x Michi x Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Přípravek pro ošetření plastů, gum a pneu s neutrálním novým vzhedem. Dodává UV protekci, je založený na vodní bázi a zároveň čistí a ošetřuje. Luxusní vůně višní a lesního ovoce. Jeden z nejlepších čističů a zároveň protektantů co dnes existuje. Stejně chytlavý jako supernatural wax mezi vosky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 vybocim z tematu interier . mas namysly tento vosk ? http://www.detailingshop.cz/protekce-vosky-a-sealanty/243-supernatural-wax-in-plastic-container-200ml.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 (upraveno) odpoviem za michiho ano je to ten vosk. co sa tyka poorboysa tak by clovek neveril aky sajrajt dokaze vytiahnut z plastov v introsi vratane palubky. a to som ich poctivo umyval :D Upraveno Září 26, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Poorboys je hoooodně TOP... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Čím na palubku nanášíte poorboy'se? Nějakým štětcem, nebo jak se používá? Budu ho objednávat, tak ať mám i věci na jeho aplikaci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Ja ho nanasam mikrovlaknom, ale moze sa aj stetcom pripadne kartacikom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 (upraveno) A čistíte před jeho aplikací tu palubku něčím? Mám běžovej interier a v té "rýhované" palubce se mi zdá, že se usazují nečistoty, chtěl bych to něčím dostat ven :) Už jsem to našel: http://www.detailingclub.cz/viewtopic.php?f=26&t=1045&start=0 Upraveno Únor 28, 2014 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Ja necistim nicim pred poorboysom ;) cistil som palubku a plasty stale no ked mi poorboys prisiel a siel som ho skusit vycistil aj to co sa zdalo byt ciste, takze je to zbytocne vezmi to hned poorboysom a hotovo Inak poorboys je cistic takisto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Já jsem právě myslel že poorboys se jenom nějak nanese a nestírá :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
proctikos Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Čím na palubku nanášíte poorboy'se? Nějakým štětcem, nebo jak se používá? Budu ho objednávat, tak ať mám i věci na jeho aplikaci :) Ja to nanasam klasickou hubickou.. ako sa pouziva na nadobi :) Takze Poorboy's je teda na interier najlepsi??? S inym skusenost nemam, tak sa chcem len uistit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Absolutně další Must have product, krásně voní a dělá takovej juice wet look já osobně mám menší mikrovlákno a tím otírám plasty ale houbička je taky dobrá volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Zase bych to s tim must have neprehanel na ds i dalsich forech je zminovana dost diskutabilni vydrz, kdyz je par dni po aplikaci mikrovlaknem zcela setrit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Dobrá varianta pokud někdo nechce je Auto Finesse Spritz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 ja jsem po total wipeoutu zacal poorboye davat stranou, asi do sluzebaku nemam rad, kdyz mam umyty auto a klidne za par dni trochu prsi, nakape na tapec a nasledne jsou tam videt tecky. bohuzel poorboy tohle dela, driv sem si toho asi nevsiml. takze kdyby ho nekdo chtel :D skoro plnej je k dispozici. jedu APC Total wipeout a kartacek na zuby. neni tam ten wet mekouckej vzhled, ale aspon to po desti neni teckaty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Viktore, kdyby ses ho nezbavil do listopadu, tak ho od tebe vemu;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Wipe out je čistič, ne ochrana. Tyhle 2 věci nejdou zaměňovat. Natural look se s vodou moc nekamarádí, to je pravda. Co takhle zkusit Classic Protectant od Valetu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Kluci, jak se ma spravne pracovat s DD Fantastic Plastic? Nanasim a lestim to uterkou z mikrovlakna a obcas mi to prijde jakoby flekaty:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Jirko v interieru či exterieru? Já včera dělal přední masku a grill a naopak uplně v pohodě. V interieru mi to fleky taky nikdy nedělalo, akorát na tapecu, když na to kápla voda, se tam udělal světlý flek. Ale jak to hned setřu, je to v pohodě. S FPT jsem naopak spokojenej, zrovna jsem vzal nové balení. Baví mě minimální spotřeba a barva :) Nicméně SN detailer to není, to je už zase jiná liga. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Používám to jen v interieru. Exterier jsem s tím ještě nedělal. Každopádně spotřeba minimální a dost se mi líbÍ, jak přístrojovka hezky ztmavne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Tou utěrkou se to třeba neroznese úplně rovnoměrně. Pokud je plast víc "pórovitej", zaleze to někde víc, hlavně v místech, kde začínáš aplikovat. Zkus nějaký jemný karáček, aplikovat na něj a pak aplikovat a po zavadnutí přetáhnout mikrovláknem. Sice je to víc práce, ale FTP má u mě slušnou výdrž, takže na to pak dlouho nemusíš sáhnout. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Hele, to bude ono. Je to přesně, jak popisuješ. Máš nějakej tip na kartáč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Jestli máte v CH nějaký hobby market, tak kup obyč co nejjemnější malířský štětec, ideálně kulatý. :) Nebo já používám jemný kartáč na boty. Ale ten není tak přesnej třeba do rohů nebo kolem lišt jak je větší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 To mě napadlo. Dělal jsem teď štětečkem mřížky repráků a byl jsem z výsledku nadšenej. Ale na palubku jsem si s tím netroufnul. Každopádně se do toho pustím;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Pochlub se pak výsledkem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Určitě;-). Vlastně, vždyť prvního uvidíš sám;-). Teda, jestli se k tomu do tý doby dostanu;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 No toto by se měl čas najít vždy ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 To sice jo, ale práce máme až nad hlavu:-(. Ale snad to zvládnu;-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 já aplikovala curaproxem na menší místa a na větší zase jen kulatým valetpro a pohoda, pak otřít mikrovláknem, které i přes to že jsem před aplikací plasty otřela od prachu, tak byl pěkně zaprasenej, zatím se mi to líbí, tak uvidíme :) co to vydrží ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Říjen 14, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2014 Ten naturálek totiž zároveň i čistí, takže nejspíš vytáh něco zevnitř z plastu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 jj vím, šak sem si na na žamberku nechala vysvětlit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.