Přejít na obsah

dálkové ovládání

Guest lubanek159

Doporučené příspěvky

Guest lubanek159

já mám rok dva tisíce a ta má dálku v klíči origo skus ten klíč napárovat vagem třeba to pude

podle toho co čtu tak ve výbavě elegance by mohla být origo, ŘJ 1J0 907657 B musím někam zajet aby se na to někdo podíval přes PC

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Co máš za výbavu ? Já mám třeba dálku dodělávanou.

Ahoj prosim ta vedel by si mi poradit ci toto dodatocne dialkove http://www.automotion.sk/dialkove-ovladace-centralneho-zamykania/397-diakove-ovladanie-skoda-zalamovaci-ku-s-rj.html by slo napojit na moju octavku je to 1999 model 2000 tak aby to zamykalo na dva krat tak ako ked zamknem klucom povodny kluc sa mi my pokazil a aj tak som musel menit zamky lebo mi ju chceli vykradnut, poradil by si mi prosim? dakujem Juraj

Odkaz ke komentáři

Ahoj prosim ta vedel by si mi poradit ci toto dodatocne dialkove http://www.automotion.sk/dialkove-ovladace-centralneho-zamykania/397-diakove-ovladanie-skoda-zalamovaci-ku-s-rj.html by slo napojit na moju octavku je to 1999 model 2000 tak aby to zamykalo na dva krat tak ako ked zamknem klucom povodny kluc sa mi my pokazil a aj tak som musel menit zamky lebo mi ju chceli vykradnut, poradil by si mi prosim? dakujem Juraj

Na octě ti to určitě bude fungovat, jinak s tím zamykáním na dvakrát, tím myslíš zamknutí do SAFE modu (aby blikala dioda ve dveřích)? To přece dělá každé DO i normální zamykání klíčem, protože do SAFE modu se ti to musí vždy zamknout. Pokud se tak neděje, tak je problém s nějakým zámkem = opravit ;)

Nevím co myslíš zamykáním na dvakrát Snad SAFE Nevím jestli je to přímo RAKSO nebo něco podobného. Fungovat to bude ,ale žádná velká sláva to není.

www.rakso.cz

Ano, vypadá to jako DO od Raksa. Jinak já toto DO od Raksa mám asi 5-6 let a neměl jsem s ním doteď jediný problém, dokonce i klíč používám pořád první (několikrát spadl i na asfalt a nic se nestalo), druhý mi stále leží nevyužitý v krabici, takže za ty peníze tomuto DO nemám opravdu co vytknout :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Guest vmoturek

Ahoj lidi měl bych na vás prozbu ohledně DO na octavii I r.v. 2001. Nejdou mi klíče na dálku nevím čím to může byt kupoval jsem to od prvního majtele a už to nešlo myslel jsem že jen vyměním baterku a půjde to. Po výměně baterii mi ti fungovalo na 1-10 stisk a ted už vůbec. :( Ledka blika po každeém zmáčknutí tak jsem to dal na diagnostiku fungovalo to na pár kliknutí a opět to bylo jako před tím. Popravdě nwm čím to může být prosím poraďte mi :( :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...