Zavodnik Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 (upraveno) Zdravím všechny členy Jmenuji se Marek 18+ a jsem studentem střední školy. " Výbava: všechny okna v el.,2x airbag,zámek zpátečky,el. zrcátka,ABS,dálkové zamykání,rádio na dálkové ovládání :DD Motor: 1.6 R.v: 1998. Barva: modrá hlubinna ( 9460 ) Najeto: 185 tis. Plánované úpravy: RS-křídlo,volant,řadička,kola,zatmavení zadních skel,úprava sání a dalších věcí pro zvýšení výkonu,výměna znaků za nové Provedené úpravy: FaceLift zadní světla,plasty do karbonu Upraveno Únor 12, 2023 uživatelem Zavodnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Vitam te tady na foru :) at octa slouzi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 No to je dost, že nám ji taky ukážeš :D , jinak octa vypadá pěkně, tak se snaž ať i tak nadále pěkná zůstane a samozřejmě přeju spoustu bezporuchových kilometrů a hodně úspěchu s úpravama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Díky díky klucí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
t-vag Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Zamberk pojedes? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Je mi líto,ale asi ne :( ,protože jak se dívám,tak se to koná ve dnech kdy mám ukončit brigádu a v té době se můžu tak maximálně chystat do školy. Snad příště to vyjde :) na konci prázdnin si musím ještě zde koupit to členství. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Vítej a ať se daří s úpravama! Ať Ti autíčko dělá jen radost! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Taktez te tady vitam a preji mnoho stastnych kilometru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Ahojte :) Aby se neřeklo,že nic nedělám,tak dnes jsem si koupil věci na podvozky a preventivně natřu a nastříkám u nádrže :) Pak koupím podběhy ať mi to v zimě sůl nesežere úplně ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 JJ bez podběhů to kolem nádrže rádo rezne, pokud je plech ještě OK, tak ho ošetři, nandej podběhy a budeš mít klid :) , ale pokud už je chycenej, tak tím asi jen odvrátíš nevyhnutelné :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Šahnul jsem tam,je tam bahno apd. vyčístím to a uvidíme :) ale trochu chycené to bude si myslím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Však uvidíš, třeba to po ošetření bude dobrý, v horším případě výměnu plechu kolem víčka nádrže jen o pár let oddálíš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 To už bude snad jiná Octa Martine :) nakonec jsem se dnes na to vykašlal udělám to o víkendu :D prý má být hezky :) musím to bahno vystříkat vapkou z tama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Nech to určitě na víkend, budeš mít na to více času ;) a co se týká jiné octy, tak věřím že časem budeš mít jinou, lepší... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Tak jdu na to :) a zrovna nastříkám třmeny a bubny ! :D Červenou jinou neměli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Aby si s tim strikanim nedopadl jak ja :D Se muzes podivat sice to vypada dobre ale kdo uz to nekdy delal tak by me dal tak 4- :D Ale tak neni to tak hrozny viz....Vase Octavia..... Moje stribrna 81kw holka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Jo viděl jsem :D jsi ten týpek s tím heverem ! :D No já právě nechtěl červenou,ale jinou neměli :D proto sem nedam raději fotku jak to vypadá ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Prej typek s heverem :D Ja s nim nikdy nemel zadnej problem a furt lepsi nez to drzet rukama :D :D :D No schvalne pochlub se vysledkem potom. Na zadku nemas co pokazit mas bubny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 (upraveno) Zavodnik: jen sem dej fotky :D jak to bude vypadat, červená je pěkná, ale se sprejem se musí umět ;) . Jinak bubny natři černou barvou, červený bubny nejsou vůbec pěkný, kdežto ta černá je pěkně schová a nejsou tolik vidět ;) Fanny47: sprej není špatnej, ale prostě štěteček s barvou je nepřekonatelnej. Když natřeš ty červené brzdové destičky černou barvou a dáš sem fotky, tak uvidíš, že už ti to lidi pochválí, jde o to si vyhrát s detailama :) Upraveno Září 27, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 No delal jsem to poprve noo, ale stejne budu z jara davat novy kotouce tak to udelam poradne. Pak to sem dej ty fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Mám to hotové,vystříkané asfaltem,ještě mě čeká montáž podběhů ! Bohuzel,hodil jsem červené bubny,tak budu muset koupit černé kola ! :DD jinak se sprejem trochu umím,ale ch*j s tím stejně to bude zachvilu zasran* ! :DD ps: jinou barvu v autodílech než červenou neměli na třmeny ! :( :D Fanny47: :DD přesně týpek s heverem ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Budeš dávat nějaký foto? :) Jinak černý kola neeee , kup stříbrný a bubny natři černou barvou, lepší kombinace neexistuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Martine,plecháče netřeba fotit zatím ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Myslel jsem foto vystříkání tím asfaltem a nastříkaných bubnů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Fotky dodám! Jak budu montovat ty podběhy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Přišla mi SMS,že podběhy jsou už na poště,tak zítra se do toho pustím. Jen ještě nevím jak je tak připevním. Nějaké rady ? Jinak dnes jsem se konečně pustil do leštění ! a naleštil jsem nakonec jen kapotu :D je to namáhavé :D Ještě bych se chtěl kluci zeptat,jestli máte nějaké zkušnosti s fóliemi na zadních sklech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Podběhy jsou přichycený samořeznýma šroubkama, co prodává Škodovka. Pokud máš v okolí Škoda prodejnu, tak se tam zastav a tam už ti patřičné šrouby prodají ;) Co se týká leštění, tak je to opravdu makačka, ale ten výsledek vždy stojí za to A ohledně fólií ti neporadím, protože žádné nemám :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Děkuji moc :) máme Auto Lukáš Škoda,tak tam zítra skočím :) Jo kapota vypadá jak nová ! ale trochu se zvýraznily tečky od kamínků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.