ketys Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Nikdy jsem to nedělal, akorát mám načteno a s mikropájkou jsem taky ještě nedělal, vždycky jen trafo (na toto se ale fakt nehodí :D) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 ketys: s mikropájkou se dělá dobře , jen se ti nesmí třepat ruce :D bajlo: pro tebe by to měla být brnkačka ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 (upraveno) kony: narážíš na naše praxe v dílnách? :-D ketys: tak hodně štěstí :-D Upraveno Listopad 13, 2013 uživatelem Bajlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Přesně tak, praxe v dílnách, kde jsme místo pájení pilovali železo pilníkem a pak jsme taky měli důležitou teoretickou praxi ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Kony: tak přesně to pilování železa se mi dnes hodilo :-D ... zde je výsledek ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Dobrá práce Bajlo a nakonec to pilování ve škole k něčemu bylo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 zrovna jsem i přezul, vydrhnul kola a uložil i s koberečky k zimnímu spánku :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 NO vidíš, jsem ti zapoměl napsat, kdy budeš přezouvat... :D , tak už to máš hotový , jaký máš kola, klasika 15'' plecháče? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 nene Kony, mám to na origo 15" liťácích :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Jo, tak panáček má liťáky, plecháče ti nestačí joooo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 co bych k tomu řekl marťo... fajnovej rypáček no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Toš já budu pokračovat tady, ať tam nespamuju. Marťo, jakým způsobem jsi si spravoval ty motorky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Nic na to Mišo není, hodně pomůže tento návod http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku . Musíš vytáhnout zámek ze dveří a podívat se na venkovní mikrospínač. Pokud není opotřebovanej, tak by měl být dobrej, popř. si můžeš multimetrem (pípákem) prověřit, jestli dobře spíná. Pak je potřeba rozdělat zámek a na tišťáku proletovat všechny spoje, ať máš jistotu, že tam není žádný studený spoj. Po složení by ti to pak mělo fungovat. Pokud by jsi chtěl, tak ti s tím klidně helfnu, protože to už můžu dělat poslepu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak jsem se pustil do osvětlení.. Jako první - testovací - zásah do osvětlení jsem si podal zadní dveře, konkrétně ovládání oken + osvětlení kliky.. Docela jsem se s tím piplal musím říct, ale nakonec to vyšlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Paráda Bajlo , tak až budeš mít auto hotové a budeš mít patřičné zkušenosti, tak mi předěláš budíky, vypínač světel a rádio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Kony, budíky budu mít celý nový, rádio nemám origo, takže nebudu měnit a ovladač světel teda dělat budu, tak se pak můžem na to mrknout :))) ale .... bože já se u toho tak zapotil :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 To věřím, že ti to dalo zabrat :D , jinak budíky koupíš hotový nebo ti je někdo bude dělat? Já nad tím pořád přemýšlím, ale není to pro mě důležitý, tak to pořád odsouvám :D . Jinak interiér mi svítí červeně, jen rádio je zelené a vypínač světel svítí zeleně, ale i tak to není špatný, protože ten vypínač a rádio je v jedné linii, takže to celkem ladí, ale červená je červená a pak by se mi líbilo mít bílé budíky s červenýma ručičkama, tak možná časem... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 táááááák.. musím se pochlubit.. :-D dnešní piplačka je hotova a výsledek super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Ty budíky jsi sehnal jako komplet nebo jsi měnil jen to pozadí? Jinak vypadá to dobře, hlavně ta noční fotka se mi líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 (upraveno) budíky jsou od firmy moman... jsou to plasmové budíky a nahrazují původní podsvícení.. ale podsvícení LCD a ručiček jsem si dělal pájkou... :) takže kony, případně mohu poskytnout rady... ;) Upraveno Prosinec 14, 2013 uživatelem Bajlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Díky za nabídku . Pokud se někdy ke změně podsvícení rozhodnu, tak tě určitě požádám o konzultaci, protože víc hlav víc ví ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 mám tady dotaz na zkušené mistry osvětlení.. vytáhl jsem si spínač světel a regulátor svitu/polohování světel.. když jsem ten regulátor rozebral, zjistil jsem že rozdělat to bude asi pěkná dřina.. chvíli jsem se s tím drbal, ale došly mi nervy.. potom jsem rozdělal i spínač, ale s tím jsem se přestal drbat už po pěti minutách.. návody jsem četl, ale přijde mi to jako neskutečná piplačka... čili dotaz: nemáte někdo nějakej tip/trik jak to rozkuchat??? tak nějak se nechci smířit s tím že to nechám být.. :) když už jsem zvládl budíky, nechci se zaseknout na stupidních spínačích... díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Prosinec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2013 šťastný nový rok pánové a dámy ;) opijte se dnes ve zdraví a do novýho roku co nejmenší opici... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Tak, další pokrok, došla zásilka žárovek z Ostravy od našeho kolegy Cpt. hunter kterému bych chtěl tímto znovu poděkovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Tak jak vidím, tak jsi taky dostal LED horečku :D , ale jinak za mě dobrý . Jaký jsi kupovat do těch zadních lampiček ledky? Já jsem nemohl žádný sehnat, tak jsem si vyrobil svoje... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Marťo, stojí to za to :)) jinak dle pana dodavatele je to tato: zadní boční světýlka na stropě 2x T10 8smd flat (78,-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Díky za odpověď, přesně na ty ledky (8smd) jsem se díval a říkal jsem si, že by se to do těch světýlek mohlo vlézt ;) . No ještě počkám a pokud bych někdy objednával více ledek, tak bych je vzal, jinak mi co jsem si vyrobil zatím stačí, protože svítí taky dost silně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 (upraveno) Dnešní drbačka s ovládáním oken a zámku u řidiče.... Diody pro přední okna ne a ne svítit, skoro mě drblo... Už jsem myslel že budu muset škrabat cestičky..... po pátém odpájení, řádném vyčištění a následném velice precizním připájení jsem to rozchodil, happy hapy happy.. :) Jinak kony seš dobrej že sis udělal vlastní žárovku čéče.... :) GJ Upraveno Leden 11, 2014 uživatelem Bajlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Fakt dobrá práce Mišo a snad ti to podsvícení bude nadále fungovat, tím myslím aby se to po čase nějak ''neuklepalo'' ;) Jinak nic na tom není, stačí mít diody, odpory a tavnou pistoli, ale drbačka to je taky, aby se to do toho světýlka vlezlo a nikde nic nepřekáželo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 no, pokud se uklepe, tak to přiklepu zpátky :-D no big deal :) už mě čeká "jen" ta klima.... to ovládání světel teď přemýšlím že nechám jak je, no ještě uvidím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.