jirka3 Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Měl jsem ten balíček už v ceně. To samý jsem měl na jedničˇkovým BMW. Auto jsem jen vozil na servis a neplatil ani korunu;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Přílohy nejdou vkládat z PC nebo z mobilu? Nic divnýho u Tebe nevidím, mělo by to fakčit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Petre nejde to ani z PC ani z mobilu. jinak dnes emise a nasledne STK. Bez jedineho "zavahani" ale co mi neni jasne proc tam zustala stara zelena znamka??? Nova se pry nevystavuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Nova zelena nalepka se lepi na protokol TK; resi se to v Hospode u SPZtek a RZ. Asi ti nechteli poskrabat znacku, jinak ta nalepka zrejme sundat nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) tu zelenou ti měli sundat, být tebou si ji sundám! nemá tam co dělat. Je v tom neskutečný bordel, ani policajti to neznají. Hlavně v tom bude děsnej bordel, protože někdo bude mít 2 značky a někdo jednu :D už vidím, jak na to budou koukat v zahraničí... Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Když jsem se ptal na emisich tak mi paní povídala že to sundaji na STK ale na STK to zase svedli na Emise,že to je jeich práce.Kocourov hadr,fakt že jo.Prý existuje nějaká samolepka na STK která zakreje tu starou sundanou zelenou známku.Ted jde o to jak se k tomu postaví příslušníci až mě zastaví a bude tam stará zelená známka i přesto že mám na kartičce vyznačený datum do 1/2017.To samé jako s prošlou dálniční známkou? To by tam asi opravdu nemělo co dělat. Ted jsem našel toto: http://www.novinky.cz/auto/358517-na-registracni-znacce-vozidla-bude-uz-jen-cervena-znamka.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 SME.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 12, 2015 Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Buď rád, že ti tu známku nesundali. By ti pěkně poškrábali SPZetku. Si s tím pohraj a sundej si to sám. Já vždy, než jsem jel na STK a Emise, tak jsem známky nejdřív sundal, protože vidět ty odborníky, co to sundavaj tou špachtlí a je jim jedno, jestli to poškrábou, bych musel seřezat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Hlavne aby se nenasel nejaky aktivni policista ktery by chtel pokutovat za proslou zelenou znamku i presto ze mam novy termin v karticce. No uvidime jak to bude v realu v provozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Tak dneska to auto jde prolustrovat elektronicky, čímž zjistí že máš platnou technickou, a platná technická znamená i platné emise (bez platných ME tě na STK nepustí), takže to bys fakt musel mít štěstí na pitomce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Spíš myslel pokutu jako za starou dálniční známku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 (upraveno) Presne tak! Presne to mam na mysli jak pise motoosman. Jinak minuly tyden pred servisem ukradli novou X6 za 2,5 mice. Kamera to natocila. Behem dvou minut byl pryc...to je sila ze i tak moderni autak se da tak rychle "obejit" Neskutecny! Upraveno Leden 14, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Tak to pardon, špatně jsem si to přečetl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Tak aspon vidite ze ta cena je opravdu primerena. Jinak jsem se dnes podruhe narodil...na D11 mi vlitnul polak ve 150 do leveho pruhu za Podebradama...nepreju to ani svemu nepriteli. Jeste ze bawo ma dobre brzdy. Diky Bohu ze je vse ok. Romčo proč jezdíš na 130....150km/h...???ale ještě že má bawo dobrý brzdy.....:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 (upraveno) Miro: neser -_- jezdím když je potřeba i vice a nestydim se za to.Pár moralistu na tomto foru už jsem zažil ... "Miluju" když se na mě nalepí Rapid či jiné auto se znakem ŠKODA :) RODINNÉ COMBI občas dokáže překvapit i mě samotného :) Raději mi řekni kdy mám naleštit auto na svatbu Hydraulik: prosím Tě,v pohodě.Vubec to neřeš. Jinak takhle jsme prošli STK na prahu stovky. Upraveno Leden 15, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Leden 15, 2015 Sdílet Odesláno Leden 15, 2015 Hele Romčo já už ženatej jsem:-)a tak ono vlastně tacho 150 není 150...:-)dneska na D11 snad všichni natvrdlý....všechno v levým co to šlo:-)bylo mě trapný jet v pravým....:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2015 (upraveno) Přesně tak,odchylka tam je.Co jsem se bavil s klukama co se znaji z lidma od "Passatu" tak řikali že do 150 tě nechaji jet bez ztráty kytičky. Ve 180 už to je na sebrání řidičáku na místě ... to je docela průser hlavně v noci,to si nedovolim jelikož se to nedá v té tmě a provozu(rychlosti) identifikovat Passat či Superb. Upraveno Leden 16, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Taky jsem včera projel kolem Superbu na stovce asi 115 a ani to s něma nehlo (naštěstí). Jinak jezdim 150 na tempomat běžně a nestydím se za to ... ono to stejně jede reálně méně než 145 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 (upraveno) Pec pod Sněžkou voláááá :) Upraveno Leden 21, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 To vypadá na adrenalinovej víkend. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) Ano,mělo by to být dobry protože v Peci je naštěsti snih :) Jinak kdyby někdo uvažoval o exurzi: do automobilového závodu BMW v Dingolfingu. Exkurze se uskuteční 19. března 2015. Automobilka se nachází asi 120 km od hraničního přechodu Strážný. Pracuje zde 20 tisíc zaměstnanců a je největším závodem BMW.V Dingolfingu se vyrábí modely řady 5, 6, 7 a karoserie pro automobily Rolls-Royce. Během exkurze výrobními halami navštívíme lisovnu, svařovnu, práškovou lakovnu, montážní linku a výstupní kontrolu.Na závěr je vidět, jak hotová auta opouštějí výrobní prostory. Exkurze je velmi zajímavá nejen pro odborníky ze strojírenského oboru, ale jedná se o podívanou pro všechny. . Právě v této automobilce představí nejvíce z výroby. Cena okolo 1000,-Kč Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Romčo do škodovky bys neměl pozvánku....? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 (upraveno) Ve Škodovce už jsi byl nebo se pletu? :) Upraveno Leden 26, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Romane velice mě zajímá ta exkurze do BMW... Jak jsem ti psal - co pro to udělat? :) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 V poho. Posli mi prosim na sebe email. Preposlu veskere info. Ja jsem tam byl a musim rict velky zazitek. Asi pojedu i letos. Da se to pak spojit s Mnichovem a prohlidnout museum BMW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 A kolik lidí je kapacita? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Cely autobus cca 40 lidi ale pekne se to plni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Chtěl bych pořídit do bixenonu nějaké lepší výbojky.Máte někdo nějaké zkušenosti? Ty "andělsky" očí už tam jsou třetím rokem a zdá se mi že v noci to neni tak jako na začátku.Třeba si to namlouvám ale .... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 OSRAM Night Breaker Unlimited vybojku vem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 (upraveno) Mám kontakt na frajera z bmw fora co programuje bawa a je pry neskutecny kouzelnik tak se ho zkusim poptat at to je na jistotu. Kamos ze Stratosu pry ma reseni ale cca za trojku. Uvidime... Upraveno Únor 3, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.