Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Máš to parádní kousek ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 stačí dát přez blinkry nejsvětlejší zatmanovací folii, kdyby si je chtěl nechat. Měl sem to tak a bylo to v cajku, byly úplně žlutý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Díky kluci, chvála těší :) Jen na fotkách nejsou vidět ty nedostatky a puchýře na laku. Budu to muset o prázdninách vyřešit s nějakým klempířem a lakýrou, jen nevím u koho/kde ... kdybyste někdo měl nějakej tip, tak sem s tím :) Klidně to auto někde týden/14 dní nechám, když to pak bude OK :)S blinkrama mám v plánu něco trochu jinýho, ale dík za tip! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Nic moc se neděje, zkouskovy na krku, tak potom provedu nějakou tu nutnou údržbu a drobné úpravy detailů, které kazí trosku celkovej vzhled. A na doporučení Mikla jen taková drobnost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Vypadají moc pěkně! Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 21, 2016 Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 na tychto pedaloch sa mi paci,ze maju vacsi podiel gumy a teda je to viac prakticke ako prve RS pedale, napr v zime ked ma clovek zasnezenu nohu,tak to urcite bude menej smykat ..aj vyzeraju super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 24, 2016 Sdílet Odesláno Květen 24, 2016 Pedály jsou super... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 Díky moc za slova chvály :) ode dneska máme vylepeno :) sorry za blbou fotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 Jsem se dneska chtěl učesat v odrazu kapoty (aneb nudil jsem se) ... 1. stupeň FG 400, hard kotouč DJ, 2. stupeň SF4000, finiš kotouč DJ ... a AG Hard Wax nakonec ... už mi to s tou rotačkou celkem i jde :D Ale jinak je to pěkná mucholapka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 16, 2016 Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 Paráádička no, když ti to jde tak pěkně od ruky, že bych se stavil taky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 16, 2016 Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 paradni prace chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 16, 2016 Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 Parádní zrcadlo a krásný výsledek! Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 16, 2016 Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 masakr ! ale ty blinkry to kazí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2016 Sdílet Odesláno Červen 17, 2016 To je zrcadlo!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2016 Dík pánové, objednávky na leštění bohužel nepřijímám :D Ty blinkry mě taky serou, ale už mám po zkouškovým, takže tam dlouho nebudou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červen 17, 2016 Sdílet Odesláno Červen 17, 2016 lesk jako blesk :D já bych taky potřeboval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Červen 18, 2016 Sdílet Odesláno Červen 18, 2016 Pekne nalesteno :) uz len cele auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2016 Jj, jen to bude někdy o prázdninách až ... protože mi příští týden přijdou nové blatníky, budou se vyvařovat prahy a kdoví, jak to teda nakonec dopadne s lakem ... :D možná si trošku sáhnu do kapsičky hlouběji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Tak, včera vyměněno ... a zjistil jsem přitom taky důvod, proč mi z toho ventilu tekl olej po motoru ... protože to v servise ulomili, zalepili dvousložkovým lepidlem a vrátili na oko zpátky ... nefotil jsem to, protože jsem měl vztek a hned jsem s tím práskl do popelnice ... Asi si mysleli, že tam za chvíli zase dojdu s tím, že mi tama chčije olej, ať mi to vymění oni, ale to se spletli. Fakt vychcanost tohle, místo aby se k tomu postavili čelem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 no to nepotesi. ale je to stale castejsie, pokial nad nimi clovek nestoji, zrobia len same blbosti a poskodia aj to ,co nemaju..... Vid aj v inom vlakne ako chalanovi donicili kolesa. to zeby si clovek fakt fotil auto pred servisom tesne ako ho odovzdava..ale samozrejme taku vec ako si mal,nezstis, ale naserie tiez. Este,ze to nie je draha vymena, - aspon myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Tak kebyže to neobjednám čez aliexpress, tak mě to výjde na litr ... takto jsem v tom za 500 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 JJ, občas je to servisákama na ránu pěstí ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Nj, ale nenadelas nic, leda bys to po nich krok po kroku kontroloval, ale to by si to člověk mohl rovnou dělat sám....jen ten čas chybí A dneska jsem to poradně v tom vedru provetral, intercooler je hodně znát, žádný pokles výkonu...se na mě nalepilo nový trojkovy bawo, ale ja jsem mu ukázal, ze tam něco pod kapotou mám a ze tady ty okresy znám a vím, co kde mužů, tak jsem ho nechal 300m za sebou jen ty brzdy ke konci docela vadly Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 (upraveno) Palec nahoru, tak to být :D že to tam znáš už vím, moc dobře si pamatuju jak jsem s tebou jel a myslel jsem si že se skončíme ve škarpě, hold víš co kde můžeš :D ale asi nasere když ti to v Báwu natře jedničková Okyna :D Takže bude další upgrade brzd ? :D ;) Upraveno Červen 24, 2016 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 No, chtěl bych letos poresit zadek, pokud se to povede ... Ale nejdřív musím opravit nutný karosarsky věci. Tak je to ve hvězdách, jestli to zvládnu o prázdninách nebo ne. A až sjedu desky ve předu, tak tam půjdou 100% 312ky, to bude příští rok no S tebou jsem jel ještě pomalu :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 zmena na 312 je urcite citit. Ale uz aj mne to je malo obzeram sa po brzdach z golfa R32. Intercooler je super, ja tiez teraz vonku 35 stupnov a auto ide ako v zime. je to bomba a tesim sa. Poznam ten pocit, ked ti druhy nestihaju teraz mam frajerku na 3 mesiace prec ,tak jazdim sam a to si uz vyberam trasy cez horske priesmyky a narocnejsie trasy, nie dialnice. Su tam trocha viac rozbite cesty a tymi cestami chodi len par aut, tak sa tam da vyblaznit. Tam clovek zisti, ako je na tom vykon,podvozok a brzdy lepsie ako u inych aut, ktore v tazkych zakrutak (vracak) musia brutal brzdit kvoli podvozku, brzdia skoro ,lebo maju slabe brzdy , tak len cloveku zavadzaju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 up z 288mm ->312mm lehčim brzděním nějak nepoznaš ale pokud jezdiš tvrdeji Jirko jak pišeš v ten moment poznaš že 312mm začnou brzdit sam jsem měl takovy upgate :D jen to chce pořešit i zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 jj Libore, slibuju si od toho i to, že nebudou tak rychle vadnout :D zadek se vyřeší v nejbližší době :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 ja jsem měl zadek v planu rovnou udelat na 280mm ale potom z toho všechno sešlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Jj, já právě buď RS zadek, nebo ty 280 ... to si ještě rozmyslím ... abych pak právě s tím 280mm vzadu neměl na STK nějaký problémy, když tam jsou ty adaptéry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.