zabiak Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 Bylo normálně zaparkované u kraje silnice, evidentně rozbité okno u řidiče, ještě z toho čouhali kousky a chyběla kapota. Jinak bez poškození. Zelená stará kokta. Ty jo tak tuhle octavii jsem taky viděl. Stáli u toho poliši a hlídali to. Neskutečná náhoda. Jinak mě vykradli tohle auto, už 3x pokaždé zničený zámek. 2x mi ukradli subwoofer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Mě zatím "jen" dvakrát, pokaždé rozbité okno... Poprvé "jen" navi, včera i airbag.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Ty nato máš smůlu.Raději to "jen dvakrát" zaklep. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Mě zatím "jen" dvakrát, pokaždé rozbité okno... Poprvé "jen" navi, včera i airbag.. .... škoda slov jsou to zmetci, jen jestli ti to zas neudělali ti stejní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 Mě zatím "jen" dvakrát, pokaždé rozbité okno... Poprvé "jen" navi, včera i airbag.. Cože??? Airbag??? To si děláš Pájo srandu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 presne toho jsem se bal to je stejna svinarna jako svetla, bag je taky drahej jako krava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 A nabouraných OII spousta, takže se hodí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 No airbagy sú rovnaké od Fabie až po Superb, takže ich vedia použiť do hociktorého auta. Už som počul aj o krádeži airbagov z Nissanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Jako když se "odplastují", tak jsou stejné?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 No krádeže airbagů jsou teď hodně v módě, protože airbagů je na každém parkovišti hromada, jsou drahé a poptávka je taky velká a navíc se dá těžko ověřit jestli je kradenej nebo ne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 No krádeže airbagů jsou teď hodně v módě, protože airbagů je na každém parkovišti hromada, jsou drahéa poptávka je taky velká a navíc se dá těžko ověřit jestli je kradenej nebo ne ... To nemá výrobní čislo nebo nějakou identifikaci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 To nemá výrobní čislo nebo nějakou identifikaci? Jestli to nějaké číslo má nebo ne nehraje žádnou roli, protože ty jako majitel auta to číslo stejně neznáš a automobilka ti to sdělovat nebude, to by s takovou nedělali nic jiného .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 va fix a já bych řekl ze do seatů nepůjdou, zatím se u nás klukům ztráceli jen TS, tak to vidim že začnu chytat místo pod tou policejní kamerou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 JJ zase jsem to zde pročetl a k posr..... ale pánové a dámy dokud lidi budou kupovat pochybné náhradní díly tak se prostě ty auta budou vykrádat a krást.....je to smutný a celkem dost mě toto s...... na různých webech je tuna inzerátů jak prodá xenony airbegy s TOTÁLEK atd :-))))))))totálka a vše přežilo....... PS záslepky dveří jak tam někdo psal musí samozřejmě být pod záslepkou upraveno protože jinak je to k prdu !!! sice to potom jistí cihla ale jako zase to nechat nezabezpečené je taky blbé.....bohužel žijem na blbém místě .....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 va fix a já bych řekl ze do seatů nepůjdou, zatím se u nás klukům ztráceli jen TS, tak to vidim že začnu chytat místo pod tou policejní kamerou... AIRBAGY mas rovnake a zamenitelne medzi autami. VW,SEAT,AUDI,SKODA. Je to koncern VW.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 tak to já vím;) ale jak řikam zatím normální SEATy moc nebrali, njn halt krize je asi všady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 To berou jen volantový bagy a nebo nějak vyrvou i ty ostatní? Možná ty tříramený sportovní volanty co se dávaly do přeface RSek a dal se i objednat samostatně do běžnýho auta by se nemuseli tolik krást... zas jich není tolik a taková poptávka jak to řešíte? Jdete a koupíte nový za 20 (nebo kolik..) a nebo se zapojíte do koloběhu...? Jo to je vtipný prodávat nepoškozený xenony a nebuchlý airbagy z totální havárie... :-)) To je snad ještě lepší báchorka než nejetý auto po důchodci.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Řekl bych že jen volantový - aspoň teda u mne. Ten zbytek by asi trval dlouho, než by je vytahali. Jinak řeším to přes pojišťovnu a s ohledem na záruku přes autorizovaný servis. Na koloběh kašlu, podporovat je nebudu, i když bych to mohl řešit rozpočtem a ještě na tom něco vydělat (obzvlášť díky navi).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 FI + SI + SII + OI + OII = len airbag z volantu, robota na 15 sekúnd. FII + R = airbag z volantu aj spolujazdcov airbag, robota na 30 sekúnd s aku skrutkovačom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 By se možná vyplatilo se vrátit k páce na volant - s nějakou ploškou... aby ten bag nedostal ven... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Ono staci jenom zaslepit ty diry na skoubovak nejakym sajrajtem... epoxid nebo nejaky tmel... a tim padem se nedostane na ty pruzinky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Určitě to není špatný nápad ale jak potom dopadne celé auto??....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 No právě zaslepený dírky zjistí až když už sedí uvnitř a tak ti tím šroubovákem pobodá vnitřek a palubku a bagy a třeba i navi... Ale tu páku na volant uvidí už zvenku a půjde dál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Jo to co dela Bullock se mi zda celkem slusny!! Na toto tem pytlu na volantu... http://www.bullock.cz/prednosti-defender.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Viem o jednom riešení - Zeder na volantovú tyč a nálepky na predné bočné sklá. Už aj priemerný lupič, čo ledva vychodil 8 tried, vie, že so Zederom si len tak neporadí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Jsme ve špatném státě :-)))protože když budou zákony tvrdší a to o dost a ve městech se bude hlídat a nonstop zastavárny to nebudou vykupovat atd tak to bude jiné....a nemusíme ty naše kárky tak složitě zabezpečovat....to už ted člověk by na tom musel zabezpečit snad cokoliv pak ti stejnak do toho aspon zareje kladivo a stejnak problem....proto než člověk odejde z auta dělá hrozný věci schovat zamknout odpojit a já nevím co...:-))))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Viem o jednom riešení - Zeder na volantovú tyč a nálepky na predné bočné sklá. Už aj priemerný lupič, čo ledva vychodil 8 tried, vie, že so Zederom si len tak neporadí A co když jde po navi apod. jako u mě?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tak pak mam radu Dej si tam stream, tech jsou nabazeni jiz vsude!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 A columbus do kufru, může mluvit i tam odsud, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Obdivuju lidi co tam maji navigaci napevno ;) při představě že mi auto stoji deset hodin před firmou...a při návratu rozbité okýnko a přístroj za tisíce pryč...NIKDY. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.