Bajlo Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 (upraveno) Zdravím pánové,rád bych vám představil svoji přítelkyni. Jsme spolu asi rok, a vím, že předtím o ni bylo relativně dobře staráno. Nicméně momentálně si dopřává téměř lázeňské podmínky V poslední době jsem s ní začal trávit hodiny a hodiny tím, abych z ní udělal krasavici. Nejdřív jsem nechal vytónovat okna. Následně jsem koupil nová kola a gumy a nějakej ten týden nato, jsem koupil nová světla, pedály, hlavici řadící páky, repro, rádio, nové na míru šité koberečky a krytku ruční brzdy. Řeknu vám, dalo mi to spoustu práce.... zatím sem dám fotky jak vypadala / vypadá venku, vnitřek musím ještě dodělat. Provedené úpravy: - světla Devil eyes - kola Rial Ravenna 17" J8,5 - pneu Firestone Firehawk 17" 225/45 - 5mm podložky pod kola - polep střechy a kapoty karbonovou fólií - RS nárazník - stavitelný podvozek TA Technix - RS zadní náprava - interiér: hlava řadící páky, pedály, koberečky, karbonová fólie, nové přední repro a rádio, přepájené LED osvětlení pod klikami a ovládacími prvky, LED stropní světla včetně kufru a SPZ Prozatimní celkové náklady 50.000++ Upraveno Květen 6, 2014 uživatelem Bajlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 vítej, Octa vypadá jako nová, jde vidět, že se staráš :) kola super, ale ty devily mi tam moc nesedí, ale hlavně ať se to líbí tobě a jezdí ti to bez problému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 mno, se světlama bylo hodně práce... na to že jsou homologovaný, tam nijak extra neseděly, ještě si s tím budu muset vyhrát.... navíc montáž takových světel, jelikož jsou v jednom kuse - narozdíl od originálních, byla dost drbačka a musel jsem i povolovat blatník.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Taky tě vítám a at se ti tu líbí.. .. Za mě tyhle světla nesnášim protože jsou děsný,ale tobě se to líbí a to je hlavní.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 chápu, každého věc so se mu líbí :) ... mě se toto denní svícení líbí převelice a moje původní byly už lehce zašlé.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Vítej mezi náma, octule vypadá moc pěkně, jde vidět že se hezky staráš , jen jak už tu je napsáno, ty světla mi tam nesedí (osobně se mi vůbec nelíbí), ale hlavní je když ty jsi spokojenej . Jinak přeju ať ti dělá jen samou radost a slouží ještě hooodně kilometrů bez poruch ;) PS: nejseš z Vyškovska? Spolužák ze střední měl totiž přezdívku Bajlo... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Pěknej gombál :) ať slouží dlouho bez poruch a ať dělá jenom radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 ježiš marja, zdar Kony! :-D jo to su já... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Ahoj taky te tady vitam a preji mnoho kilometru bez nehody a at ti okta dela jen samou radost P.S. Marto-Konny, tak to by mohl s nama v patek na malej srazik kdyz bydli par metru od nas pokecame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 ježiš marja, zdar Kony! :-D jo to su já... ;) No nekecej nazdaaar, jak je ten svět malej :D , tak tě tu ještě jednou vítám a rovnou se tě zeptám jak tu navrhl MiR, jestli nechceš přijet odpoledne v pátek 20.9 na Vyškovskej srázek co jednou za čas my z okolí Vyškova pořádáme? Přijede i jeden zdejší člen Sterny z Prahy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Taky tě vítam :) Octavečka krásná,hlavně ať slouží a hodně km bez nehod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 to zní dobře :) kdy a kde? v pátek bych měl mít volno v hokně, tak by to mělo být OK. mmj díky za přivítání, koukám že komunita tu je skvělá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 moje dnešní cca 3 hodinová práce: pedály a carbonová folie na středovém panelu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 JJ komunita je tu opravdu perfektní , jinak sraz by byl asi u PDA na parkovišti (tam se naše srazy konají) a bylo by to asi mezi 17-18 hod., musím to ještě se Sternym domluvit, protože ten jede z největší dálky a až budu vědět konkrétní čas, tak dám vědět :) Jo a abych nezapoměl, tak ten carbon vypadá fakt dobře , ale bohužel ty pedály se mi nelíbí :( , o hodně lepší by byly pedály z RS, sám je mám a je to fakt bomba, však pak se můžeš podívat ;) Jo a co to máš vůbec za motorizaci? Předpokládám že naftu že? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 mě se zase nelíbily ty RS.. :-X pedály jsou ale dobrý, noha po nich neklouže... mám 1.9 TDi, 66kw, chipnutý na cca 120koní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Jasně chápu, každý máme jiný vkus, hlavní je pokud jseš ty spokojenej a pokud se s nima dobře řídí . Co se týká motorizace, tak jsem si myslel že máš naftu 66kw nebo 81kw ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Tak ja jsem motorizaci uhadl hned podle tachometru a zadni bubny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Tak to me nenapadlo Miso, ale mas pravdu, ze podle tachometru a zadnich bubnu se da lehce zjistit, co je to za motorizaci, ja jsem mel jen odhad co to je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Tak tedy vítej v klubu chlape :) je vidět že si rád hraješ a na autě to je vidět ty světla se mě osobně taky nelíbí ale každý jsme z jinýho těsta a máme rádi taky každý jiný styl :D co se týká těch pedálů taky nemám origo RS pedály ale jen nějaký sportovní hliníkový ale vypadaj tam docela dobře... Konny jinak dorazím cca kolem 18h protože se budu stavovat u Marka(Pentadius) protože mu povezu něco od Dakieho... a navíc pojedu s přítulí a její mamkou tak se musim krotit... :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 No, tak jsem zvědavej jak nám to vyjde s počasím :)Doufám že se to odpoledne ustálí na něčem rozumným. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Ahoj Bajlo, snad počasí vydrží a nebude pršet, ale i za špatnýho počasí se sraz koná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 pánové, kde budou fotky?? :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Neboj Bajlo, už se na tom pracuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Tady máš ty vzpěry http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-vzpery-predni-kapoty-jom-sada-id:4241.eshop , ale momentálně je nemají skladem, tak snad je brzy dostanou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Supr Kony, díky, budu to checkovat.. Víceméně jsem dneska dodělal polepení carbonem, už mám v plánu jen plast okolo ovladače světel. Výdechy - NEVERMORE! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Krásná světla ten karbon se mi líbí ! jen tak dál :)) PS : hoď do karbonu i plast kolem toho spínač světel ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 PS : hoď do karbonu i plast kolem toho spínač světel ! :D Však jsem psal že to mi chybí :-D vrhnu se na to jak budu předělávat podsvícení :) jinak díkec :) taky jsem spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Pěkný, ale ten držák na mobil je oblepenej strašně :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 21, 2013 Sdílet Odesláno Září 21, 2013 Máš to moc pěkný Bajlo , ale jak už napsal Dakie, ten držák na mobil ne-e :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Září 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2013 pánové, to je jen zkušební model :))) ... na pohled to je nic moc, ale mobil to drží efektivně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.