romariooo Odesláno Červen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Zavolej mu a domluv se.Ja myslim ze neco vymysli.Jinak zitra po delsi dobe smer Slovensko Bawem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 (upraveno) Ozval se mi jeden frajer na auto tak jsem zvědavy jak to dopadne.Nepíšu o autobazarech,ty automaticky mažu jelikož je mi jasny že budou chtit 100 litru dolu :lol: Ted jsem na 114 tisich a tajně doufám že z toho prodeje sejde :wacko: neeee...uvidíme jak to cele dopadne. Vykašlu se na všechno a vezmu trojkovou slepici v benzinu max.RS i když ani to mě už neláká :) Ty vole já už fakt nevím...na Moravu jezdím poslední dobou vlakem za 3 hodiny a za 250,-Kč v klimatizovaných ČD :jelen: najím se ve vlaku,napiju...já to auto vlastně ani nepotřebuju! Upraveno Červen 25, 2017 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červen 26, 2017 Sdílet Odesláno Červen 26, 2017 Autobazar je jednoduchej, proste jim rekni, ze se muzou prijet podivat, ze ty s tim nikam nepojedes a ze cena je pevna ;) My takhle par aut prodali na firme, prijeli z AAA a auto si odvezli. Otazka pak je, zda tak hezky auto chce clovek takovejm sracum prodat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 (upraveno) Michale já Ti člověče nevím zda bych to prodal Ačkam.Opravdu.Je to taková srdcovka že bych to chtěl přenechat někomu kdo k tomu má vztah.Zní to divně ale je to tak.Mě v současné době peníze netíží tak ani neni důvod to za každou cenu prodávat.Nezlevnim momentalně ani o korunu :) Jinak Vánoce jsou sice za půl roku ale radost se prý má dělat průběžně tak jsem odskočil dnes ráno k Liberci pro Hondičku která prý umí :) Neskutečnej mazel toto s perfektní výbavou a najetýma 4 tis.km.První majitel,jako nový kousek. Upraveno Červenec 1, 2017 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červenec 1, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 PCX je parádní skůtr,už na něj šetřím,aby jsem mohl mít nový :palec: aji barvu chci tu matnou šedou.A hlavně ta spotřeba 2l/100 :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červenec 1, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 Kluci sorry, ale PCX je pro holky ? Teda pokud ovšem nejste prcci, což Roman není ? Na Forze uz si tě představit dovedu ? To je skútr pro chlapy (co nemají velké A) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 Hele směju se.Já jsem z toho nadšený jako blázen!!! Skok z té 50 je pro mě ideální navic A papiry nemám a nechtěl jsem za to dávat vic jak padé.Umíš si mě představit na SYMu? Na tom modrém? Se mi smáli i lidi z MHD když jsem stál na semaforu :lol: :smich: Já jsem drobek 176cm, 92 kg.Malinko přifouklej :D Takže na PCX vypadám už normálně navic to zrychlení je luxusní...vždy první ve městě a to co jsem jezdil s 50 tkou 10 min.tak ted jezdím 3 minuty.Fakt parádní navic spotřeba 2l/100 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Červenec 1, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 Jízda na skútru je super, máš zánovní stroj, tak ať ti slouží a hlavně pořád kolama dolů ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 1, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 Skútr je pecka, ještě do letoška jsem nevěřil, teď na tom drandím furt. Brácha má polazenou 50. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Červenec 26, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2017 Tak jak probíhá prodej? Mě přijde, že s cenovkama 350+ si člověk radši koupí nové auto bez výbavy a pořádné auto s pořádným motorem neocení. Také už mi visí inzerát nějakej pátek, a že by se někdo hrnul se říct nedá :) Asi to chce svého kupce, cena podle mě roli nehraje, musí přijít někdo, kdo chce tenhle konkrétní model.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 27, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Osobne si stale myslim, ze pokud to neni od Romana for, tak je to super cena. A samozrejme presne jak pises... dost lidi radsi socialku od novoty. Osobne ten rozmer sice chapu (dost lidi fakt chce jen jezdit z A do B, setkavam se s tim stale casteji a pak se jim libi slovo zaruka, ale tu beru dost s rezervou, sam mam zaruku do 120k km, vodni pumpa se mi vysypala v 99k km a ani jsem to s autorizakem neresil, udelaly by stejne cely rozvody a a kdo vi, jak by to cenove vyslo a kolik by s tim bylo papirovani a doprosovani se, navic jsem na to spechal), ale sam jsem v kategorii, ze verim, ze pokud se neco ma vysypat, tak se to stane rekneme behem prvnich 50k km, takze se porad ojetin nebojim a vetsinou na nakup auta nespecham. Soucasny povoz jsem vybiral snad 1.5 roku, nez jsem narazil na inzerat, predchozi auto take trvalo a z praxe v inzeratech vim, ze pokud to ma motor, tak to vetsinou ma i sluznou vybavu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 27, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 s prominutím jsou někteří lidi a prodejci blázni, mají olítané sériové auto a chtějí za to nesmysl.... až budou mít limitku jako je M3 CSL třeba, tak ta jde střílet za nesmysl, ale ne seriovy auta, kterých je v Evropě dosti... už i prodejci si ted říkají za roční auta totál nesmysl.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 27, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 hlavně když jsem četl inzerát, tak auto nemá žádnou zajímavou výbavu :ph34r: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 (upraveno) Jord: zitra se ma prijet kupec z Pardubic.Ma dvoulitra ale puvodne chtel odecet dph ale neuspel.Jinak klasika bazary nekolikrat denne.Uz jim blokuju cisla jelikoz neslevnim ani korunu. Martine: bohuzel jen malo lidi oceni stav a puvod ale vse ma jak to ma byt.Vsechno ma svuj spravny cas. Maro: tim chces rict ze jsem blazen nebo jak to mam chapat? Mich: moje auto ze nema vybavu? :) Mimo padel pod volantem je to si myslim dost dobre vybavena trojka navic v m packetu je jich dost malo. Upraveno Červenec 27, 2017 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 27, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Romane myslel sem obecně... Ani nevím za kolik to prodáváš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 27, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Jord: zitra se ma prijet kupec z Pardubic.Ma dvoulitra ale puvodne chtel odecet dph ale neuspel.Jinak klasika bazary nekolikrat denne.Uz jim blokuju cisla jelikoz neslevnim ani korunu. Martine: bohuzel jen malo lidi oceni stav a puvod ale vse ma jak to ma byt.Vsechno ma svuj spravny cas. Maro: tim chces rict ze jsem blazen nebo jak to mam chapat? Mich: moje auto ze nema vybavu? :) Mimo padel pod volantem je to si myslim dost dobre vybavena trojka navic v m packetu je jich dost malo. Neříkám, že na trojku je špatně vybavená. Myslel jsem to tak, že tuto výbavu má kdejaký superb 2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 (upraveno) :smich: :smich: :smich: :lol: To nemyslíš ale vážně vid? Třilitr,šestiválec,252 koni,barva Le Mans Blue, v M-Sportpaket originál-najeto 112 tisic,servis pouze originál BMW Stratos auto,vše doloženo fakturami. Auto je celé v češtině i s navigaci profi- Rachot Nová Paka včetně certifikátu na doživotní přehrání zdarma. Výbava: 8x airbag, ABS, airbag řidiče, alarm, aut. klimatizace, aut. převodovka, aut. zabrzdění v kopci, autochladnička, autorádio, AUX, bluetooth, brzdový asistent, CD přehrávač, centrál dálkový, centrální zamykání, dělená zadní sedadla,sportovní anatomická sedadla, denní svícení, EDS, el. okna, el. přední okna, el. seřiditelná sedadla, el. sklopná zrcátka, el. zrcátka, hands free, imobilizér, indikátor parkování přední i zadní, klimatizovaná přihrádka, letní i zimní litá kola, mlhovky, multifunkční volant, nastavitelný volant, ostřikovače světlometů, palubní počítač, panoramatická střecha, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), přední světla LED, satelitní navigace, senzor opotřebení brzdových destiček, senzor stěračů, senzor světel, senzor tlaku v pneumatikách, stabilizace podvozku (ESP), startování tlačítkem, střešní okno, střešní šíbr el., tažné zařízení, tempomat, USB, venkovní teploměr, vyhřívaná sedadla, vyhřívaná zrcátka, výškově nastavitelná sedadla, výškově nastavitelné sedadlo řidiče,podsvětlené kliky u dveří, bixenonové světlomety, zadní světla LED V ceně jsou letní i zimní pneu,před rokem vyměněný olej v automatické převodovce,nová baterie,přední i zadní brzdy komplet nové.Olej měněný každých patnáct tisic km (15 tis.km) Cena pevná a po dohodě vic fotek vč.servisní historie.Auto je včetně zabezp.systému Sherlog v hodnotě 40 tisic(aktivní i pasivní) P.S že by kdejaký superB měl velkou panoram.střechu? Bixenony nebo sportovní sedačky? nebo startování tlačitkem? i co se týče zabezpečení? ( v hodnotě kterou uvádím) No já nevím ale myslím že nemáš pravdu.O motoru už se vůbec nebavím...včetně automatu který pracuje jak má. Srovnávat auto pro důchodce s bawem :lol: Jak řiká správně Jeremi Clarkson - auto bez duše. Upraveno Červenec 27, 2017 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Taky jsem měl potencionálního kupce, kterej věděl, do čeho by šel. Sám říkal, že ocení roletky v zadních oknech, programovatelná tlačítka ve zpětném zrcátku (pokud máš garáž, úžasná věc), natáčecí bixenony jsem snad u superba neviděl, natáčecí zrcátka taky moc nevídám..ale jak se říká, pro někoho "zbytečnost" a nepotřebný věci = tudíž je to k hovnu a nemá smysl kvůli tomu navyšovat cenu :-D no upřímně se mi to taky nechce dávat níž, abych se rovnal vylítanýmu 2litru bez CIC, panoramy atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Natáčecí bixenony má 90% SII. Prostě ojetých aut je dnes hodně a hlavně lidi chtějí různé moderní fičurky jako adaptivní tempomat, mirror link a jiné cypovinky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Lancelot to pochopil. S2 3.6 fsi LaK tě vypráská jak výbavou tak výkonem. Já vím, jen to není "prémie". Nemá jen podsvětlení klik a chladničku.. Jinak má zas asistenta únavy, automatické parkování apod. Věci jako bixenony s AFS, roletky zadních oken, samozatmavování všech zrcátek, hlasové ovládání, webasto, servomotor 5. dveří, panoramu, 4x4 beru jako samozřejmost. A na moje auto už se vůbec nechytá výbavou a to je cca stejně staré. Čekal jsem prostě od "prémie" víc. Na druhou stranu mě cena taky překvapila, na to jak ses o to staral tak jsem čekal take vic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Tak on to dneska za vic bohuzel nikdo nekoupi. Takovy auto chce proste nejakyho fanouska, ktery bude vedet, co kupuje. Je pravda, ze takovouhle vybavu ma dneska hodne aut. To nic nemeni na tom, ze je to porad nadherny auto a myslim, ze v roce 2009 vyjelo tohle auto z fabriky hodne nadprumerne vybaveny;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 P.S že by kdejaký superB měl velkou panoram.střechu? Bixenony nebo sportovní sedačky? nebo startování tlačitkem? i co se týče zabezpečení? ( v hodnotě kterou uvádím) No já nevím ale myslím že nemáš pravdu.O motoru už se vůbec nebavím...včetně automatu který pracuje jak má. Srovnávat auto pro důchodce s bawem :lol: Jak řiká správně Jeremi Clarkson - auto bez duše. Romane, bylo by vhodné se podívat, jakou mívá s2 výbavu. Tu, co tady vypichuješ bývá ze 70% v elegancích standart. KESSY ( bezklicove odemykani, zamykani a startovani), panoramu velkou mají kombíky, bixenony má už střední výbava comfort, sport. sedacky má až s3 sportline, ale s2 má třeba profukovačky a paměťovou sedačku. DSG automat je taky spolehlivý, ten 6st.. a zabezpečení sis pravděpodobně dodělával, s tím z výroby podle mě nepřijelo. Já mam to stejné co ty od Jablotronu za necelých 20tis. :) takze jak říkám dál a tvrdit to budu, nemastné, neslané :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 DSG že je dobry? kdes na to přišel :D ZFko je někde uplně někde jinde. jablotron = přišla bouřka a přestal chodit GSM modul :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 nevim, ja mam tiptronic a jsem taky spokojeny. Ten ale v s2 nebyl, tak jsem dal priklad DSG, ze je taky moznost. Jinak to, ze se ti ztraci signal je problem kusu. My mame doma 2 tyto moduly, jeden od r. 2009 a druhy od 2010 a oba slapou. A to uz jsme je nechali premontovat do dalsich aut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Romane, bylo by vhodné se podívat, jakou mívá s2 výbavu. Tu, co tady vypichuješ bývá ze 70% v elegancích standart. KESSY ( bezklicove odemykani, zamykani a startovani), panoramu velkou mají kombíky, bixenony má už střední výbava comfort, sport. sedacky má až s3 sportline, ale s2 má třeba profukovačky a paměťovou sedačku. DSG automat je taky spolehlivý, ten 6st.. a zabezpečení sis pravděpodobně dodělával, s tím z výroby podle mě nepřijelo. Já mam to stejné co ty od Jablotronu za necelých 20tis. :) takze jak říkám dál a tvrdit to budu, nemastné, neslané :-) Jo tak od Jablotronu máš to samý co Roman? :jelen: To ani náhodou. Roman má aktivní a pasivní rádiové vyhledávání/hlídání. DSG že je dobry? kdes na to přišel :D ZFko je někde uplně někde jinde. jablotron = přišla bouřka a přestal chodit GSM modul :D GSM hlavně kdokoliv může odrušit, stačí koupit za pár peněz rušičku. A dělají se přímo rušičky, které jen strčíš do zapalovače v autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 (upraveno) Ja uz odmitam reagovat :) To fakt nema cenu :) jen se tady uculuju a tak trochu se bavim. Upraveno Červenec 28, 2017 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 https://www.sherlog.cz/zabezpeceni-a-vyhledavani/automobil Najdi si variantu RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 o tom, ze je radiove nevim, pise aktivni i pssivni a to athos ma. Pravda jen GSM. Diky za link Tome. A cemu se Romane uculujes, ze jsi zkamenel vybavove u O2 a nevis, co dostavala do vybavy obycejna, 9 let stara Skodovka narozdil od premie? Motor a prevodovku na tvym aute uznavam, i cenu. Vybava bida, i kdyz se ti jako vlastnikovi toto libit nebude :) To nic nemeni na tom, ze ti preji brzky prodej a trochu jsi me zklamal, cekal jsem, ze me nejak setres s tim, ze by ti dala 3.6 fsi na prdel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 28, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Asi proto, že na to nemá cenu reagovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2017 Tome: dekuju zes odpovedel za me. Hele popravde me to nejak netrapi ze je na prodej uz dva mesice. A s tim kdo ma vetsi pero? Z toho uz jsem vloni vyrostl :) a nebudu ti rozmlouvat ze mi das na prdel.Nedas.Ani na rovince ani v provoze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.