Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke


Doporučené příspěvky

Jirko: tak to je dost neštastná formulace že X4 je auto na prd.Seděl jsi v něm vůbec??? Ptám se protože to auto je relativně „čerstvé a neznámé“…. Já mám 178 cm a vážím 90 kg a vejdu se tam úplně na pohodu.Krásný výhled a vyšší posez.Zvláštní že podle tebe se vůbec nepovedla ale podle jiných lidí poutala velkou pozornost hned po té čtyřce nejvice :)

 

Zdálky je jen těžko poznat které auto vůbec jede jestli X6 nebo X4. X4 je kratší a vyšší.Vzádu seděl kluk co měl cca 185 cm a měl nad hlavou ještě místo tak nevím jestli si to nepleteš s BMW2 Active Tourer.To potom se pod tvoje slova podepíšu že to je nepovedené auto i přesto že tam včera byla čtyřkolka.

 

Musim říct že neznám automobilku která takové akce pořádaji.Nebo ano?


Viktore: těš se na dárečky :) Hodnotné dárečky :) Budeš taky milé překvapen...

post-81-0-76097200-1423330519_thumb.jpg

post-81-0-74036900-1423330526_thumb.jpg

post-81-0-87722500-1423330532_thumb.jpg

post-81-0-05723500-1423330541_thumb.jpg

post-81-0-12905600-1423330550_thumb.jpg

post-81-0-31306100-1423330556_thumb.jpg

post-81-0-69448100-1423330564_thumb.jpg

post-81-0-94273500-1423330569_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Roman: právě jsem nám s přítelkyní koupil ještě přespání v hotelu. Těším se, tohle jsem po té dřině v poslední době už potřeboval.

 

K X4: chápu, že některým lidem se líbí a některým ne. Sám bych si tenhle model určitě nevybral, ale přijde mi škoda nedat tomu autu od počátku vůbec šanci už z jakéhosi principu, že vedle X3 "je to nesmysl". Zvlášť u některých novinářů mě to zaráží. Cením si, že tento si tu námahu zapřemýšlet dal a snažil se to auto pochopit (je tam i test 4 Gran Coupé :palec: -

. Stejně drtivá většina SUV se do terénu nepodívá, pro mnoho lidí je to imageová záležitost. Pak nevidím důvod, proč neudělat sportovně střižené SUV, přičemž v tomto ohledu by měla být X4 opravdu dobrá. Osobně mi v autě vzadu sedí nějaký dlouhán opravdu výjimečně, takže nad tímhle bych se já třeba vůbec nezamýšlel a zvolil raději 4 Gran Coupé, i když by někdo mohl opět říct, že vedle 3 combi je to nesmysl. Koneckonců stejně hlavně čísla prodejů rozhodnou o tom, co se bude vyrábět.

 

Jinak doporučuju si napsat na YouTube "BMW Welt Delivery" .. najde to několik soukromých videí lidí (i z Ameriky), kteří si přijeli splnit si svůj sen přímo do BMW Welt. Musí to být úžasný zážitek. Mám chuť to poslat i jednomu zaměstnanci nejmenovaného prodejce BMW (není třeba jmenovat, ostatní zaměstnanci byli na akci, které jsem se zúčastnil, maximálně ochotní), který mi na otázku, jestli a za jakých podmínek lze převzít BMW koupené u nás právě v BMW Welt, odpověděl "nevím, kdo by to dělal".

Odkaz ke komentáři

Viktore: děkuju za nové a užitečné info.Tvoje příspěvky u mě ve vlákně čtu moc rád :) Zasloužíš si to a bude to opravdu pěkný relax.Určitě vyzkoušejte boby které jsou vzdáleny od stánku BMW pár metru.Stoji to za to.

 

Jirko: Tys měl nějaký pátek trojku tak docela nechápu že píšeš že se do X4 nevejdeš :) Nic ve zlým ale přijde mi to úsměvné protože čtyřka co se týče mista o dost prostornější než naše trojka.To že se Ti designově nelíbí je samozř.věc další.Já bych ji bral protože mě se líbí strašně moc.

 

SirMike: máš nějaký odkaz na Vaši akci? Rád bych na to mrknul.Ty ses taky zúčastnil?

 

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tak samozrejme tvrzeni, ze se tam nevejdu, je brano s nadsazkou. Co se prostoru pro nohy tyce, bylo ho dost, ale v oblasti hlavy je to auto proste maly, to mi nikdo nevymluvi. Nemam rad, kdyz si hlavou skrtnu o strop. Mame tu X-drive challenge a i lidi z Mnichova, co v klidu priznali, ze je to pravda a usmivali se, kdyz me v tom videli. A to jsou lidi primo od zdroje;-). Chtel jsem si sednout i dozadu a to rovnou rikali, at nezkousim:-))). Ale vzadu ja mam problem v kazdym aute. Co se designu tyce, tak obecne s nim problem nemam, jelikoz X6ka je krasny auto a ctyrka je pouze mensi kopie. Ale prave proto bych si to auto ja nekoupil a sahnul po sestce.

Jinak chapu, ze ty se tam v klidu se 178 cm vejdes, ale cca 24 cm rozdilu udela hrozne moc

Odkaz ke komentáři

Hele, sluzebni Viano je parada:-))). Multivana bych bral vsema deseti, ale Klarce se nelibi, holt pry krabice od bot:-)).

Michale v S6 jsem si zkousel sednout dozadu a bida, delsi cestu bych tam nechtel absolvovat.

Jediny auto, kde jsem se v pohode dozadu posadil, bylo SantaFe. Dokonce i v Touaregovi jsem byl vzadu celkem napechovanej:-(

Odkaz ke komentáři

Pořád řeším ty bixena.Byl jsem na změření a je to prý v normě.Svítí to perfektně prý ale mě se to prostě nezdá.Jediny co prý můžu ještě vylepšít tak to jsou ty kroužky které by svítili ještě vic jasněji "do bílá" nevím jestli to mám absolvovat.Už delší čas v podstatě to auto jen využívám bez investic max.vyčištění interieru a na jaře chci udělat keramiku na pár let.

Odkaz ke komentáři

Romane, jsou tam kluci, co renovujou svetla na BMW. A kdo si to u nich nechal udelat, tak byl neskutecne spokojenej, jsou to pry machri. Svetlo rozdelaj, vycistej, co je potreba tak vymenej. Jen teda na tenhle model je to drazsi, jelikoz svetlo se neda rozdelat. Kazdopadne oni ho rozdelaji, ale pry se muze stat, ze praskne. V tomto pripade ho vymeni za nove, proto ta vyssi cena- risk. Ale jako kdybych nekoho hledal, nikam jinam bych nesel

Tak jsem ti to nasel;-)

 

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=117777&start=0

Odkaz ke komentáři

Romane, ty toho naděláš, S40 svítí na tlumené úplně na pi*u a neřeším to, protože to je prostě vlastnost. Dálkové jsou parádní, ale tlumené fakt soudruzi se Švédska pěkně posrali. A časem se to zhoršuje, jak se optika potáhne jemným filmem. Tohle se trochu řešit dá rozborkou a vyčištěním nerozebiratelného reflektoru, ale seru na to. Ono t něco pomůže, ale stejně e to prostě knstrukčně nějak na hovno udělaný. Píšu o tom modelu co mám. To je jediná slabá stránka. Přitom by podle mně stačilo ty světla jen více zvednout, ale to prostě naklápěná neumožní, výš tě to nepustí. Svítí to prostě do země. Takže pár metrů před sebou máš osvětlený jak stadion a dál tma. A s dálkovýma jde jet jen když nikdo není před tebou nebo v protisměru.

Odkaz ke komentáři

Borec to určitě je Jirko.Jen mám trochu obavy že když ty světla rozlepí (rozdělá) tak aby tam časem nezatýkalo.

Je pravda že některé lidí tvrdí že to pak svítí mnohem lépe a někdy i vic než z vyroby.V sobotu mám s tim klukem rychlé rande tak jsem zvědavý.

 

Tome: základ je být viděn a je to tak jak píše Jirka.V tomhle s nim plně souhlasím.

:)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Borec to určitě je Jirko.Jen mám trochu obavy že když ty světla rozlepí (rozdělá) tak aby tam časem nezatýkalo.

Je pravda že některé lidí tvrdí že to pak svítí mnohem lépe a někdy i vic než z vyroby.V sobotu mám s tim klukem rychlé rande tak jsem zvědavý.

 

Tome: základ je být viděn a je to tak jak píše Jirka.V tomhle s nim plně souhlasím.

:)

Tak viděn určitě jsem, ale tohle je prostě problém u tohodle modelu obecný už z výroby, všichni si u S40 stěžujou, že světla svítí do země. Ale když to necháš změřit, tak vše je jak má být. Někteří dokonce nějak prohazují světlomety, jak jsem se dočetl na Volvo foru a pak prej OK. Prohazujou střeva světlometů naopak. To je ale podle mně na hovno, protože pak asi oslňují. Koukni třeba na Švédské tanky a určitě tam o tom něco dohledáš.

Odkaz ke komentáři

Zkusim pohledat, mam snad nekde fotky pred a po. No pokud pouze dáš ledkove zarovky s chlazenim - jak jsem dal ja, tak se mi zda ze to s tim sviti nic moc. Ten mensi kruh sviti dobre ale ten velky se mi zda ze min. Bavil jsem se s klukem co dela se svetlama a rikal ze se pro poradny vykon musi rozdelat svetla a menit ty kruhy za komplet led, ze pak to teprve sviti.

 

Samozrejme podvecer a vecer to jde videt pekne ale pres den to neni nic extra. To mam 40w vykon. Ted jsem nasel ze se snad delaji i 80w

Odkaz ke komentáři

Já jsem na 99% rozhodnutý na výměnu původních projektoru za nejnovější generaci rok 2014.Včera když jsem viděl v reálu ten rozdíl tak nebylo co řešit.V rámci úpravy necham vyměnit i čtyři kroužky s neskutečně nádherným bílym světlem.Při denním svícení to svítí jasně a čistě,když se zapnou bixenony tak intenzita svícení koleček jde dle nastavení o několik procent níž.

Výměna za Osramky CoolBlue je samozřejmost.Co jsme to včera porovnávali s původním svícenim tak to je desetinásobek což je fakt TOP a posouvá to auto zase někam jinam…

 

Jirko: E90 podle slov těch borcu na předface to měli vyřešeno špatně,face je prý na tom mnohem lépe J tak aspon něco.

 

Matesobart: s tim rozděláním světlem se počítá.Je to úprava na celý den.Veškeré jiné úpravy jsou vyhozeny prachy oknem.Ani ta nejlepší výbojka to auto nerozvítí tak dobře dokud tam nedáte nové projektory.Taky jsem tomu nevěřil a až včera na vlastní oči.Nechapal jsem…

 

Tome: na Volva jsem se vyloženě neptal ale počítej okolo deseti tisíc.Je to úprava na necelé dva dny.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...