Guest houmik Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 snad jsem to napsal jasne, ze budu davat 215 nebo ne? :D tak ty duvody jsou porad dokola, ze bude guma hodne natahla na rafku, vsak to znas, co se povida. :( pak padaly takovy nazory, jako horsi bocni kryti rafku treba pri parkovani. Chtelo by to videt stejny rafky, ale na jinych gumach, aby to mohl clovek posoudit. Ja dam 215, 225 uz na auto nechci. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 heh, to jsem tušil :( jen jsem myslel, že ti někdo řekl nějakej závažnější důvod než jsou tyhle prkotiny... když sem idiot a neumim parkovat, tak si 215 na kolo dávat nebudu, to je jasný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 tomu kdo neumí parkovat nepomůže ani 225 aby to nebylo na disku vidět .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 hele, bavi vas tahle diskuze? :( vas doma asi nenechaji vykecat, co :D ale jo, kdyz nekdo neumi parkovat, tak je i 225 malo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 hele, bavi vas tahle diskuze? :( vas doma asi nenechaji vykecat, co :D jedinej kdo vypadá, že se nemá kde vykecat seš ty. My se aspoň trochu držíme tématu narozdíl od tvých "vtipných" komentářů. jinak když ti vadí kde a jak diskutujem tak to nečti :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 (upraveno) vy se drzite tematu? :D :( ted si me rozesmal :( chlapik se ptal, jestli se mu vejdou 19" na OI, odpoved byla, ze vejdou bez uprav :D tak at mu to dobre jezdi Upraveno Listopad 13, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 (upraveno) k tématu :-))) já mám na OCTAVII 1 235-35-R19 v TP jen 225....:-)))) jen vzadu škrtne lehce když je naloženo....ale to se doladí....:-)))) Upraveno Listopad 13, 2009 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alibaba Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 ...já mám na OCTAVII 1 235-35-R19... Tady taky jedna k tématu, pokud není tvoje ;-):salámky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Radovan Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Najprv Vas chcem vsetkych pozdravit.Nakolko na Slovensku nemame forum zamerane na Octavie,chcel by som poprosit o radu Vas.Ide o Octaviu I 1.9TDI 81kw.Hovori sa ze kolesa robia auto,a tak sa chcem uz v predstihu spytat co obut na leto?17-ky alebo 18-ky?Ked uz kupovat tak nieco vacsie,ale co to urobi pri sportovom podvozku?Mimochodom,aky podvozok kupit? Ozaj,este jedna vec,ovplyvnili by osemnastky pri sirke 8J spotrebu?Myslim ze na tomto diesli by to nemalo byt velmi citit,ci...?Ako sa u Vas pohybuje spotreba?Za rady a poznatky vopred dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 já si myslím že 19'' na denní ježdění bez problému,mám je taky a zatím žádný problémi nemám ani komfort se nijak nezměnil o proti 17'' který jsem měl před tím,takže tohodle rozměru bych se rozhodně nebál rozměr pneu mám 225/35 a vůbec to není špatný.než jsem je dával tak jsem se toho trochu bál ale po ujetí cca 2000km na těchto kolech a ne zrovna po pěkných silnicích můžu říct že to rozhodně chyba nebyla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joska26 Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 já si myslím že 19'' na denní ježdění bez problému,mám je taky a zatím žádný problémi nemám ani komfort se nijak nezměnil o proti 17'' který jsem měl před tím,takže tohodle rozměru bych se rozhodně nebál :) rozměr pneu mám 225/35 a vůbec to není špatný.než jsem je dával tak jsem se toho trochu bál ale po ujetí cca 2000km na těchto kolech a ne zrovna po pěkných silnicích můžu říct že to rozhodně chyba nebyla s tím nemuzu souhlasit mel sem na octe 225/40 r 18 a ted sem koupil 17tky 225/45 a je to znatelne pohodlnejsí...18 je moc...a 19...ja bych do toho nesel...a to se mi ty 18tly hodne libily...ale ted sem spokojenejsi!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 tak každýmu vyhovuje něco jinýho.já jsem spokojenej s tím co mám a určitě bych neměnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Vejde se tohle na oktávku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Asi ano ;) ale budeš potřebovat podložky na změnu rozteče. ;) :o ;) :) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Radovan Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Este by ma zaujimalo ako je na tom ta uz spominana spotreba?Je tam citit nejaky rozdiel?Kamarat mal totiz osemnastky na Golfe4 110konikov a pochvaloval si. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 ja z toho mam trochu strach, asi to bude pekne liny letos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.