Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

Na asfaltě to nebylo třeba ! :D

Jinak zima je tu a Octa mrzne venku ! jinak Konny ještě jednou děkuji za ten nápad z podběhy ,protože teď jsem se tam díval a je tam kopa zmzlé břečky a to by ta nádrž nevydržela.

Na asfaltě to nebylo třeba ! :D

Jinak zima je tu a Octa mrzne venku ! jinak Konny ještě jednou děkuji za ten nápad z podběhy ,protože teď jsem se tam díval a je tam kopa zmzlé břečky a to by ta nádrž nevydržela.

Jinak zatím ty Barum Polaris 3 se osvědčují jako celkem dobrý kup za tu cenu :pivo:

post-30450-0-74724800-1385488813_thumb.jpg

post-30450-0-46549500-1385488825_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Už asi 3 roky kupuju zimní směs z Lidlu a jsem fakt spokojenej. Teď jsem opět koupil 5l za 149 Kč (má být do -60°C) a když to naředím s destilkou 1:1, tak mám 10l kvalitní směsi za málo peněz :palec: . Takto naředěná směs mi před 2 roky v pohodě přežila i -30°C, takže tam nějaká kvalita bude ;)

Odkaz ke komentáři

Ano Konny si spokojenej, ale tvé plasty ne, tu smradlavou vodu bych nenalil ani zadarmo do auta a že potom vytvrdnou gumičky na stěračích? Tak to si nebudu přidělávat starosti... Jedině co se mi kdy osvědčilo (teďka si nemužu vzpomenout :D ) ale 2l mě vyjdou na cca 65 korun a dělá to efekt tekutých stěraču a tvoří se kapky na okně takže ani nemusím stírat..

Odkaz ke komentáři

Co tam mám teda nalít? Vesměs všechny zimní sračky výjdou nastejno a některý pomalu nemají se zimní směsí nic společnýho!!! Pro mě je hlavní, že to umyje sklo a nezamrzne mi to v nádobce a pokud po tom tvrdnou gumičky ve stěračích je mi jedno, protože stěrače stejně max. po 2 letech měním (s plastama to nic nedělá) ;) . Co se týká směsi do ostřikovačů s funkcí tekutých stěračů, tak to mi ani nepřipomínej. Jednou jsem koupil 3l letní směsi tuším od Sheronu s funkcí tekutých stěračů a akorád se mi po tom mázovalo sklo (špatné zkušenosti mi potvrdilo více lidí) a tak od té doby tekutý stěrače nee...

Odkaz ke komentáři

Já vám neříkám, kupujte tohle, je to nejlepší. Jen říkám svoji zkušenost, že když jsem kupoval ty 5L barely za 30-50 Kč v kaufu, tak pak moje puvodni svetla vypadaly docela osklive, takovy prasklinky / hologramy. Ale kdo nema ostriky svetel, tak mu to asi muze byt vice mene jedno. Já mam ted novy svetla, tak chci, aby tak vydržely co nejdéle.

Odkaz ke komentáři

Já vám neříkám, kupujte tohle, je to nejlepší. Jen říkám svoji zkušenost, že když jsem kupoval ty 5L barely za 30-50 Kč v kaufu, tak pak moje puvodni svetla vypadaly docela osklive, takovy prasklinky / hologramy. Ale kdo nema ostriky svetel, tak mu to asi muze byt vice mene jedno. Já mam ted novy svetla, tak chci, aby tak vydržely co nejdéle.

Tak jestli se prodává 5l za 30-50Kč, tak to bych nekoupil ani náhodou, protože za tak málo peněz to bude snad jen obarvená voda, která nemá s kvalitní zimní směsí nic společnýho :wallbash:

hosi vy z toho delate vedu ja tam pred 4ma rokama cosi nalil kdyz jsem auto kupoval a mam to tam dodnes a myslim ze me to jeste nejakej ten mesic vydrzi :lol: :lol: pomalu ani nevim kde ta nadobka je umistena :lol:

Musíš Mišo s tím autem taky někdy vyjet i když je škaredě, aby jsi věděl, na co jsou ostřiky :lol:

Od Sheronu kupuju v létě a nemužu si to vynachválit... :)

Vidíš to a já jsem zrovna byl nespokojenej. Kdyby to byla třeba klasická letní směs, tak by to bylo asi OK, ale ta funkce tekutých stěračů mi akorát patlala sklo. Od tí doby používám přes léto klasickou okenu a nic lepšího jsem snad neměl :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...