Přejít na obsah

Dzordzinovo ocecko


Doporučené příspěvky

Ahoj kluci a možná i slečny. Jelikož projíždím často forum a stránky octaviaclubu. Pročítám vaše témata atd , ale zasekl jsem se na tom že jsem vse vlastně nepodělil o svého miláčka a proto budu rád když poradíte ohodnotíte pokecáte .

 

Moje octa je původem z anglie

 

Rok výroby je 2003

Obsah 81 kw

Diesel

Výbava Elegance

post-22169-0-63913600-1378738621_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vítej, jak už tu je napsáno, chtělo by to více fotek, ale už z té jedné fotky jde vidět, že je to fakt krasavice :palec: . Jinak že má původ z Anglie, tak to jsi předělával řízení? Pokud ano, tak jak to bylo s legalizováním? :) Abych nezapoměl, tak ti přeju spoustu bezproblémových kilometrů a ať ti octa dělá jen samou radost :palec:

Odkaz ke komentáři

Ahoj kluci . Diky moc vsem . Ocecko je puvod anglie a prestavbu jsem delal s kamaradem . Ac po technicke strance moc autu nerozumim jelikoz jsem truhlar tak se snazim se necemu naucit a porozumnet . Fotky budou hned jak bude cas . Zatim jen ta jedna at neni tema prazdne .

Kosin - na srazu jsem se nachvily otocil takze urcite odtamtud .

Konny - diky moc . Hele mam auto rok a pul a zatim jsem krom filtru a oleje nic nemenil . Je fakt ze ted resim destky a kotouce jak velke a co za hnacku neprasive desticky a podobne . Je tam serie a des ale jinak rikam jedinej problem nebyl . Vlastne jo praskly lanko na stahovacce u ridice jinak nic .

Zavodnik - uprav planuju spoustu . Co se vzhledu tyce mam svoji predstavu ale co se tyce motoru a tak kolem tak zatim asi ne jak rikam tomu tak moc nerozumim presz zimu prozradim ze budu delat kotouce stelovak od lowtec a co nejvic veci v podvozku na jarepekna kola je tam taky serie a jinak zatim nic . Chce to cas a penize

Odkaz ke komentáři

Dzordzino: pokud chceš dát 312mm přední kotouče, tak musíš dát komplet brzdy z RS, protože ty máš jen tuším 280mm a na ty nemůžeš dát větší kotouče. Musíš dát z RS těhlice, brzdiče a k tomu koupit příslušné kotouče a destičky, to samé platí pokud by jsi chtěl dát zadní větší 256mm kotouče, tak to musíš také použít brzdy z RS a nezapomeň, že pokud máš 15'' kola, tak už je nenasadíš, na tuto velikost brzd je minimum 16'' ;)

 

Jinak co se týká Zimmermannů, tak jsem od vícero zdrojů slyšel, že se při větší zátěži rády kroutí. Co Brembo Max, o těch jsi nepřemýšlel? :)

Odkaz ke komentáři

Ate taky není špatná značka ;) , jinak na větší brzdy potřebuješ těhlice a třmen z RS a na větší zadní brzdy potřebuješ taky třmen a tuším držák brzd z RS (teď si nějak nemůžu vybavit, co vše je na zadní brzdy potřeba :P ) . S tou větší zátěží jsem myslel to, když jezdíš stylem brzda-plyn nebo kdyby sis jel zablbnout na okruh ;) a když máš teď 16'', tak ty jsou v pohodě. Sice budeš mít 18'', ale musíš počítat s tím, co budeš mít za kola na zimu ;)

Odkaz ke komentáři

Vítám Tě tady ! Ta mřížka je fakt supr nápad :palec: a navíc to vypadá libově ;) Ten bordel co se tam dostane je fakt svinstvo, chce to občas vyčistit no. Chvilku po tom, co jsem koupil auto se mi ucpaly ty odtokové kanálky a voda zatekla do kabinového filtru. Naštěstí jen malinko takže vše OK, ale ten šok, když jsem ráno nastartoval, měl zaplý ventlátor a během dvou vteřin se zamlžilo celé čelní okno zevnitř :lol:

Odkaz ke komentáři

Myslím, že uděláš dobře, když dáš jen nové kotouče s deskama, na normální ježdění to bohatě stačí :palec: nebo máš ještě možnost vyměnit předek za 288mm, to by se ti tam vešly i 15'' kola, ale znamenalo by to opět sehnat těhlice a třmeny z 1.8T/110kw nebo 1.9/96kw ;)

 

Ta síťka je dobrá věc :palec: , ale chtělo by to něco s menšíma okama. Já až budu měnit filtr, tak dám asi síť do okna, ta má dost malý očka, takže to pobere dost nečistot :)

Odkaz ke komentáři

Hele jediny co jsem tam mel bylo listi a to timhle nepropadne :-D asi jo dam serii jen nevim teda co za desky a co za desticky chco aby nedelaly takovy bordel ted mam kolo kazde 3 dny zasrane od bordelu

 

Jj koukal jsem stoji tak 100 ale vlhkej prave neni tak ted cekam jestly se bude mlzit okno nebo ne stava se me to jen kdyz vezu vice lidi

Odkaz ke komentáři

Perfektní destičky jsou ATE ceramic pokud se mohu zapojit do diskuse. Mám je na autě a nejvíc se mi na nich líbí, že skoro nešpiní kola ! Oproti obyč deskám co mám vzadu je to nesrovnatelné :rolleyes: No a brzdí taky obstojně :rolleyes:

 

Edit: k těm bych dal kotouče ATE power disc, protože vypadaj moc pěkně :rolleyes: A věřím že jsou i kvalitní.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...