Konny Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Budeš s tím jezdit jako pouťová atrakce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Jak to dáš pod palubovku nejde vidět že to je barevné ! :D však počkej Martínku zítra pošlu fotku :D mám to dané na zapalovač :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Opravdu jsem zvedavej na vysledek, kdyz je to barevny ;) , ale treba to bude jak pises nasvecovat dobre, ale zatim si to bohuzel nedokazu moc predstavit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 V tom šedém interiéru to celkem vyniká :) Zítra slavím narozky :D tak asi nebudu schopný to tam namontovat :( :D a když to bude špatné tak to vyškubu ! :D jinak Konny :D víš jak jsme se bavili o té žárovce pod kolečkem topení apd. :D tak ještě by si mi prosím mohl poradit jak tu malou žárovečku dostanu ven :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 V tom návodu je, jak jí dostat ven Já použil kleště dlouhé (btw to je výbava každého normálního kufru s nářadím, kde je šroubovák, imbus, klíče, atd,..) :D trocha imrovizuj, v podstatě je uplně jedno čím to vytáhneš a čím to tam narveš, jde jen oto aby ses s tím vlezl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Není to brzo slavit teď narozky, když je máš až desátýho? :) Jinak jasně, když to nebude ono, tak není nic jednoduššího než to vyhodit ven a co se týká té žárovky v tom osvětlení, tak osobně jsem ji měnit ještě nemusel, takže nemám zkušenosti, ale jak už napsal sm0g, vem si na ni třeba nějaké tenké kleštičky nebo silnější pinzetu, prostě něco, čím ji dokážeš chytit, tuším to tak nějak píšou i v tom návodu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 tu zarovicku jsem uz jednou menil pouzil jsem kousek gumove hadicky nasel jsem nejakej kousek v garazi ta hadicka musi mit vnitrni svetlost o neco mensi nez ta zarovicka hadicku jsem opatrne nacpal na tu zarovicku a vytahl ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Díky díky MiR :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Chlapi, od té doby co jsem montoval zpět vložku zámku,tak začla vypadávat. Asi tam chybí ten zajišťovací kroužek či co. Nějaké nápady co s tím prosím ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 To jsem teď řešil, nedržela mi tam záslepka. Takže tapec dolů, zámek stranou, vytáhnout kliku a odšroubovat třmen kliky, co ju drží. Na něm je kovová spona, která se stahuje, já ji měl vyskočenou, dal jsem to jak se patří a už to zase hezky svírá a drží :) Možná to nebudeš muset vydělávat ten třmen, ale já jsem si to vyndal, ať na to pořádně vidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Já mám problém,že jsem tu půl kruhovou závlačku někde založil a nemůžu jí najít. Myslíš,že jí koupím ve Škodovce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Hm, tak to fakt netuším, ve škodovce imho koupíš leda tak celej ten uchycovací třmen. Ale můžu se mýlit ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 ketys : Ale i tak děkuji :) Konny: Tu máš tu fotku těch led pásku ! :D Ty pouťová atrakce ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Tak poutova atrakce se nekona, vypada to dost dobre , jen nechapu jaktoze to sviti modre, kdyz ty pasky sviti vice barevne? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 To dělá tak ten šedý interiér ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 vypadá to dobře kolego :) taky jsem čekal nějakou děsivou barvu :D ale tohle je dobré 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Díky košin :)) Tak už jsem si objednal zimní gumy ! :D Příznivá cena pro studenta,tak snad bude i kvalita,ale stejně moc toho nenajezdím :D Má někdo zkušenost s předhozími Polarisky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Zítra si pro ně jedu do pneumatiky.cz :) Barumky sou dobrý... na zimu stačej vždy nějaký činský hajzle, ale barum je dobrá značka a stačí to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Tak mě je zadarmo doveze DPD,tak pohodička ! :D Jinak díky za názor :) jsem četl i recenze. 100 lidí 100 chutí ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Já bych si teda k nám na zimu čínu nedal :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Máme tu 500 nad moř. výšku a sousedka má Audi A6 tak to ráno rozhrne a projedu vpohodě ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 já minulý rok kupoval conti TS850 za 5500 i s nazutím a vyvážením .-)) a teda moc zábavy si s nima neužiju btw čínu na zimu? Když vidím co dělá blbá čína v létě, v zimě bych to neriskoval tuplem. Tfuj ... na stání v garíži možná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 To víte chlapi,těžký studenský život ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Já jsem taky student a nesťěžuju si 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 SŠ ? VŠ ? :D Jinak já si nestěžuji ! :D jen sedím ve školní lavici zadarmo ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Já vám nechci brát iluze, ale kolikrát je lepší čína než nějaký mišelinky... Myslím čína taková co si jí koupíte v zahraničí a mimochodem, činsky pneu dávají na luxusní vozy jako je Mercedes, Audi, Bmw, jo a v Německu a Rakousku na čínách jezdí více jak 50% aut :) Takže tohle k činským pneu Vy češi.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 3. ročník na VŠ, už si vymejšlím téma na BP a nic mě nenapadá. Sorry za OT :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 sm0g : Děkuji,že ses mě zastal ! :D ketys : Jej,tak to ti nezavidím ! Já ještě na střední :D Žádné sorry ! alespoň se nenudím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 není čína jako čína. Mě stačila ta co má dědula na octávě. Kdyby byla do SZ nějaká elvná a kvalitativně dobrá jako drahé značky, rád se mrknu. No já jsem taky student :) VŠ ... BP jsem odevzdával půl roku zpátky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Já už ty gumy objednal chlapi :o :D Ale denně najezdím max 30 km :D tak snad to nebude taková hrůza za ty prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.