Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 (upraveno) Dnes jsem se připojil k těm kteří mají ke svému mazlíkovi ještě jednu velkou lásku a tou jsou starší typy Škodovek.Mě se podařilo zachránít Rapida před sešrotováním,kolega se nakonec nechal přesvědčit a dostal jsem ho zadarmo a to se vyplatí když pominu že eko daň dělá 10 000 Kč .Ve středu ho přihlásím a můžeme začít makat ,ale bude to porod protože garáž je plná něco musím udělám ať mužu makat aj přes zimu. Prozatím to sonduji co všechno bude třeba sehnat a udělat a je toho dost. Tak že ho už představím jedná se o Škodu 135 RAPID vyroben 1988 v AZNP ML.Boleslav.Čeká mě hodně práce a shánění ,ale doufám že to bude stát zato a že se mi to povede alespoň z častí jako vám. :) Upraveno Listopad 5, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Pekny Rapid hlavne at nemas zhnilou podlahu.... to by jsi si usetril hafo prace... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 (upraveno) pěknej kousek :) taky jsem jednoho měl pokud budeš shanět nějaké dily mohu posloužit :lool: ještě mám celou škodu 130 ve stodole a spoustu dilů na půdě ;) Upraveno Listopad 2, 2009 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Zatím jsem to jen tak proletěl ,ale nevypadá to nijak hrozně ,mám dojem že už to někdo dělal .A je to auto dovezené z Německa tak možná to bylo nějak lépe ošetřeno -ale to opravdu nevím ,prozatím scháním literatůru a tak .Jedno už ale vím jistě bude to chtít nový interiér a to kompletní . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Keny beru tvou nabídku vážně jak pojedu na besidku tak to možná otočím k tobě .Napiš sz co všechno máš a za kolik penízků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Tak už jsi v tom až po uši,co? Gratuluji k fáru a přeju hodně zdaru a příjemné práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Ritchie děkuju ,určítě víš o čem to je :) ty už to máš skoro hotovo. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 U takového auta co mám já není hotovo nikdy.A nedávno jsem do toho hotového auta dal fridex a hle najednou teče pumpa. Takže v sobotu v té kose byla repase pumpy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 No co naděláme byla to naše volba že se do něčeho takového pustíme. :o Budu muset pořešit nějaký pronájem garáže protože v té mojí už je plno a nebo vyházet staré krámy,ale zase staré krámy schaním na Huberta :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 aneb věčné kam s tím... literaturu: http://www.skodateam.cz/Dilenske_prirucky_...mit1=&all1= dále doporučuju online Etku pro 742 od kolegu z TW http://rapidka.blackh0le.eu.org/ekatalog/cs/?page=parts 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Jime dik za nasměrování . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 mám toho hafo když tak piš co sháníš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Jime nejvice mě tlačí tapece dveří a to v zadu ,sedačky a komplet koberec (černé )a dále čalouněni stropu a sloupků tak že vlastně skoro celý interiér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 všeho jsem se zbavil za děkuju když jsem daval bežovy jinak ob autodily znáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Dnes jsem začal s prací na Hubertovi kompletně jsem vykuchal celý interier :lool: a zjistil jsem že je to prorezlý jen u řidiče tam budu muset nechat kompletně převařit podlahu .A jinak to je jen povrchová rez ,ale ono se něco ještě ukáže jak začnu s broušením .Je vidět že už to někdo dělal protože zadní lemy jsou už vyměněné a podlaha je dobrá až po tu výztuhu co drží přední sedačky. Na běžné ježdění jsem si pořídil tyhle sedačky jsou z audi TT jsou výškově stavitelné a maji i výhřevy a bagy možna se pokusím ty výhřevy zprovoznit ,v Jaruně si to teť nemůžeme s maminou vynachválit.Původní půjdou přečalounit a budou se použivat jen na srazy.Ale pořád dumám jak na tu stropnici,než nějakou pěknou seženu tak se pokusím tam přechodně dostat stropnici z Fabie ,ale shánět nepřestanu ,ale druhýho rapida abych se dostal k pěknému stropu kupovat nebudu.Mám sice vyhlédnutého jednoho čalouníka ,ale je to starý pán a jde teť na operaci s kyčlí ,ale říkal že zvládne i sedačky i stropnici , ale až bude v pořádku a to muže taky trvat a já nechci čekat až to udělá chci na jaře už vyrazit s Hubertem i když asi né úplně origo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 ty vogo tomu rikam sedačka, pak nafot jak si to tam pasoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Je to skoro stejné akorát jsou jiné rozteče tak se udělá mezikus a je to ,ale se zadníma bude práce asi hodně jsou o něco užší a taky ty pásy jsou v sedačkách tak že tam je uplně jinak zajištený.Tak to musím pořádně vykutit ,a nebo se nato prdnu a dám dozadu zastavbu a bude hotovo.Dvě sedačky mě a mamině stačí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 no já teda nevím, je fakt že jezdím poloha kamion(rozuměj rovná záda) sedačky úplně nejníže a k rámu střešního mám 3 cm při 178cm tzn nevedu si tam představit sedačku která je tlustší(sedák) a ještě mezikus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 To máš pravdu ,ale určitě to nějak vykutím ,stejně se bude svařovt v autě tak udělám úchyty niže a mezikus se udělá na původní sedačky a je to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Den číslo :2 pokračování :( .Dopoledne protože v garážích nešla eletrika tak jsem si aspoň už objednal nějaké díly na Huberta jako třeba přední blatníky,a odpoledne do rachoty.dám pár fotek jak jsem pokročil. Po dohodě s lakýrníkem to brousím až na plech ,a že tam toho je ,současná černá je už třetí barva původní červená potom fialová a teť černá a pod každou je kytováno .Tak že brousím a brousim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 hezkýýýýýýýýýýýýýýý od piky hele a vevnitř je tam co? to nevypadá jako černá to budeš hned dělat celolak? koukám jsem troškař:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Tak vida.Ja bych asi take jel na plech. Rikal ti lakyra cenu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 (upraveno) Jime to černé to jsou zadní blatníky zevnitř a jsou vyvyřené a natřené nějakým sajrajtem :( Marošku říkal , černá metla velké zrnka a ten zbytek asi 18 litříků Kurnik dnes jsem skoro odrovnal jeden ten lamelák za 190Kč to jsem zvědav kolik jich spotřebuju. Upraveno Listopad 6, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 já myslel interiér, páč nevypadá že byl interiér černej, já jak jsem repasoval svuj tak jsem právě nabyl dojme že barva vozidla není všude, že nekde je jen základovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 ejha pozerám že tu sa na to ide z ostra :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 (upraveno) Já jsem taky toho názoru že to není lakované celé do barvy :( ,Jsou tady místa které jsou jen v základu ,třeba pod tapecama,pod střechovicí a pod zadním oknem :P .A ještě dotaz kam jste chlapi dali anténu ?a jakou ? ;) Upraveno Listopad 7, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 chrom prut na přední blatník ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MATTESS Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 kdybych si měl vybrat, tak bych anténu nikam nevrtal, ale dal vnitřní. Bohužel, mam jí na střeše již od původní majitelky a hezkých pár let 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Dal bych vnitrni :) ... mel jsem ted vnitrni ve feline ,,nikdo nic nepoznal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Zavidim... a fandim ti ... At ti to vsechno dobre dopadne... Jses borec.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.