Bárty Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 A když jsi ty věci do auta dával (difusor,sedačky,atd.)nechal sis to od pojištovny vždy přefotit? Aby bylo jasný že tam ty věci jsou !! Pokud jsi to neudělal tak od pojištovny nedostaneš ani korunu navíc to samí se můžeš dotazovat po tom spisovateli ale od něj nedostaneš taky ani korunu navíc protože jeho to vůbec nezajímá když to odškodnuje jeho pojištovna !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2013 zrovna difuzor mě nevadí, tamto vše v pohodě oddělám dyžtak. jako ty moje 16" tam nenechám, hodím tam zimní plecháče. uvidíme jakt o vše dopadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Nechapu, jak nekdo muze chtit po vinikovi nejakou nahradu skody. Od toho si prece platime pojisteni.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Po ridici nic vymahat nemuze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 no ty vole :( mě takhle vloni zrušili tři různí umělci tři auta, hroznej pocit. Rána to musela bejt obrovská, když mu vylítly i pytle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Máro, jak jsi dneska dopadl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 B sloupek haleluja, na 99% totálka co říkal makléř. teď poptal toho blázna pojištovnu, je to tuším wusternot nebo nějak tak a prý to s ní není tak jednoduché. na nové auto už mám nabídku, takže co nejdříve chci prachy a další oktu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Jdi do noveho to nema smysl opravovat jak jsem ti psal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 do nového nejdu, do ročního zase ;) však to bude stejně totálka a když ne tak je dokopu. koho sem se ptal tak at se toho zbavím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Tak tak, tak jsem to myslel jako ze jine nove auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 why not? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Co sa stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Pokud mas dobrou havarijku tak te nemusi zajimat u koho ma povko. Res to pres havarijko a at si to pak tvoje pojistovna vymuze na te druhe. Spoluucast neplatis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) to je 2 varianta co říkal makléř, říkal že to zkusí takhle a pak dyžtak pře havarijko, právě říkal že pojištovna asi jen tak sama od sebe nebude chtít vymáhat po umělci, on ví co dělá... habvarijko 1% ale nějak sem zapomněl na ten GAP no. jinak makléř říkal, že jsem měl zvednout před pul rokem telefona a poradit se, že všem říká aby si to hodně promysleli na zánovní auto s větší hodnotou. Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Co má co pojištovna vymáhat po tom "umělci"? Toho to nebude stát ani korunu. Max přijde o bonus při další platbě povka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 týýýý woe, tak to nepotěší ale hlavně že se nikomu nic nestalo a snad to dobře pro tebe dopadne i s pojištovnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Tak teď fakt nevím, koho jsem se ptal i z řad karosářů tak mě řekli at to radši prodám dál. Auto někdo vyhrál v aukci, tak jsem se ho nenápadně ptal co s autem bude dělat, říkal že ho opravěj a pošlou dál. opravu mě stanovil na řádově 70000kč, tak teď fakt nevím jestli to auto fakt mu prodat nebo si ho nechat opravit, jelikož od pojištovny jsem dostal ještě větší doplatek, horší je to až mě zase sroluje nějaky idiot, tak už bude třebas po mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Zamáčkni slzu a pryč od toho. Není to jenom o další ráně. Časem se to určitě začne kazit a nebudeš vědět co dřív. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Tak opravit to určitě půjde. Teď jde o to, kdo a jak to udělá. Aby z toho pak nebylo čtyřstopé vozidlo. Já bych už takový auto nechtěl, prodal bych to a koupil jiný. Každopádně to tvoje bude za chvilku někde na prodej, nebourané a jako nové......smutný, ale je to tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Taky jak uz jsem ti psal,je sibnuta karoserie tak to prodej! ;-) Nebudes mit pak vycitky ze ti tam fuci a nedolehaj dvere atd atd ;-) jednoznacne Laurinka te ceka ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Hodte to na stolicu a nech sa skontroluje karoseria. Toto nebola a taká šupa, naraznik sa ani nerozletel, vsetko to pohltila asi zadna vystuha. Nepredavaj zbytocne, opravi sa to za par korun a bude to tip top. Samozrejme ked sa neposunula karoseria, potom nieje o čom rozmýšlať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 každopádně ti to někdo vydražil za docela slušnou cifru oprava není nákladná na ND (starší ND), ale na práci a lakování ano, kastle je hnutá vrchem dost do střechy u C sloupku, podlaha taky zmáčknutá u rezervy....v praxi to chce natáhnout na stolici (každopádně ten zadek se tahá strašně těžce ale co nejvíce to jde to narovnat) a pak celou velkou 1/4 uřezat a nabodovat znova...tedy celý PZ blatník , včetně podlahy kufru kde máš rezervu a zadní stěnu (pro názornost foto jaký kus auta to je) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 díky badys, právě když to vydražil za tenhle randál, tak mě je právě divné že by to nešlo nijak slušně opravit. předpokládám že to jako prodá po Generální opravě co jsem z něj dostával. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Pokud dobře koukám na ty fotky bouranýho auta tak je stažená i levá zadní čtvrtka na pravou stranu . Na pravej straně je to zlomený ve střeše až u B sloupku !!! Pár bouraček už sem taky dělal ale jakmile je to zlomený ve střeše tak je to celkem nesmysl . Jak píše Badys musel bys sehnat fakt hodně šikovnýho klempíře co si stim ví rady a vyhraje si stim to samí lakýrník . Ale mysli na to že už je to jednou opravený a nikdy to nebude mít pevnost novýho auta aby ti s toho nějakej blázen zase neudělal harmoniku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 (upraveno) jj díky za rady chlapy, moc si toho cením. udělal jsem si tabulku v excelu, vypsal všechny PRO a PROTI, jasně mě to vyšlo proti... protože toho rizika tam budu daleko nést, než koupím podobný pekáč. a hlavně bych přišel o záruku, což se mě za rok vysype motor a budu se mlátit do hlavy proč sem nepřihodil pár kaček na jiné. každopádně až budu prodávat vrak asi příští tyden, tak mu řeknu at mě pošle finální fotky jak to opravili. na to sem zvědav. Upraveno Říjen 10, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 mám takové tušení, že kupce co si vydražil oktávku má dojem, díky tomu difuzoru a nových log, že je to octavie 3 :D :D no mě to je už fuk, on si to vydražil od pojištovny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 hm co říkáte na tohle, nějak mě to nedá spát. http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/audi/model/a3/vhc:car,cnt:de,pgn:8,pgs:10,srt:price,sro:desc,mke:audi,mdl:a3,frn:2007-01,slt:dealer,ful:petrol,pwn:147,pwx:148,drc:four_or_five,dmg:false/pg:vipcar/184936380.html http://www.webmobil24.com/externewindows/pdf_druckansicht.php?showid=82606312&sprache=en&showdp= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Já bych audi nebral, čili mě to nějak neoslovuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Chtělo by to aspoň 4ku http://auto.bazos.cz/inzerat/28439378/AUDI-A4-30TDi-S-LINE-1MAJ-KOUP-CZ-MAX-VYBAVA.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Až na tu červenou barvu docela pěkna Jiři ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.