surfman Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Tak ten airbag je třešinka na dortu mám ho taky a prostě tam padne. Interiér je pecka. Jinak díky za odpověď, jen ještě se chci zeptat jak širokou máš tu samolepící červenou linku? Volant jsi si nechal dělat u Volantech? Mám ten samej, na kolik přijde takhle obšití s barevnou nítí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Díky :) Ta linka je široká odhadem tak 10mm (v autě je užší, lepil jsem ji za okraj). Volant jsem nechal dělat na volanty.net a jsem naprosto spokojen s cenou, kvalitou i domluvou. Stál mě 1500,- Kč s tím, že jsem jim poslal zpět svůj starý (500,- Kč), jinak přijde na 2 tisíce. Co se volantech týče, tam jsem původně měl zájem něco objednat, jejich jednání je ale opravdu hrozné a proto jsem se rozhodl své peníze radši utratit jinde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 díky za reference... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Rádo se stalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 No jen bag, tento volant mám v autě už tak 3 měsíce :lool: Každopádně díky, líbí se mi to více, než jsem čekal :) Aha, to som nejak prehliadol. Ja tam tiez mam tu nalepku a vyzera to celkom dobre, no nalepil som ju asi o pol milimetra na stranu, tak budem musiet objednat dalsiu a uz to nalepit poriadne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 No já mám už 2., první jsem lepil ještě na starý bag tak 2 měsíce zpět. Po týdnu se mi v autě nějak divně zcukla, musel jsem ji vyhodit. Tuto jsem nalepil na bag předem a mám ji tam asi tak 14 dní - zatím, vypadá OK, tak snad to tak vydrží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Treba poriadne odmastit pred lepenim, ale to asi vies. U mna zatial drzi ako priklincovana, normalne je mi luto ju zhodit dolu, ale budem musiet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Tak to samozřejmě vím ;) Ono se to cuklo v mezivrstvě = spodek držel, ale vršek se zkroutil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Kdyby měl někdo zájem, v bazaru prodávám svůj původní airbag: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=22519 ...popř. další díly, nově vč. vnitřních kompletních chromovaných kliček dveří pro OII/Yetiho vč. příslušenství zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21420&p=1420279 Kdyby měl někdo zájem, dejte mi vědět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Mohl by jsi prosim te dat odkaz, kde jsi tu nálepku koupil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Čína ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Safra, tady se to ale za vikend rozvasnilo!!! Nej varianta je za me na 100% prvni - stribny MINORIS + strirny brzdice. A posli konkretni link na toho cinana, prosim te, nejde o to, ze by to neslo najit, ale spis o reference, at vime, ktera samolepka na tom volantu drzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Na eBay je toho plno, tuto sadu (volant+kola+P+Z) 100% poznáš, je v nabídce jako jediná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Mohl by jsi prosim te dat odkaz, kde jsi tu nálepku koupil? http://auto.bazos.sk/inzerat/33391056/NEW-Nove-SKODA-LOGO-7ks-na-cele-auto-KOMPLET.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Na ebayi jsem nasel jen komplet sadu, pripadne sadu na klice, ale zadnou sadu jen na steering wheel, nebyl nekdo uspesnejsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 To, co poslal Kyselinka, je přesně ono :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Poněvadž prodejce z alubazaru nereagoval, kontaktoval jsem jej telefonicky. Trošku jsem se rozčílil, protože jeho výmluvy na smluvní podmínky, které jej jednak toto neopravňují prodávat a jednak, i kdyby ano, jsem s nimi nebyl seznámen (objednávka proběhla mailem), působily jako výsměch. Pak na to, že kola homologaci mají a bla, bla.. Nicméně byl relativně ochotný, jeho výmluvy jsem řešil jen proto, že mě rozčílil a kecal nesmysly. Odpoledne bych měl dostat potvrzení mailem, po němž kola v rámci 14-ti denní lhůty pošlu zpět. Dnes mi kola v pneuservise rychle a ochotně vyzuly tak, že nic není poznat - jsou šikovní.. Navíc jsem nic neplatil. Takže přeleštit, zabalit a rychle s tím pryč.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 pecka ;-) drzim ti palce ;-) at to dopadne dobre!Muzes prozradi kde se nachazi zminovany pneuservis?Ja jezdim do K&K tam tez vpoho ;-) diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Jasně, rád na ně dám reference, myslím, že si to zaslouží :) Naše firma jezdí v Ostravě do carpneu.cz, tak jsem tam jel také. Kola mám už doma, jsou fakt skoro bez poškození - navíc mi vše udělali teď zadara. Přeleštil jsem je a na 3 kolech drobný škrábaneček zevnitř (jakoby pod pneu) vedle ventilku jsem zamázl tak, že nic není vidět (pro jistotu, ne, že by na tom záleželo). Vše je zabaleno a připraveno k odeslání. Do alubazar.cz jsem ještě poslal žádost o písemné potvrzení našeho telefonátu a přijatí zboží v rámci 14 denní lhůty zpět. Jakmile bude potvrzeno, jedu na pobočku PPL a kola posílám pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Tak, dnes jsem navštívil známého v servisu Škoda a chybu bagu mám konečně po měsíci vymazánu :) Co se týče čínských alu šmejdů, mám mailem písemně potvrzené přijatí mé žádosti o vrácení zboží, kola jsou zabalena a zítra je posílám - snad už bude klid, za což jsem fakt rád. Proto jsem se dnes v servisu rovnou zajímal o cenu Minorisů, jakou mi jsou schopni nabídnout. A zcela nááhodou jsem zjistil, že Škodovka asi nově dělá Minorisy pod jiným názvem v leskle černém laku za nepatrně vyšší cenu. Z mých předešlých kandidátů tedy mizí antracitová, musel bych nechat dělat extra lak, který by mě vyšel na dalších 5 500,- Kč. Aktuální kandidáti tedy jsou obyč stříbrná a leskle černá. Stříbrná je hezká, ale bude ji mít 90% trojkových Octávek. Proto mě velmi láká ta černá :) Var.1: Stříbrná kola, stříbrné třmeny: Var.2:Černá kola, stříbrné (nebo bílé) třmeny: Var.3: Černá kola, červené třmeny: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 tak za mňa čierne disky a červené strmene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 oboje jsou penkne,cerna zmencuje a nevyniknou tak ale ani s jednima neudelas chybu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Díky kluci za názor, hodně uvažuji právě nad tou černo-červenou :) Jediné z čeho mám obavy je to, aby se nebily třmeny s firemními nálepkami v zeleno-modré barvě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 tak potom daj strmene na zeleno :) tie by podľa mňa tiež za čiernymi diskami vynikli.. možno nie tak moc ako v červenej ale tiež to nemusí byť zlá kombinácia :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 To by se mi zase bilo s červeným interiérem - to nemám tak snadné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 tak zas ale ked ti nevadí vnútro s červenou a vonku nálepky zeleno-modré tak kde je problém? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 To není tak vidět :D Ne, ale faktem je, že by to nemuselo vadit. Auto má nějaký svůj styl, design a nálepky jsou holt jen nucené zlo, něco navíc. Myslím, že by se to snad jako celek bít nemuselo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 presne tak :) veď si sprav photoshop aj s nálepkami a uvidíš či ti to tam sedí alebo vadí :) a budeš vedieť načom si ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Jj, to v PC mám a aspoň dle fotomontáže se to zdá být bez problémů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 m selíbí tmavá a stříbrný třmen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.