romariooo Odesláno Duben 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Petře:v první řadě děkuju za přání,díky moc jinak neblázní :).Jsem rád že to má aspon tempomat a je to čtyřkolka šestikvalt :) Dnes najeto 200km,začíná se mi to líbit.Dá se s nim jezdit i za 5 litru na sto.Normovaná spotřeba je 6,5. Pořád mě sere ten prostřední tunel kvůli pravé noze ale třeba to časem vychytám. Dnes jsem odstranil nápis 4 krát 4,nápis Construkt a nalepil "Fandim hradeckému hokeji" :lol: :smich: :palec: Jinak Bawo jde zitra do Stratosu,vyfasuju nějakou mrdku X3 s polomotorem a v pátek hurá na letiště pro synátora(reprezentanta) Máro: to trochu přestřelil s tou cenou ne? Asi zkouší trh :) Lanci: hele neber to osobně ale u nás jsou ostravací prostě jiná sorta lidi :jelen: umí všechno lip než my,dělaji všechno poctivě apod...a my jsme povl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Proto jsem se ptal, jestli tohle je nejaka standardni konfigurace.. Ja kdyz vybiral, tak jsem uprednostnil vybavu pred motorem, takze mam 1,6ku.. Ale bohate to staci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 ... ale u nás jsou ostravací prostě jiná sorta lidi :jelen: umí všechno lip než my,dělaji všechno poctivě apod...a my jsme povl.. Ještě, že jsem AŽ z Karviné - to se mi ulevilo... :smich: :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Jinak Bawo jde zitra do Stratosu,vyfasuju nějakou mrdku X3 s polomotorem a v pátek hurá na letiště pro synátora(reprezentanta) Co v tom je, 2.0TDI 140kW ? Mne se s tim jezdilo fajnove, v automatu, mpacketu apod se mi to libilo. Schvlane sem zvedavej, co na to bude rikat, protoze treba ten novej head up display ma bawo proste TOP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 radši pořádnej motor než nějakej head up displej pro ovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Romane gratulace, ale když už máš takové krásné značky neměl bys mít vzadu nápis Baník p.čo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 radši pořádnej motor než nějakej head up displej pro ovce. Ty si spis osel, kdyz omilas takove hovadiny, nevim co je na HUD pro ovce. Je to prijemna featura. Jak Ti tu nekdo psal par postu vys,. nekdo chce 400 koni a nekdo radsi vybavu, treba podle me je 140kW pro auto ve kterem vozis deti naprosto dostatecne, kdyz chces blbnout, nekoupis si X3 ale M2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Však v pohodě, každý má své požadavky... jenom nevím k čemu je dobré vidět na skle rychlost, navigaci a nebo nějaké značky.... pak stejně sedneš do auta a jedeš a nemá čas člověk řešit nějaké tyhle "příjemné fíčury" např. vyjde novej android na S7 a moderní ovčí infotaimenty v autech se z toho můžou podělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Romane hodne stastnych pracovnich kilasku s novym povozem a gratulace k synatorovi, at mu to vydrzi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Však v pohodě, každý má své požadavky... jenom nevím k čemu je dobré vidět na skle rychlost, navigaci a nebo nějaké značky.... pak stejně sedneš do auta a jedeš a nemá čas člověk řešit nějaké tyhle "příjemné fíčury" např. vyjde novej android na S7 a moderní ovčí infotaimenty v autech se z toho můžou podělat... Na to bych mel asi napsat ... a koho zajima ovci S7 ne ? Nebo takovej nejakej nonsense. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Duben 6, 2017 Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Také gratuluju k novému vozu, pokud je to opravdu první nový, tak tuplem. Tatarský RZ by mi nevadili, už jsem si zvyknul i na ty pražský, který jsou tady na horách fakt za trest. Že ti z tatarstánu vědí vše nejlíp, no jo, to je takový kolorit, hlavně si s nimi popovídáš česky. U nás s Němci, nebo Švýcary to je taky horor. Ty ještě daj vyloženě najevo, že mluví s českým povlem. Osobně bych taky upřednostnil výkon před výbavou, ono v krizový situaci, při potřebě rychle předjet mi bude úplně jedno, jestli mám barevný maxidot, nebo nějakou conectivitu na rádiu. Co by mě štvalo jsou ty polepy, které musíte mít. Naštěstí u nás u "osobních" aut máme dáno smlouvou, že tam žádné polepy nebudou. Jak často se ta auta mění? Vím, že známý má taky jednoho poskoka od doby, co je ČEZ koupil, je to nestutečnej více, než 10 let starej krám, ale výměna prý nepřichází v úvahu. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 (upraveno) Martine a všechny co mi popřáli k novému služebnímu vozitku moc děkuju.Sice nevím jak dlouho ještě ve firmě vydržím protože po 22 letech u firmy se ději neskutečny prasárny kolem našeho oddělení a já už na tom nemám sílu...Mám slíbený přestup z Pardubic do Hradce Králové ale nevím zdá to podepíšu.Nový kolega co nastoupil do práce to psychicky nevydržel a vzdal to po třech měsicich :( V květnu zase odborné zkoušky a zaučování nového.No prostě mě to totálně nebavi. Honzo u nás se auta mění podle toho jestli to je leasing nebo vůz Korporátních služeb.V mém připadě to byla druhá varianta tzn.10 let neboli 175 tisic km.Ale co mě překvapilo tak auto staré F1 jde jezdit dále do Temelina.Já myslel že půjde do dražby a pár známých na to připravil ale bohužel...Honzo: Ty spolupracuješ s ČEZem? Ve čtvrtek jsem dostal náhradní vůz 530d a když to porovnám s Brumlou tak je takový neomalený a těžkopádný,je to dané asi váhou vozidla ale dá se udělat HK -Letiště za cca 8 litru i přes ucpanou Prahu. Dnes proběhne výměna vozu :) mám mit čistokrevnou motokáru v jedničce,čtyřkolku 320 koniku... Mělo by to být ono http://auto.idnes.cz/test-bmw-m135i-xdrive-049-/auto_testy.aspx?c=A140515_231450_auto_testy_fdv Upraveno Duben 9, 2017 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Kluci :( asi mi odešel motor z Brumly.Vůbec to nejede.Jsem z toho vyloženě rozladěný,190kW přes 500 krouták ale je to líny jako prase. Pláču,moc pláču... Srovnávám s jedničkovou motokárou se kterou jsem měl čest jezdít celý týden a musím říct že nemá konkurenci.Ten zvuk a zrychlení,těžiště a celkový projev motoru. Dnes jsem jel HK- Trutnov - Pec a psal jsem šéfovi BMW sms že to bíly chci zpátky...že Brumla vůbec ale vůbec netáhne.Hoší hoší...normálně mám zkaženou sobotu.Nekecám. Ptal jsem se na srovnání s M2 a je to prý pocitově dost srovnané.Měl jsem za to že ne ale obě jsou skvělé motokáry jen dvojka má níž těžiště.Mám ji slíbenou v létě. Navic ta vypůjčená 140i byla skoro nová,měla najeto cca 200 km a ja najel dalších 400km - spotřeba 18 l na sto ale do toho auta nebylo líto lejt benzín.Zážítek jako blázen :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Na víc koní se vždycky lépe zvyká. Navíc ta 140i asi bude i o dsot lehčí, než tvoje 330d ne? Na té poslední fotce, to vypadá, žes fabce dal pusinku na zadek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Olizuje výfuk, orální sex :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 ty Romane, aby ti ten smrk u domu nenadělal problémy se základy, izolací apod., kořeny jsou mrchy, jinak 140i je asi zábava, ale za tuhle spotřebu by jsi asi nechtěl jezdit pořád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Romane, ještě jsi mi nepřivezl ukázat Yeťáka. S tím stromkem má Jarda pravdu, dal bych ho pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Benzin je v pohode, spis si myslim ze vic das za servis a po zaruce to idealne strelit Jinak pekna zapujcka. Chteji ted delat m2 cs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2017 Lanci: právě že váha auta tam je plus minus stejná. Jardo: z toho smrku nemám moc strach.Je to takové oddělení pomyslné mezi námi a sousedy navíc to každý rok zastřihávám tak že rok od roku je stejný.Navic kořeny tahají vlhkost z baraku-ni to moc ale funguje to. Tome: teď se mi stavby rozjíždí na plné obrátky. Není moc čas na kecání u Benzinky ale neboj. Ukážu ti krabici mou pomalovanou. Mara: kdy pojedeš do Pardubic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 18, 2017 Sdílet Odesláno Duben 18, 2017 Romane, kdopak Ti karu v tom hradci pujcoval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2017 Michale po dřívějších zkušenostech o všem jednám a domlouvám přímo se šéfem servisu. Ted tam budou velké změny na nejvýšších místech...tak jsem zvědavý kdo bude dělat generala... P.S nechal jsem tam vyčistit a zregenerovat koženy sedačky.Vypadá to fakt dobře.Ta jejich origo kosmetika je fakt výborná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Klucí,nastal čas nabídnout Bawo dál,tak kdyby jste o někom věděli tak mě kontaktujte.Cena bude vyšší ale jak jistě víte takový stav se bude těžko hledat.Najeto cca 112 tisic momentálně. Nové brzdy komplet dělané,výměna oleje každých 15 tisic,vyměněný olev v převodovce,nová origo baterie a veškeré úkony dělané v originál servisu Stratos. Zimní a letní kola,veškerá dokumentace.Mimo adapt.radaru a pádel pod volantem TOP výbava. Bud se to prodá nebo ještě třeba nenastal ten správný okamžik.Uvidime. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 5, 2017 Sdílet Odesláno Květen 5, 2017 Co budes porizovat nebo uz jsi poridil?:) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 https://home.mobile.de/REICH-AUTOMOBILE#des_243752876 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 Wow, tak to nepotrebuje komentar ;) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 je to pěkný, ale ten volant je fakt humus :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 Tenhle ještě vypadá dobře, humus jsou ty s kastrolem uprostřed. Nepochopím kdo takovej volan s kastrolem uprostřed do BMW vymyslel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Brumla je na prodej.Kdyby nekdo mel zajem tak SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 za 100 tisíc beru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2017 V eurech? :) Tak si pro to prijed! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.