TomasB Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Jako myslíš, že jel tak rychle, že se mu zdeformoval kapota? :jelen: NJ, Roman to měl hold poladěný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2015 Vtipalci :) Vypada ze na to nekdo sednul Tome. Jinak ja osobne bych udelal maximum pro to aby me dali novou kapotu. Dle fotky to vypada na hranu coz bych opravovat nechtel. Jsem rad ze cernota mimo toho v nejlepsi kondici. Porad jsem s Alesem ve spojeni. Je to pekny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 11, 2015 Sdílet Odesláno Duben 11, 2015 A on Aleš neví jak se mu to stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 11, 2015 Sdílet Odesláno Duben 11, 2015 Hrozny... To na to sednul nakej slon co :( Nebo nekdo skocil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Duben 13, 2015 Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 jako sednout asi ne...s rozeběhem vyskočit a prdelí dopadnout to asi jo..a bude velkej problém to takhle prohnout....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 (upraveno) Miro tezko rict. Ales to sam nevi. Jaro: to je moje nocni mura...prijit k autu a mit ho umyslne poskrabane nebo jinak poskozene. Miro: nakonec to dobre dopadlo i pres 5tisic.spoluucast. Byla uznana nova kapota. Dnes jsem se byl podivat v Nemecku ve vyrobni fabrice na novou sedmicku ktera ma byt predstavena 17 dubna...a ke svemu autu jsem se vracel jako kdyby to byl Trabant...vyvoj jde kurevsky dopredu! Upraveno Duben 14, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Romane, kdybys chtěl, můžu Ti zařídit aspoň sedačky z nové 7ky :D Už rok a půl na nich pracuji :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Mě se takhle kdysi prošli po kapotě u Kadetta - dva měsíce jsem na něm makal, nová modrá metalíza a po měsíci si někdo vylil zlost, nebo promile... Chtělo se mi vraždit... Hele já byl ještě v době, kdy jsem jezdil Žigulíkem u Mercedesu ve Stuttgartu... to teprve bylo sci-fi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 (upraveno) Tak prozatím to vypadá jen na nový zadní náraznik.Sere mě to neskutečně...člověk se o to auto stará jak nejlépe umí a nějaký pražský Pepík to nedobrzdí a dvě hodiny v hajzlu... Horší je že do 13.5 už asi nevyjedu.Mám slíbený náhradní vuz od BMW tak jsem zvědavý :( Jardo: hoší z Prahy se mi zatím neozvali ale přední světlo máme vyndané.Měl by tam jet přiští týden i brácha tak uvidime jak to celé dopadne. Upraveno Duben 18, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Romane, jen se pozeptej na odpočet amortizace od pojišťovny, v pátek jsem se na to ptal .... opravdu tam je suma na kilometr, kterou pojišťovna neproplácí a je odvislá od tvého auta v servisu, koukali jsme do tabulek a na tvoji bramboru to je 3,40 č za kilometr. Denní sazbu půjčovného hradí 100%. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Romane, já na to mám taky smůlu... Fábie - zezadu - odpis. Ranger - zezadu - 60.000. Octavia - zezadu - 26.000 Ale konkrétně v případu toho Rangera, mě to nebolelo tolik, jako toho za mnou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 hele, jestli nemáš moc ostrý brzdy .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Romane, ohledně toho půjčení auta od servisu tam je taky nějaká maximální doba, kterou pojišťovna proplácí. V mém případě to bylo 10 dní, pak už nepropláceli. Navíc opravdu chtějí sazbu za km. V mém servisu se to řešilo tak, že to servis udělal tak, že jsem nikdy neplatil nic, ale tam je potřeba, aby se k tomu servis patřičně postavil. Nevím jak to zařídili, ale zařídili to. On mi to vysvětloval, ale já už si to nepamatuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 já sem jenom minule dával jenom nějaký čestný prohlášení, že to auto potřebuješ k práci a bylo to ok. a servis nevím jak si to řešil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Dá se vyšší půjčovné na den a vykáže se málo najetých km, ta následná suma za amortizaci se přesune někam do opravy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Já měl po bouračce od odtahovky půjčenou fabii (jako poškozený) V den registrace felicie jsem jí vrátil, 30 dnů po nehodě. Cena za den byla 1000Kč. Pojišťovna Triglav nezaplatila, pak zkoušeli že já zaplatím víkendy, tak jsem je poslal do patřičných míst. Po dvou letech mi od advokáta z Prahy přišlo, že odtahovce dlužím 30000Kč (ačkoli jsem jim podepsal plnou moc, že peníze půjdou k nim a můžou to za mě vyřizovat). Tak jsem do advokátní kanceláře zavolal, poslal kopie dokumentů, oni to začali řešit s Triglavem, ten jim napsal, že je to promlčený a bylo. A já si od zmíněné adv. kanceláře nechal vystavit papír, že po mě už nic chtít nikdy nebudou, že je celá věc vyřízená. A bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Holy, prijit mi takovahle faktura, tak ve me pekne zatrne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Taky že mi zalepilo.... Ale naštěstí jsem měl schovaný všechny dokumenty k nehodě, takže prokazování bylo docela jednoduchý. Nemít je, asi by to bylo horší. A když jsem jim poslal kopii techničáku, kde bylo datum registrace felicie stejné, jako datum vrácení půjčené fabie, uřž s tím nemohli nic dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Auto bude v servisu prý cca deset dni.Nechápu co na něm chtěji dělat deset dni...ale budiž(výměna zadního nárazniku) Jinak mám nárok na náhradní vuz bud na trojku nebo nižší řadu a budu platit pouze projeté pohonné hmoty a rozhodně jim to muže být jedno zdá s tim autem budu jezdit za kurvičkama nebo do práce.To mi snad nikdo nemuže nařizovat Baworák má prostě dobré brzdy :( vepředu asi v 80km rychlosti začala "tancovat" Felicie a jela jakoby vlevo aby to nenarvala do zadku auta které bylo před ní tak jsem šel na brzdy a ten vzádu jelikož ještě měl zimní gumy tak to nestačil dobrzdit a vletěl do mě.To byla taková rána že jsem si myslel že mám půlku auta v p***. Naštěsti budou jen měnit zadní náraznik za nový a dva parkovací senzory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 (upraveno) njn on než pujde nárazník na plnič a na lak, tak to hold trvá no... Upraveno Duben 20, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Popisuješ to hezky ale fotka je fotka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Nevim jak na 3, ale na 5 chodily nektery dily lakovany z fabriky. Romane hlavne necekej, co jak ti sami reknou, na vsechno se aktivne ptej a pripadne si to nech dat pisemne. Ja mel nahradni auto cca mesic a pul a neplatil jsem ani korunu, mel jsem prave obavy, jak to je, tak jsem se zeptal a na ferovku mi rekl, ze tohle se u nich vubec neresi (autorizak skodovky), pojistovna jim to skutecne cely podle ceniku pujcovani nezaplati, ale oni vezmou to co jim da a z toho ti vypocitaj pujcovny a neplatis nic... ty opravy bez amortizace ted jsou pro ne takovej vejvar, ze proste tohle by bylo hrozne trapny resit. U bmw je to asi jinak, tech aut je min a servisu taky, tak treba budou delat ofuky, ale nedej se, jako platit koruny za kilometr je ubohy, to bych cekal spis u Dacie.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Když tátovi klepli zadní nátazník na 5er, tak to měl u BMW asi tejden, dostal jedničku a platil jen PHM. Podepsal plnou moc, že ho může servis zastupovat při jednání s pojišťovnou a o ostatní se prej nemá starat. Dostal auto s plnou, a s plnou ho vrátil, dostal svýho vínovýho a frčel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Dle mne je to hlavne o servisu a pristupu k tobe jako zakaznikovi. Ja u sveho servisu Kia taky zadne penize za ujete kilometry neplatil. Dal jsem auto na opravu, podepsal plnou moc na zastupovani, dostal nahradni auto a platil jsem si jen projete phm. Ty strzene penize od pojistovny si jiste nahradili jinde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Tak dnes přijel ke mě likvidátor.Mám schválené veškeré nové díly tak jsem spokojený.Bez doplácení a bez velkého nátlaku :) Jinak chci poděkovat Jardoví že mi stejně jako Palo pomohl s Prahou co se týče dovezení světla.Díky Jardo! Snad už to bude fungovat jak má. Ondřeji: díky za rady.Od 13 května jde auto na opravu a neměl bych platit nic mimo PHM. snike: ano,souhlasím.Všechno to je o přístupu lidi. Mirouch: fotky nějaky dám zitra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Že by Happy End? Jenom dobře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 No tak kde to vázne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 (upraveno) Rišo: happy end bude až 13 května,zatim jezdim s namrdanym zadkem :( Miro: tak mám tu dvě fotky s DE jinak už mám konečně opravené denní svícení tak snad bude klid i v tomto směru... P.S docela mě chybí sít čerpacích stanic Aral.Jezdil jsem tam rád.Bohužel.Když mám možnost tak raději vezmu plnou za hranicema at to je Rakousko nebo Německo ale je to tak čtyři až pětkrát do roka což je nic :( Upraveno Červen 19, 2015 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Taky jsem jezdil nejraději k Aralu. Dokonce jsem měl krásnou modrou stěrku na skla od Aralu. Bohužel, byla v Octě. Byla fakt prfektní, měl jsem k ní citovej vztah... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 A kdy sem dáš konečně foto toho jak to máš naprcaný? To bude určitě jen takový škrábaneček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.