t-vag Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 zdravim panove. priswl jsem na to,ze mam strzeny zavit na ramenu predni napravy u spolujezdce. Mam na mysli zavit kam je uchycena kost stabilizatoru,tusim ze M10ka sroub,ten jsem dokonce za jizdy ztratil. Nejjednodussi postup jsem zkousel: proriznuti zavitu znovu klasickym zavitnikem (oznaceni 1,2,3 nebyl problem),dokonce se zdalo,ze to bude ok,protoze se zavit rezal celkem dobre,ale po nasroubovani sroubu s "kosti" usmev presel,protoze je opravdu strzeny v rameni a proto se chci zeptat na zkusenosti. samozrejme se nabizi reseni noveho ramena,ale to je myslim i nejdrazsi reseni. nebyl by problem zkusit predvrtat a vyriznout zavit M12,ale problem je ten,ze v kosti je otvor jen pro M10. napadlo me i reseni pomoci mezikusu specialne vyrobenym na soustruhu: z poloviny m12 do ramena a z druhe poloviny normalni desitka na tu kost stabilizatoru,ale nevim no ... i proto se ptam na nazory a reseni. moc diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Strhnuty zavit sa da opravit na povodny zavit M10-M10. Vola sa to zavitova nahrada helicoil.B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Květen 23, 2013 Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 vytahni rameno ven vyřizni tu destičku na ktere je matka cca5min.prace odřeš strženou matku navař novou přivař destiku zpět našrubuj rameno a trada zase sjíždet silnice prace cca na 1hod s prstem v nose 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr1990 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Zdravim :) :/ mam stejny problem se strzeným zavitem.. V rameni mam uz nove silentbloky tak bych nerad kupoval jine. Ma nekdo vzkusenosti s vyriznutim a opet navareni desticky s matkou jak pise lupino? Predem diky za odpoved.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 M12na M10 nepude spis M14 na M10 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Strhnuty zavit sa da opravit na povodny rozmer M10 . Praca na 5minut. Zavitova nahrada HELICOIL. LINK: http://www.helicoil.cz/video 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr1990 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 To ano ale sada za 1500.- nebo jen ten specialni zavitnik a vlozka s postovnym vyjde tak ze si muzu pomalu koupit rameno... nema to nekdo ? jsem z decina tak usti nad labem, ceska kamenice rumburk lipa a okoli? kdo by to byl schopnej opravit za rozumnou cenu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 (upraveno) Jak jsem psal najdi soustruznika a nech si udelat vlozku venkovni zavit M14 a vnitrni M10 diru v rameni prevrtej na 12 a vyrizni M14 no a tu vlozku zalep epoxydem a do spoje bouchni dulcikem A v decine bych se zajel podivat vedle teska do zelezarstvi urcite tam budou mit vlozky Upraveno Únor 20, 2014 uživatelem jkohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 To ano ale sada za 1500.- nebo jen ten specialni zavitnik a vlozka s postovnym vyjde tak ze si muzu pomalu koupit rameno... nema to nekdo ? jsem z decina tak usti nad labem, ceska kamenice rumburk lipa a okoli? kdo by to byl schopnej opravit za rozumnou cenu ? Ved dostat kupit len zavitnik +strunky!!! Na co ti je cela sada!!!!! :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 To ano ale sada za 1500.- nebo jen ten specialni zavitnik a vlozka s postovnym vyjde tak ze si muzu pomalu koupit rameno... nema to nekdo ? jsem z decina tak usti nad labem, ceska kamenice rumburk lipa a okoli? kdo by to byl schopnej opravit za rozumnou cenu ? A CO TAK KUPIT LEN ZAVITNIK A PAR STRUNIEK??? :prcprc: Zavitnik 268kc +strunka9kc. link: http://www.d-a-t.cz/m-forma-d-katskup10.3.1.1.php link: http://www.d-a-t.cz/m-2-0-d-katskup10.1.1.3.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr1990 Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Tak jsem to poresil, za tou ploskou je navarena matka. Takze jsem tu plosku ze zhora odrizl a odehnul. Uriznul matku a navaril cockem novou, stahl sverkou zpet a rez zavaril a je hotovo... prace opravdu na hodinku... A stou vlozkou nevim nevim.. myslim ze m14 je dost velka ze by to neslo neni tam material... ale jinak diky za rady prikladam foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 M14?? :prcprc: Zavit je tam M10 Ked sa strhne zavit M10 tak sa to da v pohode opravit zavitovou strunkov M10 Par kusov som uz opravil. video pre pochopenie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr1990 Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Ano to jo, ale levnejsi a rychlejsi pro me bylo vzit to ke svarecce... tak jsem se jen podelil o vzkusenosti, at nekdo vi jak to taky jde :) jinak diky za snahu a rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Tak já po dlouhé době oživím toto téma. V servisu mi našli stržený závit na rameni. Ale že to prý ničemu nevadí, akorát to bude mlátit na nerovnostech. Bylo to den před technickou, tak jsem si řekl že to dělat nebudu a prošel jsem. Nebylo to ani napsaný v závadách typu A. Co se stane když s tím budu jezdit měsíc nebo dva bez výměny? Hrozí pak poškození nějakých dalších součástí když se to rameno nevymění hned? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr1990 Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 maximalne ztratis sroub z kosti a nebude stabilizator spojen s ramenem. Zhorsi se jizdni vlastnosti a bude ti v zatackach skrtat stabilizator o poloosu takhle jsen to mel ja. Nemusis kuli tomu menit rameno da se to opravit viz prispevky nahore :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Presne ako pise PROCHY603,naco ti je cela sada?ja som mal strhnuty zavit na tehlici na brzdovy strmen,kupil som k tomu iba potrebny zavitnik a strunku a opravil...cca 10ebma to cele stalo a pol hodku roboty aj cigaretou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Já bych to radši vyměnil celé, jenže teď jaksi nejsou finance kvůli nečekaným výdajům, a právě do dvou měsíců bych to chtěl udělat už proto, že na tom pak stejně už bude rozhozená geometrie jak prase, ne? Abych pak ještě nemusel předčasně kupovat nový gumy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.