pwn:147,ccn:2401,cli:automatic_climatisation,itp:leather,itc:brown,dmg:false,xhl:true/pg:vipcar/177105496.html http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/bmw/model/535+gran+turismo/vhc:car,cnt:de,pgn:2,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:bmw,mdl:5__bmw_er_series,frn:2009-01,ful:petrol,mlx:100000,pwn:147,ccn:2401,cli:automatic_climatisation,itp:leather,itc:brown,dmg:false,xhl:true/pg:vipcar/191528120.html http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/bmw/model/550/vhc:car,cnt:de,pgn:5,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:bmw,mdl:5__bmw_er_series,frn:2009-01,ful:petrol,mlx:100000,pwn:147,ccn:2401,cli:automatic_climatisation,itp:leather,itc:brown,dmg:false,xhl:true/pg:vipcar/192567717.html Nebránil bych se ani pětilitru. Mám trochu dilema, ale nejdřív je asi nutnost barák, pak až může být pěkný auto. Jinak by mi to nějaký hovadu před barákem zkurvilo. To už známe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 proč nebrat bílou kuži? za minutu mám vyčištěné přední sedadla a zadní za další minutu... a u bmw není nějaký servisní interval na výměnu v tom automatě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Každopádně, po současném Volvu bude buď zase Volvo, nebo BMW nebo Mercedes nebo SUP 3,6. Určitě ale benzín a minimálně šestivál. Jak na to koukám, tak zatím nejzajímavější motory má BMW. Fakt bych se nebál ani pětilitru, alespoň by to jelo. A na těch 20tkm ročně o hovno jde. proč nebrat bílou kuži? za minutu mám vyčištěné přední sedadla a zadní za další minutu... a u bmw není nějaký servisní interval na výměnu v tom automatě? Protože bílá kůže jde kukat strašně, když kolem toho nelítáš jak magor(Roman :jelen: ). A to já nehodlám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 (upraveno) Tak jako mezi nama bych kuzi nechtěl ani zadarmo! Ale ta světla působí a vypadá dost pěkně a honosne i presto ze z praktickeho hlediska špatný. Jinak údržba je na pohodu Tome. Nesmíš bejt linej :) Upraveno Duben 6, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Tak u BMW jsem rád za M-paketový sedačky z alcantary. Jsou prostě TOP. Jediný, za co bych měnil, je právě bílá kůže, to je naprostá bomba. A nějaká ta údržba by mi absolutně nevadila, ba naopak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Marku a Jirko: až budete vozit děti, budete rádi za tmavý sedadla, aby ta spoušť, kterou jsou děti schopný udělat za jednu cestu na nákup, byla vidět co nejméně taky jsem chtěl do octy L@K interiér... kdysi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Tak myslím si, že lepší světlá kůže než tmavá látka. A navíc, Roman už má děti velký a já je ještě nějakej ten rok neplánuju ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 TomasB: kolega má BMW 550i a opravdu do jede pěkně a spotřeba oproti mojí 3.6 není o moc větší...a když se jede svižně tak mám dokonce větší a nejede to tak. Jestli neřešíš 12 nebo 14 průměr tak je to super volba... sám nad tím uvažuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 (upraveno) Jirko:měl jsi někdy auto s koženýma sedačkama? Máš pravdu že mám děti velké (15 a 13) o tom to ani tak neni ale jde o to že např.v létě seTi v těch sedačkách strašně potí zadek a obráceně v zimě jsou strašně studené.Je fakt že to vypadá luxusně ale opravdu kdybych měl nakonfigurovat auto tak max.polokůži. P.S hele a čas na děti už máš ne? Pani už taky tikaji biologicky hodiny ne? Upraveno Duben 8, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Jojo, OII jsem měl v kůži. Ale já jsem myslel údržbu. Dle mého je kůže jednodušší na údržbu. To, že se ti v tom potí řiť v létě a v zimě tě studí, to je věc jiná. I když v zimě to řeší výhřevy. Jo a paní mám mladou, takže ještě nic tikat neslyšíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Když kůži, tak to chce i větrané sesle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Me vyhovuje kombinace kuze a alcantary, prdel se mi nepoti a v zime to ani nestudi, ikdyz to hned zapinam vyhrev :), takze i kdyby studelo, je mi to sumak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 no některý auta ani látku nedávají, ale jak píše Sir, když kůži tak větrané sedačky, neskutečnej rozdíl, jinak Romane včerejší úlovek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Jaro jak jsem psal uz dříve. Me ta stara petka moc nevoní. Přijde mi takova dedeckovska ale ta nova efkova rada tak to už je jina káva. Dokonce novější ročník jsem mohl mit za lepsi peníze než nynější trojku ale nelíbi se mi. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 to je krasavec: http://www.gtspirit.com/2014/04/11/bmw-m235i-looks-brilliant-in-estoril-blue/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Ideální auto pro ženu :))) Jinak kdo by měl zájem jet na exkurzi do výrobní továrny BMW nebo Audi tak mi napište...cena cca 2000,-Kč a je to 14.5.2014 - fabrika BMW v Mnichově a 18.6.2014 fabrika Audi v Ingolstadtu cena cca 1600,- Během exkurze účastníci uvidí kompletní výrobu 1 automobilu + navštíví muzeum s historickými i současnými automobily a motocykly. V průběhu návštěvy AUDI v Ingolstadtu si bude možné prohlédnout současně vyráběné vozy v centru AUDI Welt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 (upraveno) Zapomněl jsem dodat že mista jsou omezeny. Upraveno Duben 11, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 BMW : Tuareg stav 1:0 těžka krava je bez sance. Nejvic to bylo znat když jsme dojizdeli pomaleji jedoucí vuz a muselo se jit zase do otáček. Ale dlouho se pan nevzdával :))) Dnes jsem zase pokoušel body na dálnici ale už budu hodny... SLIBUJI! No kamarad ma tu V8 v turkovi a to teda jede krutoprisne. Nevim za kolik to ma 0-100 ale v te velke krave to clovek vnima tak nejak jinak, pruzne zrychleni to ma taky pocitove hodne pekny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Michal: V6 a V8 je samozřejmě trošku jiný rozdil :) Jinak se mi dost líbi tyto kola ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 moc krásnej kombajn, krásná barva a i litáky no ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.