SirMike Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Pravda, z Brezan do centra se da jezdit i za 3,9 dle PP. :) Bezne za 4,5 ve spicce. 2.0TDI DSG na 18", OII BKD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Start and stop? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Pravda, z Brezan do centra se da jezdit i za 3,9 dle PP. :) Bezne za 4,5 ve spicce. 2.0TDI DSG na 18", OII BKD. a opačně to nejde?, jinak tohle je Brno - HK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Nesmysl stop-start ihned po nastartování vypínám. Jsem přesvědčen, že negativa výrazně převyšují pozitiva tohoto kundítka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Předně nechci aby to vypadalo, že sem pořád dávám jen negativní věci, ale kurva on fakt není týden, aby se něco takového "uživatelsky přívětivého" nevyklubalo. Takže dnes ráno po startu hláška zkontrolujte hladinu chladící kapaliny. Skutečně za svou řidičskou éru jsem v žádném novém autě po 9000km nemusel řešit dolití chladící kapaliny. A bohužel takové prkotiny (pokud se třeba ještě neukáže, že je to vážnější problém) mě u O3 neuvěřitelně serou. Asi zrovna koupím litr oleje za "vosum stovek", předpokládám, že to na mě kompjůtr vybleje hned příští týden. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 a opačně to nejde?, jinak tohle je Brno - HK Mě se to teda ani jednou nepovedlo (a to třeba ani večer bez provozu). :) Je to neustále trošku do kopce, víc světel, provoz atd., přestože bys jel stejnou trasu. Navíc vyjíždíš z centra a hned poskakuješ, z druhý strany to pouštíš dolů vyjma pár kruháčů a jednoho/dvou semaforů až třeba k Muzeu. :) EPI: Teď mě napadlo, umí ten palubní počítač ukazovat obrázek tvojí okty tak, že ví jaký máš z výroby kola a barvu? :) Někde jsem to viděl a docela mě to dostalo, to by mohla být fajn fičura :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 No tak barva sedí, stříbrnou mám. Kola origo mám díky paketu pro špatné cesty jenom 16-tky Minorisy. To by tam asi muselo být doprogramováno, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 SirMike: Stále ti zobrazí striebornú, neukazuje to farbu auta, aj kolesa ukazuje len tieto ako na obrázku. Jedine čo je pri kolesách, tak nova kalibrácia. Epi: Toto sa mi ešte nestalo u žiadného auta, fakt na nervy tieto ich poruchy, som zvedavý čo to spôsobilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Polar: Tak to je škoda, že to nemají nějak vychytané a neukazuje to přímo tvůj vůz. B) Myslím, že takto to má MB, teď také nový Range. Ale možná by to šlo nějak poladit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 no čert vem zobrazení auta na displeji, to ti je k prdu, když mu mizí voda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Jaj hned si du koupit litr kapaliny:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 No jo, tomu já nerozumím. Ale je pravda, že s tímhle modelem je tedy starostí celkem dost. Objevují se tu zmínky nejen o kvalitě zpracování, ale i těch technických problémů u nových aut je požehnaně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Dnes ještě při popojíždění v tom marastu mě přišlo, že to nějak častěji chrstá vodu na xenonády. Ještě tak před 14 dny to bylo po 5-6x šplejchnutí na okno přišel chrst na xeny, dnes to bylo 2x šplejch a 1x chrst. Takže když už jsem byl v tom doplňování, říkám doplním i vodu do ostřikovačů. Koupil jsem 5-ti litrový džber s okenou a jdu na to! Otevírám kapotu, následně džber a jdu se sápat po modrém víčku od nádrže. Á víčko vidím, ale, ale, ALE. No do půče zarostlé, proč je hned před ním tyčka držící kapotu??? Asi pro cvičení mozkových závitů dolívače, páč zde to opět "sympli klevr" nepude. Ještě že žena měla kanystr z Lidlu s nalívátkem, tak to tam šlo bokem docela obstojně. Většina lidí, ale bude mít kanďák 3 a 5 litrů s hrdlem jak anální díra, takže bude nutné nalívat buď bokem či nakloněním z motorového prostoru. Už ani nekomentuji, jestli to nešlo udělat jinak (myšleno umístění tyčky), evidentně prostě nešlo a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nene Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Sice OIII budu mít až za týden, ale už teď si, pro jistotu, vozím v kufru trychtýř. U benzinky většinou sympli klevr kanystry nemají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Takle na té fotce to vypadá fakt jako blbý vtip :o A já si říkal, že konečně dali tu nálevku blíž k předku auta, aby se člověk celý nezas.al, když to tam lije a naklání se tak do motoru (jak to je v OII).... a ona je tam "aspoň" ta tyčka, hned před tím...aby to nebylo moc jednoduché.... Tos mě tada pobavil... P.S: Každopádně nálevku (univerzální) koupíš v kde jakém OBI ap. za pár korun... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Demence už je samotná ta tyč v roce 2014... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nene Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 To je pravda. Momentálně mám A4 z roku 2001 a tam už jsou plynové vzpěry. Ale nalévání vody do odstřikovače je stejně na ... Proto mám ten trychtýř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Mohli ho dát do víčka nádrže. Btw máte někdo sklápění zadních sedadel z kufru? Sem myslel že to bude ve všech OIII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Jo, to tam mám (výbava Elegance), ve finále je mi to ale k výkalu, páč tam ještě asi 6 let budu vozit dětské sedačky. Takže první vydělat sedačky a pak utíkat do kufru, abych mohl udělat cvak a chrochtat, jaká že je to paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 supr přístup k tý nálevce, jako sorry, ale pokud si musím pro dolití koupit trychtýř a na výměnu žárovky udělat díru do světla.... fakt dobrý, hlavně, že je škrabka po ruce, docela mě tyhle detaily zaráží, smutné .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Jako uz u O2 me stve ta poloha, ale tohle je opravdu super V kufru vozim takovy dva vsouvaci nahubky do plastovych kanystru, takze to tam jen pichnu, otocim kanystr vzhuru nohama a tradaaa, ale tady by to snad ani neslo... 'simply kekel' 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 kam se pak sklapi ta tycka?? to vypada ze je jakoby spojnice svetel, ze neni jako u OII na strane kapoty :) obcas je nekdo na facku,, jinak absenci vzper chapu. uspora, klasika. na porsche z roku 90 je mam, na octavkach 2005 a 2011 ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nene Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Další vylepšení u OIII vidím ve zmenšování nádob. Zrovna u nadobky pro odstřikovače to bylo pro xenony 5,5l, nově 4,7l. Takže už má člověk s 5l kanystrem smůlu. Prostě ho tam najednou nevyklopí. To mi přijde taky jako spíš horší než chytré řešení. O velikosti nádrže, která je o 5l menší se ani nebavím. Ale možná to je daň za velký kufr a možnost mít víceprkovou zadní nápravu najednou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 kam se pak sklapi ta tycka... Ano, tyčka je jako spojnice světel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 kam se pak sklapi ta tycka?? to vypada ze je jakoby spojnice svetel, ze neni jako u OII na strane kapoty :) obcas je nekdo na facku,, jinak absenci vzper chapu. uspora, klasika. na porsche z roku 90 je mam, na octavkach 2005 a 2011 ne :) Já to tedy nechápu u auta s cenovkou třeba i k 900t (RS). Obecně mi do hlavy neleze šetření na podobných místech. Ale nevím jak jsou na tom jiný vozy v tomto segmentu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Všude se šetří. Já měl např. Passata B5,5, kde vzpěry byly, no a B6ka je už snad neměla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nene Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 No, zrovna toto je věc, která to auto posune o kus výš. Podobně i velikost nádrže. Vzpěry pro OIII se dají na Internetu koupit za 1200Kč, takže tak obrovská úspora to není. Ale chápu, že se dnes šetří na každém drátu, aby náhodou nebyly natahány kabely, za které si zákazník nepřiplatil, apod. Ale to není problém jenom Škodovky a jenom této doby. Si dobře pamatuju, že na prázdninových brigádách v roce 2001 a 2002 v BMW Mnichov to bylo úplně stejné. Přesný seznam toho, která sada kabelů pro který konkrétní kus,... Prostě úspory všude. Raději ani nevzpomínám, jak to tam vypadalo s pracovní morálkou. Němci ke své továrně měli velmi dobrý vztah a byli na ni hrdí. Ale většinou tam pracovali cizinci z východu (většinou PL nebo TR). Asi nemusím popisovat, že u pásu zrovna nepracoval výkvět elity národa. Takže kopance, nadávky a hrubé zacházeni bylo naprosto běžné. Když si člověk koupí své auto, tak si ho hýčká (aspoň ze začátku, než se začnou objevovat takové problémy, jako má Epi), apod. a je lepší nevědět, jak se k němu chovali lidé před ním v továrně. Ale to je věc firemní kultury. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 jk vám fungujou ostřikovače ? Prý je známá závada, že krytka nezalejzá tak jak má . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 To je závada jen na RSu. Jinej nárazník. Ale už na to snad přisli a něco tam upilovávaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 tak to se fakt těším, že mi to někdo vezme pilníkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.