Lucasse Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Nevěděl by někdo jakým nejjednodušším způsobem vytáhnout 12V ze světla nad hlavou (centrální nadhlavní příčka), nebo z nějakého dalšího podobného místa? Bylo by to určený pro napájení kamery, která bude umístěna stále na čelním skle a nechci vést kabely navolno přes středový panel do 12V konektoru. Díky za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Z lampičky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 24, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Povedlo se ti to ? Zrovna plánuji namontovat kameru a zatím nemám tušení jak . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 To planuju taky,jde o to,zda je v lampicce stalej proud,nebo je napajena az po startu auta,pac kamera se automaticky zapina a vypina se zdrojem napeti,at se to nemusi pri stalem proudu rucne zapinat a vypinat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Pozor- v OCT1 není nikde ve stropní lampičce stálých 12V oprava -pardon, nevšiml jsem si, že je řeč o OCT3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 sekce OIII tak doufám, že se bavíme o trojce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 to ale neni O1 :) ... mozna by se to dalo napojit na zrcatko (pokud mate samozatmavovaci) ... ale asi bych uz volil to natahnout pod palubku a dat vlastni pojistku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 chtěl jsem něco co nejjednoduššího , to zrcátko mě taky napadlo a bylo by to možná jednodušší . Třeba někdo poradí jak zapojil kameru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 nekde jsem to i cetl od nejakeho clena navod na zapojeni, jen nevim kde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 tak budu doufat, že se někdo ozve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MoRFi Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Druhe forum, autor bicista dal komplet navod s zapojenim na samostatnu poustku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Díky ,mrknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomina Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Na lampicku to jde. Take jsem to tak mel. Ale po nejake dobe po zamknuti auta se na spinanych 12V pro lampicku objevi opet proud. Takze kamera se po zamknuti auta vypne a po cca minute opet zapne a nahrava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 13, 2016 Sdílet Odesláno Leden 13, 2016 Je potřeba to přeměřit voltmetrem, jak se chová spínané napětí na lampičce. V OI třeba ŘJ ,spínala, mínus, ale obvod nepřerušila úplně, jen snížila napětí na cca 6 V. To stačí, aby nesvítila žárovka. Jak se ale daly např. LEDky, tak prosvěcovaly. Doplňoval jsem tam Zenerovu diodu, aby LEDky fachčily korektně. Něco podobného by mohlo fungovat i s tou kamerou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.