p2p Odesláno Září 24, 2015 Sdílet Odesláno Září 24, 2015 No nejake veci docela pekne ale je to jenom koncept... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
flope63 Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Nazdar vsem .Tak jsem dostal konecne auto a vyzkousel jsem tam dat radary a jde tam nakonfigurovat zvukove upozorneni.Je to ale jenom pro nove typy. takhle to pisou na VW : Vozidla s Discover média a Pro Model od roku 2016 (nebo od 22/2015). Kdyz se priblizim asi 200m tak to pipne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juro Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Ahojte. Mám Octaviu3 5/2014 a v nej rádio Bolero. Chcem dodatočne namontovať novú navigáciu Columbus, ale v autorizovanom servise ani počuť. Vie mi v tom niekto poradiť? Že by fakt neexistovala žiadna možnosť?? Vďaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Skus oslovit cez SZ -160R da sa to urcite. Je to macher. Mne robil vela veci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Durimoll Odesláno Červenec 27, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Není tu prosím někdo ze Zlína a okolí, kdo by uměl překódovat Columbus? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 27, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Kopřivnice Já,Prostějova Vaša,jinak Zlín MR v Rallye Pavel Valoušek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Durimoll Odesláno Červenec 27, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2017 Kopřivnice trochu z ruky, Prostějov přijatelnější, p. Valoušek by byl ideál. Zkusím dle dostupnosti. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
knizek Odesláno Říjen 9, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2017 Zdravím, šel by dodělat TV TUNER ? Mám columba před FL, 3 oktávka 10/2015. Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 1, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2017 Já mám třeba teď problém na Columbusu s formátama. Filmy jdou bez problému, ale nedaří se mě přehrávat klipy a to jsem jel dle návodu od výrobce jaké má psané formáty a nic. Vždy mě to napíše že na sd nic není. Ale filmy mě to pustí jak v AVI tak mp4. Nechápu. Nemáte někdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2017 @ Robí: zkoušel jsi oba SD-sloty, nebo jen jeden? Jinak na portálu je k dispozici nová verze ECE 2018 nyní už i pro Columbus. :palec: Velikost 25GB... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 3, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 @ Robí: zkoušel jsi oba SD-sloty, nebo jen jeden? Jinak na portálu je k dispozici nová verze ECE 2018 nyní už i pro Columbus. :palec: Velikost 25GB... Oba jsem nezkoušel, ale zkoušel jsem to hodit na flashku a tam to taky nešlo. Myslíš že má vliv SD port? Případně zítra vyzkouším. Na Portálu škodovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 ano na portálu škodovky po zadání VINka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 3, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 (upraveno) ano na portálu škodovky po zadání VINka ;) Tak to stáhnu. Díky :-) Ještě jen dotaz, když udělám aktualizaci, zůstane funknčí odblok obrazu? Já tam mám teď nastavenou vyšší rychlost. Tak jestli to aktualizace nerozhodí? Upraveno Prosinec 3, 2017 uživatelem Robí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 neměla by, ale nemám s tím zkušenost. Protože jde jen o aktualizaci map, ne FW ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 3, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 Jo tak aktualizace map mě nevyřeší ty videa, ale nekdo mě říkal že jde i přehrát FW na novější a ten prej umí i měnit obrázky po zapnutí, je to tak? Že je tam prý více nastavení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2017 Takže vyzkoušené nově aktualizované mapy ECE2018, kde je konečně už "otevřený" úsek dálnice D8 mezi Lovosicemi a Ústím nad Labem. Navíc jsem si všiml, že se aktualizovaly i uložené údaje o rychlostních limitech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ChlebaSmaslem Odesláno Leden 28, 2019 Sdílet Odesláno Leden 28, 2019 Zdravím všechny nadšence Octavií... Chtěl jsem se zeptat zda někdo řešil zobrazování náhledů alb při přehrávání hudby z aplikace Spotify přes bluetooth? Stává se mi totiž že náhled alba je jen tak u 20% hudby které přehrávám, zbytek jen nějaký generovaný obrázek ve stylu "Rock and alternative" atd. Vím že Columbus má nahranou databázi Gracenote, bere si tedy náhledy odtud i pro Spotify? Je možnost nějaké aktualizace databáze? Co jsem hledal na zahraničních fórech, tak lidem to zobrazování alb chodí celkem dobře, i když neříkám na 100%. Každopádně jsem se dočetl že aplikace Spotify jako taková by měla posílat i nějaké data, která právě zahrnují náhledy alb. Takže spíš hledám chybu v sobě a nějakém nastavení.. Děkuji za každou pomoc.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marsiano Odesláno Říjen 2, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2019 Mohl by jste se mi někdo prosím podívat, zda li se vám v komfortních spotřebičích na Columbusu MIB2 na O3 pře Face objeví oznámení po zapnutí výhřevu čelního okna. V Columbusu MIB1 se objevovalo, tady v MIB2 nic, rád bych zjistil, zda je to vlastnost a nebo nějaká chyba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rofo Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Neresil nekdo kombinaci columbus displeje s radiem amundsen? Jde to nejak sparovat? Diky za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 14, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2019 @rofo Ak sa jedná o Amundsen MIB2 alebo MIB 2.5, dá sa použiť displej z Columbusu pred faceliftom (tj s lesklým plastovým rámom), ale už nie tzv "sklenený" z faceliftu. Ak sa jedná o Amundsen MIB1, tak bohužiaľ, tam iný displej použiť nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rofo Odesláno Prosinec 15, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2019 před 16 hodinami, 160R napsal: @rofo Ak sa jedná o Amundsen MIB2 alebo MIB 2.5, dá sa použiť displej z Columbusu pred faceliftom (tj s lesklým plastovým rámom), ale už nie tzv "sklenený" z faceliftu. Ak sa jedná o Amundsen MIB1, tak bohužiaľ, tam iný displej použiť nejde. Diky za odpoved. Bohuzel toto je vec kterou stale nevim jak zjistit co tam vlastne mam. Ale da se predpokladat ze spis tu starsi verzi auto je z konce roku 2014. Lze to vycist z radia nebo to musi na diagnostiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 19, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2019 Neví někdo, kde se u faceliftoveho Columbuse přepínají pásma, chtěl jsem se podívat jestli mám DAB a vzhledem k tomu, že jsem ho nenašel tak asi ne, ale nenašel jsem ani kde se přepíná na AM tu položku vlevo dole kde se to u predfaceliftovyho rozbaluje tam nemám. V režimu rádio Mám jen seznam stanic, manuální lazení a nastavení FM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Květen 19, 2020 Sdílet Odesláno Květen 19, 2020 https://auto.bazos.cz/inzerat/119718963/skoda-navigace-infotainment-columbus-mib-do-octavia-3.php Tuší prosím někdo, zda to je MIB2 a bude to pasovat do MR2015 a umět Apple Car play? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misor1994 Odesláno Květen 21, 2020 Sdílet Odesláno Květen 21, 2020 Nie, podla verzie softwaru by to malo byt mib1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kufik Odesláno Říjen 9, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2021 Ahoj. Nedaří se mi na mém Columbusu zprovoznit externí aux. V nastavení ho mám zapnuté, ale ve výběru médií tam není. Mám media port. Je to tím? Zkoušel jsem přes kabel v VCDS tuto funkci dohledat, nicméně se mi kabel nespojí ani s nabídkou Radio ani s Navigation. Pořídil jsem si android box, který se zapojuje mezi radiovou jednotku, která je v kaslíku spolujezdce a displej rádia. No a ta jednotka vyžaduje aby byl zapnutý externí AUX abych z něj mohl pouštět hudbu a zvuky. Ví někdo co s tím? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kufik Odesláno Říjen 12, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2021 tak vyřešeno. koupil jsem redukci media-in > jack (49kč) a jako zázrakem to začalo fungovat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.