Guest lubanek159 Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Potřeboval bych poradit jakým způsobem se dá zjistit zda octavia r.v. 2001 má dálkove ovládání zamku ,klíč je s ovládáním ale nefunguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Co máš za výbavu ? Já mám třeba dálku dodělávanou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 já mám rok dva tisíce a ta má dálku v klíči origo skus ten klíč napárovat vagem třeba to pude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lubanek159 Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 já mám rok dva tisíce a ta má dálku v klíči origo skus ten klíč napárovat vagem třeba to pude podle toho co čtu tak ve výbavě elegance by mohla být origo, ŘJ 1J0 907657 B musím někam zajet aby se na to někdo podíval přes PC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 1J0 907657 B To je senzor otáček. to máš špatné číslo. Buď to vyčíst VAGem ,nebo přímo napsáno na jednotce pod přístrojovkou pod volantem. Pokud má komfortka DO a máš 4 okna v elektrice bude tam 1J0 959 799 AH (2,5 generace)nebo 1J0 959 799 B (3. generace) Ale model 2001 bude asi AH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lubanek159 Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Díky podívám se pořádně na všechny řj které tam najdu . Mám všechny okna v elektrice. Snad bude jen DO nějak neaktivní nebo neparované jak se nepoužívalo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JayJayJay Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 chtěl jsem se zeptat mám octavku 1998 a tam je dalka meta system a mám vystřelovák se vším všudy a pracuje na frekvenci 434Mhz pujde to abych mohl používat i ten vystřelovací klíč ? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 To s metou nedáš dohromady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jurci872 Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Co máš za výbavu ? Já mám třeba dálku dodělávanou. Ahoj prosim ta vedel by si mi poradit ci toto dodatocne dialkove http://www.automotion.sk/dialkove-ovladace-centralneho-zamykania/397-diakove-ovladanie-skoda-zalamovaci-ku-s-rj.html by slo napojit na moju octavku je to 1999 model 2000 tak aby to zamykalo na dva krat tak ako ked zamknem klucom povodny kluc sa mi my pokazil a aj tak som musel menit zamky lebo mi ju chceli vykradnut, poradil by si mi prosim? dakujem Juraj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Nevím co myslíš zamykáním na dvakrát Snad SAFE Nevím jestli je to přímo RAKSO nebo něco podobného. Fungovat to bude ,ale žádná velká sláva to není. www.rakso.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Ahoj prosim ta vedel by si mi poradit ci toto dodatocne dialkove http://www.automotion.sk/dialkove-ovladace-centralneho-zamykania/397-diakove-ovladanie-skoda-zalamovaci-ku-s-rj.html by slo napojit na moju octavku je to 1999 model 2000 tak aby to zamykalo na dva krat tak ako ked zamknem klucom povodny kluc sa mi my pokazil a aj tak som musel menit zamky lebo mi ju chceli vykradnut, poradil by si mi prosim? dakujem Juraj Na octě ti to určitě bude fungovat, jinak s tím zamykáním na dvakrát, tím myslíš zamknutí do SAFE modu (aby blikala dioda ve dveřích)? To přece dělá každé DO i normální zamykání klíčem, protože do SAFE modu se ti to musí vždy zamknout. Pokud se tak neděje, tak je problém s nějakým zámkem = opravit ;) Nevím co myslíš zamykáním na dvakrát Snad SAFE Nevím jestli je to přímo RAKSO nebo něco podobného. Fungovat to bude ,ale žádná velká sláva to není. www.rakso.cz Ano, vypadá to jako DO od Raksa. Jinak já toto DO od Raksa mám asi 5-6 let a neměl jsem s ním doteď jediný problém, dokonce i klíč používám pořád první (několikrát spadl i na asfalt a nic se nestalo), druhý mi stále leží nevyužitý v krabici, takže za ty peníze tomuto DO nemám opravdu co vytknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vmoturek Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Ahoj lidi měl bych na vás prozbu ohledně DO na octavii I r.v. 2001. Nejdou mi klíče na dálku nevím čím to může byt kupoval jsem to od prvního majtele a už to nešlo myslel jsem že jen vyměním baterku a půjde to. Po výměně baterii mi ti fungovalo na 1-10 stisk a ted už vůbec. :( Ledka blika po každeém zmáčknutí tak jsem to dal na diagnostiku fungovalo to na pár kliknutí a opět to bylo jako před tím. Popravdě nwm čím to může být prosím poraďte mi :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.