Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Motoosman: waw! Tak to je hodně dobrá pomůcka člověče! Ještě že Tě lásko mám :)

Martine a Mich: ano,už jsem se uklidnil.Od té doby to neudělalo,každopádně mám na to ještě rok a půl záruky.

Jarda už mi to jednou vezl na záruku- odešel půl kruh ale snad už bude klid.Mám cukání prodat obě dvě auta a koupit něco v referenčce v dobré výbavě a vyššího.Asi Yetáka.Co myslíte? Kravina? Ale já fakt nevím do čeho bych šel.

Nevymýšlej kraviny.

Odkaz ke komentáři

Jj to je prostě báwo ale já tomu nevěřím ^_^ .Tři turba- pro malé otáčky,střední otáčky a nejvyšší otáčky.

P.S neni to z mé hlavy...mám ve Stratosu kamaráda co se mi stará o vůz tak mi občas vypráví příběhy o "vyspělé technologii" ...Jeden z nejlepších motoru co Mnichov vyrobil byl právě ten třilitr nafta ke kterému jsem přišel jako slepý k houslim :) neni to tím že ho mám a "dělám ramena" ^_^

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jirko: ja ti nevim ale to biturbo muze byt jen pruvodcem pozdejsich problemu. Cim jednodussi tim lepsi. Muj nazor.

Tome tak uvazuju tak ze to auto uz je nejaky patek stare a nerad bych z toho mel pokladnicku i kdyz pouze jezdim a leju naftu.

Tak zas víš co máš a novější auta nejsou lepší. A nájez nemáš nějaký vysoký. Kdyby jsi měl najeto 300 či víc, tak neřeknu.

Odkaz ke komentáři

Hydraulik: Tvé přání je pro mě rozkazem :) faktura v příloze.

Jinak biturba a triturba se dávaji jen na šestivály a výše.

Ketys: tak na to raději nemyslim...ono stači vyměnit filtr pevných částic a jsi v tom až po uši...cca sedm pětek.

Tome: tak víš jak to myslím ne? Bojím se zbytečných nákladu ale jinak naprostý souhlas v tom že jsou rozhodně lepší než auta která se vyrobili v době od 2010 do ted kde se za každou cenu šetřilo a šetřit bude.

Jirko sám moc dobře víš že báwa lidi nekupuji kvůli vnitřnimu prostoru...tam vítězi jiné klady :)

Tak se tady mějte...za hodinu odjezd směr Ruzyně...a trala lala KANIKULY!!!

post-81-0-87388500-1433192954_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jirko: ja ti nevim ale to biturbo muze byt jen pruvodcem pozdejsich problemu. Cim jednodussi tim lepsi. Muj nazor.

Tome tak uvazuju tak ze to auto uz je nejaky patek stare a nerad bych z toho mel pokladnicku i kdyz pouze jezdim a leju naftu.

Jeste nic neprodavej, jeste neni ta spravna chvile, abych menil auto a musel o tom tvem mazlikovi premyslet :D

Odkaz ke komentáři

Ketys: ty woe...kde jsi ten song vyhrabal? Perfektní :smich:

Petře: to máte ted o dost levnější :) jo hold žiju v nejlepším městě v Čechách pry...

Jinak jsem se rozhodl žekašlu na detailing.Našel jsem kluka přímo z HK co mi to navoskuje za litr.Dá tam vosk Titan a do zimy mám klid.Nebudu do toho vrážet nekřestansky prachy :) otázka tři hodin.Uvidime...

Koukal jsem na tuto panenku...jen mě štve že to je dvoulit :(

https://home.mobile.de/REICH-AUTOMOBILE#des_210643851

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...