Přejít na obsah

OIII 2,0 TDi 4x4 ambition dynamic plus

Doporučené příspěvky

A mame tu další Simply Clever řešení. Nastávají situace kdy sedám do vyhřátého auto od sluníčka. Normálně jsem zvyklý otevřít zadni okna a nechat vyvětrat a pak pouzivat klimu. Jenže v tomhle aute se nedá s otevřeným zadkem jezdit!!! V jakékoli poloze mi dunění rve uši. A to jsem tomu daval šanci pri prujezdu celého Olomouce. Prakticky každá zmena rychlosti potřebuje jiné otevření. Hned se jel projet kolegovu OII a není tady problém...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

A mame tu další Simply Clever řešení. Nastávají situace kdy sedám do vyhřátého auto od sluníčka. Normálně jsem zvyklý otevřít zadni okna a nechat vyvětrat a pak pouzivat klimu. Jenže v tomhle aute se nedá s otevřeným zadkem jezdit!!! V jakékoli poloze mi dunění rve uši. A to jsem tomu daval šanci pri prujezdu celého Olomouce. Prakticky každá zmena rychlosti potřebuje jiné otevření. Hned se jel projet kolegovu OII a není tady problém...

Delala to uz O1.. Resim to tak, ze priotevru okynko u ridice a tak do 1/3 prave zadni, nedela to kraval a vzduch proteka za prednima sedackama po zadnich sedackach a PZ oknem ven. Ve meste idealni.

Problem ale nastava, kdyz mas vzadu svihadla..

edit: protoze ten kraval zpusobuje pulsovani vnitrniho vzduchu ktery se "vytahuje" a "zatahuje" tlakem, ktery vznika pri jizde a vnitrni vzduch se mlati o okno. Pokud otevres obe zadni okna, je to o to horsi.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 8 měsíců později...

Najeto 81 a čeká nás další servis. Kdo by mi podle VIN dokázal vypsat co se vše má udělat klidně i za menší úplatu ? Jak se jmenuje ta databáze ze které se to vypisuje? Btw v autorizovaným servisu jsme to zkoušel a poslali mne slušně do prdele...

Diky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...