Závy Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Gratulace ! To to trvalo :) ale kolo zevnitř rozsekané co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Kolo je neporušené,omotal jsem desku kuskem hadry. Přiložil z venku k horní části ráfku a několikrát poklepal kladivem ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Good job 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Tak co chlapi říkate na tohle ? Celkem peklo když tam nebyly ty podběhy ! :D Jak jsem to koupil rez byla schovaná pod nějakou folii :D údajně na tom místě byl lak poškozen benzínem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Tak se to nakonec povedlo. Příště než se ty liťáky nasadí, tak je dobré ty dosedací plochy lehce máznout vazelínou, pak není šance aby se opět přilepily ;) . Co se týká plechu okolo nádrže, tak jak vidím, nepodařilo se ti to zachránit :( , v tomto případě se poškozená část vyřízne a použije se opravný plech, který se dá samozřejmě koupit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 (upraveno) Benzin je ale mrcha :) divny na moje auto sem daval podbehy az tento rok a nehnije to... zlata nafta ta leci :D nebo ty nemas pozink jako ja? o.O Upraveno Listopad 8, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Celý podběh jsem pořádně vytřel asfaltem,z venku obrousil zatmelil a stříknul :) víčko zasilikonoval a hodil ty podběhy. Viz. foto je to stříkané sprejem a je to nic moc,ale na zimu dobré po zimě by to chtělo stříknout pistolí celou část. jinak toto mám udělané už cca měsíc a rez nepokračuje. smOg: pozink by měly mít všechny octy ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Jsi mě zmátl, jsem myslel, že ti to po opravě opět kvete... ;) sm0g: to není benzínem, ale tím, že když nejsou plastový podběhy, tak se zevnitř okolo hrdla drží bordel a když se to pravidelně nečistí, tak to pak shnije a jestli je to benzín nebo nafta je úplně jedno ;) a co se týká pozinku, tak ten měly všechny octy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Konny : ták ták jak říkaš ! :D Tak jsem sundal poklice a celkem byl dobrý nápad hodit brzdy na červeno ! Vyniká to :DD Jinak musím ještě přezout,gumy už mám v garáží,ale ještě nemám v peněžence řidičák :D Špinavá kokta ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Konny, ale prosimtě, divný že mi nic nehnije? To by mě zajímalo jako proč? To že mám 3 vrstvy laku asi od výroby nebude ono, nebo že o auto se starám a umývám a pochybuju že auto mělo v Rakousku podběhy, proč by mi je sundával při prodeji? Tady prostě nafta vs. benzín musí mít něco... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Jestli se můžu přidat do konverzace,tak možná to s tím benzínem je možné,ale po demontáčí víčka jsem zjistil že tam je takový žlábek kde se drží bahno,voda a v zimě nejspíš i sůl. Problém byl v tom,že ta kaučuková hmota byla popraskaná a za to se dostalo bahno a ostatní,a co udělá plech ? začne hnít. PS : Ještě že mi to nezašlo tak daleko - http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/rez-kolem-vicka-nadrze-oprava :D Takže jsem to zevnitř zatmelil,zamazal černým gyzdem hodil podběh a z venku vybrousil vytmelil a nastříkal a přestříkal bezbarvým lakem,kolem víčka jsem hodil bezbarvý silikon a snad to bude dobré :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 No hele, ještě jsem něco četl někde že octy měli dva tipy výplně kolem víčka nádrže, jedni to měli z plechu a druzí z gumy jako já, je to třeba i tím? :) jinak nevím kama by se mi bordel dostal k nádrži když oddělám podběh tak tam žádný díry nejsou k nádrži, nebo jo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 K nádrži to je ze spod průchozí . Když šáhneš rukou navrh ucítš takový šblábek. Takhle vypadá ten žlábek - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19621 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 A přesně tam mám gumu, jako že to mám utěsněný kolem vička, já to nemám jak na té fotce že se mužu podívat skrze nádrž na kolo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Tak to bude jedna z příčin proč si tam neměl takovou "díru" jako já ! :D ale stejně po zimě půjdu asi na silnější motor -_- uvidí se podle peněz,jsem přec student -_- :D a pro řidičák jdu až během příštího týdny na úřad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Co to je "silnější motor"? Aha ty ještě nemáš ani noty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Můj sen je 1.9 v nafťáčku a hlavně TDI s červeným I :D uvidíme po zimě kolik bude peněz -_- :D ale mám ! v útery jsi pro ně zajdu na úřad ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Zavodník: ty jsi do teď jezdil bez řidičáku? Mám za to, že jsi s octou normálně jezdil, takže by jsi řidičák měl mít ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 "Můj sen je 1.9 v nafťáčku a hlavně TDI s červeným I" To zní jakoby 1.9 se dělal i v benzínu.. :D Já tam teda červený I mám ale koně mi t nepřidalo :D Zkusím oddělat nápis 1.9 TDi na 5tých dveřích třeba to pomuže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Vím,že se v benzínu nedělá ! Ale mě jde hlavně o to,abych jezdil na naftu ! :D a bylo to silnější než ta 1.6 :) ale pro začátek stačí i toto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Zdravím chlapi ! Mám jeden problém. Týden tady pršelo a dnes jdu do kufru a dostal jsem pěknou spršku ! Z poza toho plastu na pátych dveří mi začla valit voda,nevíte jak se tam dostala a co s tím prosím ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Tak ty chceš silnějši motor jo? Na to by byla dobra 81kw oktavka. Když jsem s tim jel poprve a slapl sem na 4 trosku vic a vidim ,ze tam je behem chvilky z 90 uz 130 tak jsem mel oci jak tenisaky :D A ted me to uz pomalu ani neprijde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Já třeba nemám silnější motor 81kw jen tak ze srandy, puvodně to bylo tak že jedu pro "octávku" jakej motor jsem ani netušil, jestli 66 nebo 81 mi bylo fuk protože doteďka vím že chtít silnější, rychlejší, hezčí, elegantní, obdivuhodné a kdo ví co ještě za auto, volím jednoznačně Mazdu 6 s turbem, to má něco kolem 200 koníku, je to v benzínu, tím chci říct že nemám octávku v dieslu proto kolik má v sobě koní.. :) Nezatíká ti tam od světel třeba nějak? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Když byla voda za tím plastovým tapecem, respektive v pátých dveřích, tak tam mohlo zatéct jedině tou lištou co je nad SPZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Tak Konny napadlo mě to taky :D jeden ze šroubu byl rezavy tak jsem to sundal a celé jsem to hodil na průhledný silikon,tak snad to bude dobré ! :D Tak Konny napadlo mě to taky :D jeden ze šroubu byl rezavy tak jsem to sundal a celé jsem to hodil na průhledný silikon,tak snad to bude dobré ! :D Tak na to,že nemám řidičák tak zatím stačí toto,ale kdoví jak dopadne po zimě ! První zima bude těžká !:D (pro Octu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Jsem právě myslel, že octou už jezdíš ;) , tak to přeju spoustu bezpečných kilometrů, než bude sníh, tak něco najezdíš a v zimě se budeš v ježdění prostě jen zdokonalovat :) . Co se týká té lišty, tak snad to bude dobrý, kdyžtak tu lištu sundej celou, pak by mělo jít vidět kama to zatíká ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Konny jezdím ! ale od Útery už s papíry :lool: Jo bude ze mě rally závodník ! :D Tu lištu jsem sundal říkam,a dal jsem jí celou na silikon i šroubky všechno :) tak uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Jo taaak, jsem myslel, že jsi dal silikon jen kolem toho jednoho šroubku, když jsi ji dal ale celou na silikon, tak by to mělo být v pohodě a s tím ježděním chápu, teď už to aspoň budeš mít ofiko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Viděl si ? Jak mi ty červené brzdy na plecháčích vynikají ? :D a to si byl proti ! Dneska jsem spravil i bez. pásy. Špatně se vraceli,tak jsem sundal plasty a bylo tam hodně bordela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Kde mas ty maly mrizky pod svetlama? Nejak to tomu schazi, jinak brzdy vynikaji dobre :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.