Přejít na obsah

Laurina 1.8 TFSI

Doporučené příspěvky

díky.

Pro pohádkáře: Furt si mě nesehnal ten hnědej volant s pádlama :D nebo jdou pádla dát i na 4 ramínko u S2 před FL?

No jo trošku bordelu neuškodí ;)

@lubinob když máš O2 scouta 2007/12 a dám tam můj volant s bagam, tak půjde multinfukce nějaká nebo ne? nebo bude mít airbag i jinou koncovku?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

No to je, ale tvrdej vosk tomu dost pomáhá, u předchozích aut kde sem ho nepoužíval, tak to bylo zajebaný o dost více. Oktávka je na ježdění a na rychlé přesuny, na nic jiného. Opravdu nejsem typ, který by každý měsíc myl auto a vysával, to fakt ne ;) Za to třeba auto preventivně servisuji a preventivně měním spotřební věci, na tom si potrpím.

@laurin jj, jenom ta cena byla hořší, tak tomu bývá u origoš dílů. Ale alespoň pasuje přesně a oboustranka drží suprově od nich.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak sem se dlouho rozhodoval, až sem vybral. Na zimu se mě original l@k cepeus 17" líbí, za to pallase na léto už tolik ne. Pallase už sou prodány, tak sem koupil orignály z Yeti opět v 17". Pneu budu objednávat v průběhu března GoodYear Efficientgrip Performance 225/45 R17 94 W.

post-24077-0-40791300-1420557361_thumb.jpgpost-24077-0-88202400-1420557366_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

ok, kombinace se mě líbí taky, konečně jde u Škodovky vybrat více typů kol, nejradši mám originály.

@ozi tyhle Goodyeary od začátku jsem je chtěl(mám je vyzkoušený, hoblík mě je i doporučil). Přemýšlel sem o těch dunlopech.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Chlapy, já to nekupoval podle toho jak to bude/nebude vylejzat o to mě nejde, mě se prostě líbili a chtěl sem změnu. Podložky přímo nesnáším takže i tak ;)

Jinak sem koupil xenonové výbojky, oproti seriovým Osramům opravdu rozdíl(ovšem na letáků píšou větší svítivost 70%, ale to je reklamní nesmysl).

Svítí o dost běleji, intenzivně osvětlenou plochu osvítí rovnoměrně a o něco svítí dále, takže za mě super investice. K dálkovým NB ladí suprově. Opravdu nerozumím tomu, jak sem mohl jezdit na obyč osramy :wallbash:

post-24077-0-79507100-1421358401_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...