Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

Vina je na strane cyklisty,nadýchal a dokonce měl sluchátka v uších. Pokud vím,tak by měl cyklista ukázat rukou kam odbočuje a podívat se za sebe. On tvrdí,že odbočoval,ale pochybuji spíš se mu zatočila hlava.Zatím jsem dostal od dopraváku záznam o nehodě a ještě mi mají volat. Cyklista,který slíbil,že se dnes ozve,tak zatím nic. I když pochybuji,že z takového člověka něco dostanu,tak do toho půjdu.

Vždy jsem si myslel,když dojde k takové nehodě,že to nějaká pojišťovna zaplatí a budou to vymáhat po něm :D

Odkaz ke komentáři

Budu muset sehnat nějakého autoklempíře ze zlínského kraje. Jsem zvědav kolik to bude stát i s lakem. Pak mám promáčkly trochu blatník,tak ten snad nějak vyklepnu sám.Když chci sundat blatník budu muset sundat i přední nárazník ?

Dnes mi volali z dopravní Policie,tak jsem jím říkal,že cyklista mi telefon nebere apd. tak se to bude muset řešit soudně.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Někde jsi Máro psal, že chceš nechat zapsat 16'' kola, tak já to mám dneska za sebou. Byl jsem nechat zapsat to LPG a rovnou jsem se zeptal na ty 16'' kola. Nejdřív že potřebuju buď typový list nebo schválení od Škodovky, tak jsem řekl, že Škodovka vydala prohlášení, že schvaluje 16'' pro všechny OI. Pán úředník mi dal za pravdu a donesl aktuální vydání prohlášení od Škodovky pro tento rok, kde to bylo vše napsáno, takže úplně bez problémů mi ty 16'' kola dopsali :palec:

Odkaz ke komentáři

Konny: Díky za informaci :) hned jak budu mít cestu stavím se tam.

desos: Cyklistovi jsem se po pár dnech nakonec dovolal. Dal jsem mu nejnižší cenu co to jen šlo ... směšných 2500,-. Domluvili jsme se,že mi to po 500,- dá,ale ani tohodle není schopen,tak hned jak budu mít čas skočím na policejní stanici a celou událost budu řešit občanskoprávní cestou.

Jinak zrcátko jsem koupil levně a sloupek bez laku mě vyjde na 500,- + další drbky,tak to nebude pro mě tak velká hrůza,protože mu stejně nemají co vzít. Bydliště městský úřad,nikde nepracuje,ale třeba do budoucna něco zdědí. Navíc má podmínku,tak tohle bude zatím pro něj poslední kapka. :ph34r:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Takže, jsi měl nedávno pravdu,že to je zralé na GO přední nápravy co ? Takže potřebuji zatím aby to bylo ok,potřebuji tyčky stabilizátoru a nové šrouby ? Tohle bude asi celá příčina proč to tak klepe. Jinak Martine musím po výměně dělat geometrii nápravy ? a děkuji,že alespoň ty se tu ozveš a poradíš.

Odkaz ke komentáři

Takže, jsi měl nedávno pravdu,že to je zralé na GO přední nápravy co ? Takže potřebuji zatím aby to bylo ok,potřebuji tyčky stabilizátoru a nové šrouby ? Tohle bude asi celá příčina proč to tak klepe. Jinak Martine musím po výměně dělat geometrii nápravy ? a děkuji,že alespoň ty se tu ozveš a poradíš.

Mám už s tím své zkušenosti :D , bohužel to bude postupně všechno odcházet, proto jsem ti doporučoval při výměně těch SB udělat rovnou GO nápravy a měl by to z krku ;) a co se týká té geometrie, tak to už ti to tu kluci napsali, že ji dělat nemusíš, protože přímo do řízení nezasahuješ :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zdravím chlapci a děvčeta :D, měl bych na vás dotaz. Jedná se o Octavii 1.8 20 1998. Strýcovi na ní přestaly fungovat budíky,jen občas naskočily. Nechtělo se mu nic nechat přepájet,tak sehnal z vrakoviště druhé,ale nastal problém nejspíš s immobizérem. Když tam má ty nové budíky,tak funguji,auto nastartuje ale hned zdechne a blika immo. Četl jsem tu na foru o nějakém PINu nebo něco tak.

Všem děkuji za každou radu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...