Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Však do garáže se s octou vlezeš ne? (myslím na šířku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Jasný Konny ! tak mám to vyměněné :) Nevím jestli se mi to jenom zdá,ale auto jede o hodně líp,že nemusím tak šlapat po plynu. Zajímavé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Zdát se ti to nemusí, protože pokud byl starej filtr už přicpanej, tak to teď může jel líp, taky jsem po pocítil, když jsem nechal před 4 letama měnit pal. filtr a svíčky, auto potom jelo hned líp. Možná na to měly vliv i ty svíčky, protože mi mechanik říkal, že tam byla každá svíčka jiná (NGK, Bosch, Brisk), 2 byly 3 bodové a 2 byly 4 bodové, takže se divím, že se ten motor nějak nehádal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Nevím,ale ze starého filtru nechtěl téct ani benzín ven když jsem ho vytáhnul a byl plný doufám,že tam nebyl od výroby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Je klidně možný, že to je ještě origo filtr :D , tak hlavně že to teď jede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Přemýšlím,že se podívám i na vzduchový,ale bojím se tam podívat ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Na vzducháč se určitě taky podívej, já ho měním po 30tis km ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Zítra jdu na to ! :D jsem alergický na roztoče (prach) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 (upraveno) Tak si vem Zodac nebo Zyrtec a jdi na to :D Upraveno Prosinec 2, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Tady se někdo vyzná ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Alergie na roztoče, kočky a psy :D . Prášky už ale žádný neberu a zvířata snáším (kočku a psa máme), ale dlouhodobý styk se zvířatama, hlavně s kočkou mi pořád nedělá dobře :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Ještě že jsem Kocour-ek :D mě sneseš ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 To se uvidí jak dlouho tě snesu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Po výměně pal. fitru přestalo auto na volnoběh cukat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 To je dobře , mě na volnoběh zase kolísají otáčky (cca +-100ot), tak mám v plánu při jarní výměně oleje vyměnit i pal. filtr, snad se to zlepší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Mě otáčky skoro vůbec nekolisají na volnoběh :) jen fakt jemně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Mě právě trochu kolísají otáčky a trochu to při tom cuká s autem, takže nejdřív zkusím vyměnit ten pal. filtr (až najaře s olejem) a když to nepomůže, tak se zaměřím na zapal. kabely a svíčky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Auto letí jak střela ! Úplně jinak to jezdí když jsem ho vyměnil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 To je jenom dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Dobré Sobotní odpoledne chlapi, chtěl bych se zeptat jestli lze na předface palubní desce vyměnit středový panel za ten novější. Viz.foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Jde to vyměnit, ale musíš vyměnit celý středový tunel, schránku u spolujezdce a plast pod volantem, aby to nevypadalo blbě, protože stará palubka je šedá a nová je černá. Vrch palubky můžeš nechat starej, ale chce to trochu připasovat, protože úplně to k sobě nepasuje a mezi palubkou a středovým tunelem budeš mít menší mezeru (odhadem 0,5-1cm) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 To zas nevyjde tak draho :) díky Konny a těch 0,5 - 1 cm by se dalo tolerovat. Už jsem to našel - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=135581 nějaký uživatel to má a řeší i připojení otevření víčka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak jsem byl na spanilou jízdu za Paula Walkera ! Celkem hodně aut :) tady pěkná octávečka - 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Já jedu zítra, přihlášeno cca 2k lidí, tak jsem zvědav kolik dojede aut.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Byl to mazec ! :D Mezi naším městem a vedlejším frajer předemnou dupnul na brzdy,ale měl jsem štěstí že on byl více vlevo a vlezl jsem se do prava,až v půlce jeho auta jsem zastavil a týpek zamnou taky zastavil taktak odemně Takže by se pár aut poťukalo ! Tak frajer vylezl z okna a s úsměvem říkal " sprav si brzdy " už jsem mohl mít face Octavků ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Jenže ten face by šel z tvé kapsy, protože by jsi nedobrzdil, tudíž by to byla tvá vina z důvodu nedodržení bezpečného odstupu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Já bych dobrzdil kdybych zmačknul víc,ale na prdeli jsem měl auto,takže by mě on potlačil do něho :D ale dobré všichni všechny směrovky nikdo nevěděl kde kdo odbočuje :D Felicie -_- :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Tak asi zítra vemu foťak a udělám pár fotek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Jasný pak pošli fotky :D Chlapi zkoukněte video naší spanilé jízdy za Paula - 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Hoši řeším dilema jak upevnit zadní RS křídlo,někdo říka,že když to navrtám tak to začne rezivět a když to přilepím na to nebude držet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.