Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke


Doporučené příspěvky

Mareček: ano,mám na tom origo emkový podvozek který je o cca 6cm níž než klasika.

Filip: tajné to není.Našel jsem v Hradci kluka který je stejně pečlivý a profi jako je Štěpan(mimochodem se mi ozval když jsem mu přal sms ke svátku) ale jak říká moje mamka že všechno špatné je k něčemu dobré tak ted to mám u ruky.Základní čištění interieru vč.ochranného povlaku (dělal to dvě hodiny- 120 minut.Byl jsem u toho) stoji 500,-Kč. Na fotkách to vypadá zašle,v reálu jako novota.

 

Petr,Krocan,Jiří a další: hodně lidi na autor.servisy nadávaji ale já potřebuju záruku a kvalitně odvedenou práci.Vím na 99% že jsou u těch úkonu které mi včera prováděli je jistota a jelikož se jednalo o aktivní řízení tak nikomu jinému bych to nesvěřil.Co se týče filtru tak jedině originál díly i když mě to stoji o polovinu více.Když chci vlastnit prémii jak už to tady někdo psal tak musim počítat s výdajema a ne jako když někdo koupí osmiválec v X6 v benzinu a pak brečí že to má velkou spotřebu-to je prostě vrchol trapnosti.

 

Ještě k tomu Stratosu: slyšel jsem negativní reakce ale z mé strany nemužu říct nic špatného.Na dílně jsou umístěny kamery které zaznamenávaji veškeré- podotýkám VEŠKERÉ servisní úkony takže konkrétní připad který mi řikal kamarád který tam pracuje 5 let na pozici dilenského mechanika:

pánovi špatně utáhli kolo a po třech kilometru strašný randal tak zastavil a volal asistenční službu BMW.Šlo se na videozáznam a bylo zjištěno že to jedno kolo opravdu nebylo dotaženo.Výsledek: dotyčný který prováděl serv.úkon ve firmě na hodinu skončil a zaplatil veškeré výdaje.

 

K té přítomnosti: když se jedná o olej a drobnosti do hodiny tak jsem za prosklenou zdi a vidím na auto jinak jak píšu výše nevidím sebemenší důvod podezirat že tam třeba nevymění olej-nesmysl.

 

Mich tomu nasadil korunu.Přesně tak je to tuctovka něco jako dvojková Octávie FL 1,6Tdi.

Naprostý souhlas…….

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Dobrá novoroční hádka tady o ničem. Roman na to má, tak si pořídil opičku a má i na banány, tak co je tady divného k nepochopení? Protože je pacient, tak si to auto udržuje, byť značně nadstandartně. Podle toho to ale pak vypadá a následně se i lépe prodá. To co je pro někoho nepochopitelná raketa, pro druhého jsou jen drobáky.

Odkaz ke komentáři

Ne,ne.Tome to neni hádka.Jen jsem se ráno fakt pobavil a s některýma lidma fakt od srdce zasmál.Petr má pravdu :)

Já to řeknu jinak...dá se koupit Octávie z roku 2012 za 300 tisic ale dá se pořídit s "lepším" motorem (podvozkem) a výbavou za 900 tisic.

Kluci mě tady znaji a vědí že nedělám ramena,nemám to zapotřebi.Bawo co vlastním a co jsem přivezl před dvěma lety z Německa je opravdu ve velmi dobré výbavě a faktura za nové je cca 1300mln. :) Ve Stratosu mi to řekli hned jak jsem tam dojel na první servis oleje že takové k nim ani do Prahy na servis nejezdi.Původně si mysleli že to je individuál.

 

Máro: díky za reakci :lol:


 

 

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

jasně, proč hádka, Roman psal, že se mu to zdá dobrá cena a Petr zase napsal, že se mu to zdá moc, to je vše.

 

 

Roman: Já se ti vůbec nedivím, že se o auto staráš tak jako se staráš a co jsem pár aut prodal, VŽDY se mi vyplatilo se o auto starat, vždy jsem je prodal suverénně nejdráž. Říkali mi to i doma, že nemá cenu to přehánět, ale opak je pravdou (v rozumné míře). Když jsem kupoval mou novou OIIFace měl jsem ji od podobnýho chlápka jako ty a to jsem byl MOC rád :) Ať ti to teda frčí a dělej si radost, je to tvoje auto :)

Odkaz ke komentáři

No neviem, to mate na skodovky take lacne autorizaky? Mne pride ta cena na bawo este dost dobra.

Ja som napr. pri prvej garancke (OII, po 30t km), kde sa menil len olej a olejovy filter platil nejakych 220€!...samozrejme s ich materialom.

A ked si prinesiem material, tak bezne len za pracu platim okolo 110€.

Takze ako pise Mirouch, raketa to neni ani z daleka.

 

Inak Romane bawo je nadherne, len sa o neho pekne staraj, tak ako o octu :palec:

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

X6 divný auto, ale suveréně prodejné, podobně jako Cayenne, pro někoho hnusný pro druhého to není Porsche, ale zachránilo to značku, protože se to prodávalo neskutečným tempem ....

 

Jinak to dvojkové bmw má náhon na předek ... no prostě doba si takové auto žádá i od BMW, nakonec proč ne? když někdo kdo si kupuje BMW tak by si měl jít pro mpv ke konkurenci? nee, zůstane u bmw, to je boj o zákazníka, resp. o věrnost značce.

 

Porsche je i diesel a SUV, BMW začíná náhon na předek, a jiné netradiční vymoženosti v podobě čtyřválců ve sportovních autech těchto značek.

 

 

Odkaz ke komentáři

Kluci neblbněte! To neni BMW! Když mě vezli ted ve středu domu tak šéf servisu v HK ho má.No no comment...i sami technici řikaji že to je "atrapa"

 

X6 mě přijde taková "pozerská" nemužu si pomoct,X5 už se dá nazvat pracovním nástrojem i když všechno to je relativní..já to chápu a vím...

 

K tomu servisu: čekal jsem že se ozvou kluci co servisuji Octávie v autoriz.servisech a jen mi potvrdili že ta cena je opravdu přiměřena :)

 

Kyselinka: s majitelem "mé černoty" jsem pořád v kontaktu ) je to tak jak píšeš.Aleš je spokojený,jen jezdí a leje naftu(už dva roky bez jediné závady) někdy si řikám že jsem debil a že jsem si ji měl nechat...ale prachy budou...my nebudem :)

 

Trocha nostalgie Byla a je nádherná!


 

post-81-0-93403000-1420192053_thumb.jpg

post-81-0-45191000-1420192068_thumb.jpg

post-81-0-90175800-1420192599_thumb.jpg

post-81-0-34138100-1420192614_thumb.jpg

post-81-0-39476500-1420192632_thumb.jpg

post-81-0-90050500-1420192662_thumb.jpg

post-81-0-25394900-1420192693_thumb.jpg

post-81-0-74159800-1420192748_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

taky tě trošku podpořím, 3.6 superb na 51000km prohlídka (haldex olej se nemusel měnit spíš prevence, čištění klimy taky ne, ale smrděla neskutečně, svičky až při 90000km ale začali už krutě korodovat, dsg převodovka dle předpisu stačí až za 10000km, filtry stačí dle předpisu až při 90000km). Hold fléétové servisní tabulky stojí za hovno.

https://lh3.googleusercontent.com/hyM9ryNOv2QtRdJI8NbKwCsuK-T136omvkeLHVowV5mB=w958-h528-no

 

možná i s tím BMW 2 chtějí jít dolů s emisemi, jako to dělal aston martin.

No mě se to zezadu vůbec nelíbí, zlatá X5.

BMW_X6_M_(E71)_%E2%80%93_Heckansicht,_2.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Přesně tak.To samé jsem psal někde v jiném vlákně že ta X6 je v lehčím terénu totální propadák ale jako repre a na dálnice fajn kára.Je pravda že vevnitř to je dost malé a stísněné na rozdil od X5.

 

Motoosman: na ten článek jsem ráno koukal na WC...málem jsem jim propadl... ^_^

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...