Přejít na obsah

Bajlova modrá číča

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové,

rád bych vám představil svoji přítelkyni. Jsme spolu asi rok, a vím, že předtím o ni bylo relativně dobře staráno. Nicméně momentálně si dopřává téměř lázeňské podmínky smile.gif V poslední době jsem s ní začal trávit hodiny a hodiny tím, abych z ní udělal krasavici. Nejdřív jsem nechal vytónovat okna. Následně jsem koupil nová kola a gumy a nějakej ten týden nato, jsem koupil nová světla, pedály, hlavici řadící páky, repro, rádio, nové na míru šité koberečky a krytku ruční brzdy. Řeknu vám, dalo mi to spoustu práce.... smile.gif zatím sem dám fotky jak vypadala / vypadá venku, vnitřek musím ještě dodělat.

Provedené úpravy:

- světla Devil eyes

- kola Rial Ravenna 17" J8,5

- pneu Firestone Firehawk 17" 225/45

- 5mm podložky pod kola

- polep střechy a kapoty karbonovou fólií

- RS nárazník

- stavitelný podvozek TA Technix

- RS zadní náprava

- interiér: hlava řadící páky, pedály, koberečky, karbonová fólie, nové přední repro a rádio, přepájené LED osvětlení pod klikami a ovládacími prvky, LED stropní světla včetně kufru a SPZ

Prozatimní celkové náklady 50.000++

post-32220-0-98315700-1379315585_thumb.jpg

post-32220-0-14954100-1379315594_thumb.jpg

post-32220-0-10212500-1379315627_thumb.jpg

post-32220-0-26141100-1379315653_thumb.jpg

post-32220-0-27653900-1379315669_thumb.jpg

post-32220-0-41032000-1379315674_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bajlo
Odkaz ke komentáři

mno, se světlama bylo hodně práce... na to že jsou homologovaný, tam nijak extra neseděly, ještě si s tím budu muset vyhrát.... navíc montáž takových světel, jelikož jsou v jednom kuse - narozdíl od originálních, byla dost drbačka a musel jsem i povolovat blatník....

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, octule vypadá moc pěkně, jde vidět že se hezky staráš :palec: , jen jak už tu je napsáno, ty světla mi tam nesedí (osobně se mi vůbec nelíbí), ale hlavní je když ty jsi spokojenej :palec: . Jinak přeju ať ti dělá jen samou radost a slouží ještě hooodně kilometrů bez poruch ;)

PS: nejseš z Vyškovska? Spolužák ze střední měl totiž přezdívku Bajlo... :D

Odkaz ke komentáři

ježiš marja, zdar Kony! :-D jo to su já... ;)

No nekecej nazdaaar, jak je ten svět malej :D , tak tě tu ještě jednou vítám :pivo: a rovnou se tě zeptám jak tu navrhl MiR, jestli nechceš přijet odpoledne v pátek 20.9 na Vyškovskej srázek co jednou za čas my z okolí Vyškova pořádáme? Přijede i jeden zdejší člen Sterny z Prahy :)

Odkaz ke komentáři

JJ komunita je tu opravdu perfektní :palec: , jinak sraz by byl asi u PDA na parkovišti (tam se naše srazy konají) a bylo by to asi mezi 17-18 hod., musím to ještě se Sternym domluvit, protože ten jede z největší dálky a až budu vědět konkrétní čas, tak dám vědět :)

Jo a abych nezapoměl, tak ten carbon vypadá fakt dobře :palec: , ale bohužel ty pedály se mi nelíbí :( , o hodně lepší by byly pedály z RS, sám je mám a je to fakt bomba, však pak se můžeš podívat ;)

Jo a co to máš vůbec za motorizaci? Předpokládám že naftu že? ;)

Odkaz ke komentáři

Tak tedy vítej v klubu chlape :) je vidět že si rád hraješ a na autě to je vidět ty světla se mě osobně taky nelíbí ale každý jsme z jinýho těsta a máme rádi taky každý jiný styl :D co se týká těch pedálů taky nemám origo RS pedály ale jen nějaký sportovní hliníkový ale vypadaj tam docela dobře...

Konny jinak dorazím cca kolem 18h protože se budu stavovat u Marka(Pentadius) protože mu povezu něco od Dakieho... a navíc pojedu s přítulí a její mamkou tak se musim krotit... :D :) lol.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...