Jim Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 do pv po dálnici je to ted na 4 místech do jednoho pruhu ale víkendy bývají OK pokud se toho někdo neujme tak navrhuju 13.30 sraz u Okay kousek od Intersparu http://mapy.cz/#!x=17.076377&y=49.472683&z=14&t=s&u=u&umc=9nXyVxUXXc9nd.P8z¨=parkovi%C5%A1t%C4%9B%20p%C5%99ehrada¨=parkovi%C5%A1t%C4%9B%20u%20Okay pak se mužeme dokopat poodjet cca 7 km na Plumlovskou přehradu-kromě horní parkoviště se nás asi tech cca 15 nevleze :( a pak budete chtít někam na jídlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Alessi: do Prostějova přijedeš určitě po dálnici, takže to je cesta OK a v Prostějově jsou taky cesty v pohodě, takže můžeš být určitě v klidu ;) . Jinak jsem teď Petrovi SR napsal SZ, tak snad se ozve... Tak cestu do Prostějova i cesty po Prostějově znám, ale jde o to aby se nevybralo nějaké místo na sraz kde bude problém se sníženým autem Pokud se ti Petr SR neozve tak dej vědět a já s někým z adminů / moderatorů domluvím, aby se vlákno převedlo na někoho jiného (například ty Konny) kdo by vždy aktualizoval první příspěvek kde budou vždy aktuální informace o datumu srazu a popřípadě seznam účastníků ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Říjen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Milí octavia kamarádi vše se rozhodlo: 19.10. 2013 13:00-13:30 se sjedeme na parkovišti u Okay elektra Plumlovská ul. Prostějov. Je to vedle Intersparu. Pojedeme na vyjížďku kolem Plumlovské přehrad, podivat se třeba i k zámku Plumlov a doladime to na místě, dnes jsem zjistil že to parkovišátko u přehrady zpoplatnili 30Kč Poté odjezd do občerstvovny Koliba u Tří Králů Prostějov... ...zarezervoval sem tam od 16:00 salonek. Ač sem tak hojnou účast nečekal, a musel jsem přehodnotit plán. Ovšem Příjemně mě to překvapilo a na Vás všechny se těším. Petr_SR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Uz se tesim! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Tak cestu do Prostějova i cesty po Prostějově znám, ale jde o to aby se nevybralo nějaké místo na sraz kde bude problém se sníženým autem Pokud se ti Petr SR neozve tak dej vědět a já s někým z adminů / moderatorů domluvím, aby se vlákno převedlo na někoho jiného (například ty Konny) kdo by vždy aktualizoval první příspěvek kde budou vždy aktuální informace o datumu srazu a popřípadě seznam účastníků ;) Aha už to chápu, myslím ale že se všude dostaneš ;) , jinak díky za důvěru, ale jelikož se Petr SR už ozval, tak se nic převádět nemusí a už víme co a jak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Tak ja a Honzajs39 urcite dorazime z Ostravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Tak to bude super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Ve středu máme sraz tak se zeptám jestli se někdo ke mě nepřipojí na delegaci do Prostějova Tak buď jsem to přeslechl nebo jsi pozvánku pěkně zazdil :D Přidám se ale k prosbě pro zveřejnění seznamu, ať teda vím, kdo jede a jestli se bude hodit i přijet. Ale jel bych pomalu a pokraji, ne jak večerní přesuny po Brně :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Říjen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Jo a všem se omlouvám, že jsem se předtim dlouho neozval, mám to v poslední době velmi hektické. Tak buď jsem to přeslechl nebo jsi pozvánku pěkně zazdil :D Přidám se ale k prosbě pro zveřejnění seznamu, ať teda vím, kdo jede a jestli se bude hodit i přijet. Ale jel bych pomalu a pokraji, ne jak večerní přesuny po Brně :D :D S tim seznamem nevim nevim... ...bude nás každopádně cekem dost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 JJ já a princess určitě dojedeme. Už se těším . Alessi: Doufám že od Vás z Brna taky dojedete v hojném počtu :-) Bylo by to fajn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bajlo Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 pěkně se to rozrůstá! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Vypada to na peknou ucast tak to abych auto trochu oplachl a prelestil at nedelam ostudu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Tak buď jsem to přeslechl nebo jsi pozvánku pěkně zazdil :D Přidám se ale k prosbě pro zveřejnění seznamu, ať teda vím, kdo jede a jestli se bude hodit i přijet. Ale jel bych pomalu a pokraji, ne jak večerní přesuny po Brně :D :D V kolik jsi ale taky na sraz dojel budu to ještě psát v naší sekci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Vypada to na peknou ucast tak to abych auto trochu oplachl a prelestil at nedelam ostudu :lool: Taky budu muset octu vykoupat, protože jsem se od posledního srazu ve Vyškově k tomu nedostal a řekl bych, že je teď ještě špinavější než předtím :D Jinak účast je suprová, tolik lidí jsem vůbec nečekal :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Alessi: jestli pojedes vemes sebou ten tvuj pristroj na delani tech krasnych fotecek ze bys nas vsechny zvecnil? :) Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Pokud pojedu určitě zrcadlovku vezmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 za dobreho pocasi vezmu Lunarku na prodejni prezentaci :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Říjen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Všem, kteří jedou: poprosil mě majitel Koliby u Tří králů, abych upřesnil počet zúčastněných. Abych mu mohl ve středu odpoledne dát vědět napište mi mail každý mail s počtem osob... petrpv215(a)gmail.com do předmětu dejte octaviasraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Taky nahlášeno za sebe i princesse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Tak jsem se taky nahlásil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Taky nahlasen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Říjen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 MUSÍ být fajn Všude dobře na srazech octávia nejlíp :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 KLUCI DEJTE MI DO SZ VEDET ZDA VAM TO MAM JESTE POVESIT A FACEBOOK ;) DIKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Mail poslán ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Pokud to bude až po obědě, tak dorazím asi jen na otočku na čumendu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Čas už je jasný, mrkni do prvního příspěvku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 15, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlášen + P2P + Ol@f 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 nahlašen :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Dostal jsem nápad :-D, po zjištění, že se mezi účastníky nachází šikovnej fotograf mi blesklo hlavou ,, Co takhle kalendář?" Čekám reakce!!! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.