Vse se naucim Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Potřebuji radu, a ta zní začli mi zadní brzdy nějak drhnout nebo spíše dřít je možné že se mezi obložení a buben dostal bordel nebo bude sjeté obložení popřípadně čím to povolím?Díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Dře ti to normálně nebo jen při brždění? Dělá ti to jen jedna strana nebo obě? Každopádně bude dobré ty brzdy rozdělat a podívat se co je špatně. Může to být jen bordel, mohlo se ti utrhnout obložení, můžou být zarezlé lanovody prostě toho může být hodně, chce to víc informací + rozborka tě určitě nemine :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 HLEDEJ !!! Tu na fore mas komplet navod ako zhodit bubny . Tu prachovku loziska si nemusel davat dole. Bubon drzi ten krizovy srobik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittto Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 HLEDEJ !!! Tu na fore mas komplet navod ako zhodit bubny . Tu prachovku loziska si nemusel davat dole. Bubon drzi ten krizovy srobik. Ahoj prosim tě můžeš sem dát ten odkaz jak sundat ten buben když jsem povolil ten šroubek a drží to jak prase asi nějakej stahovák. Předem dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Ahoj prosim tě můžeš sem dát ten odkaz jak sundat ten buben když jsem povolil ten šroubek a drží to jak prase asi nějakej stahovák. Předem dík. Zdravim, hele máš tu na fóru celkem hodně návodů jak sundat ten buben, ale je to hrozně jednoduchý, musíš povolit samostav, kterěj zatahuje ta pružinka viz. tvoje foto. Musíš tu pružinku zatlačit co nejvíc nahoru a čelisti, teda pokud je nemáš nějak zatuhlý nebo jinak poškozený, musej zaklapnout a ty sundáš jednohuše buben. Dal jsem ti tu další fotku jak vypadá ten samostav, kterej musíš zatlačit. On pouze vymezuje roztažení čelistí a ty je pro to vyndání bubnu potřebuješ co nejvíce zacvaknutý. Jinak hodně zdaru při opravě Ještě jsem zapomněl, když povolíš ten malej šroubek, kterej drží ten buben, myslim, že si o něm psal na začátku, tak je dobrý pokud to jde, pootočit bubnem tak, aby ti ta dirka kterou je vidět ta prožinka mířila více nahoru k tomu samostavu, aby si se alespoň trochu vyvaroval, že zdeformuješ tu pružinu. A pokud se ti to podaří tak ten samostav namaž trochu vazelínou, aby se to správně nastavilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haromax Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Zdravím využiju tohleto vlákno : řeším bubnové brzdy - špatně brzdí ručka / leve kolo trochu prave skoro nic / lanovod funguje , samostavy taky / . Pravě že problém je ten ,že se mi při zataženi ručky opíra páka pakny o kroužek Abs dal to nedopne . Klínek samostavu jsem ručně sklepnul dolu na doraz ,ale ručka nebrzdi / provozni brzda ano / Pakny maji tak 2,5 mm ,bubny maji taky už drážku .Je to už na vyměnu / pakny , bubny ? neřešil někdo něco takového dík za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 žeby opotrebované pakne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haromax Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Zkusím dát nové pakny uvidíme co dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Mel jsem to samy, chce to novy pakny, ale i rozperky a samostavy, vse je uz opotrebovane, tak tam jsou nejake vule a pak jde paka pakny, az na ten krouzek abs, po vymene budes mit klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haromax Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Tak pakny jsou namontěny a vypada to ,že to funguje ,ručka zabírá už na druhy zub . Ono i ten buben má něco zasebou tak ty vůle jsou velke . chvíli to zas vydrží . Ted budu relaxovat při vyměně silentbloku na ramenech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.