Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak ten airbag je třešinka na dortu :palec: mám ho taky a prostě tam padne. Interiér je pecka. Jinak díky za odpověď, jen ještě se chci zeptat jak širokou máš tu samolepící červenou linku? Volant jsi si nechal dělat u Volantech? Mám ten samej, na kolik přijde takhle obšití s barevnou nítí?

Odkaz ke komentáři

Díky :)

Ta linka je široká odhadem tak 10mm (v autě je užší, lepil jsem ji za okraj).

Volant jsem nechal dělat na volanty.net a jsem naprosto spokojen s cenou, kvalitou i domluvou. Stál mě 1500,- Kč s tím, že jsem jim poslal zpět svůj starý (500,- Kč), jinak přijde na 2 tisíce.

Co se volantech týče, tam jsem původně měl zájem něco objednat, jejich jednání je ale opravdu hrozné a proto jsem se rozhodl své peníze radši utratit jinde ;)

Odkaz ke komentáři

No jen bag, tento volant mám v autě už tak 3 měsíce :lool:

Každopádně díky, líbí se mi to více, než jsem čekal :)

Aha, to som nejak prehliadol.

Ja tam tiez mam tu nalepku a vyzera to celkom dobre, no nalepil som ju asi o pol milimetra na stranu, tak budem musiet objednat dalsiu a uz to nalepit poriadne :wallbash: :(

post-19535-0-08121800-1390758360_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kdyby měl někdo zájem, v bazaru prodávám svůj původní airbag:

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=22519

...popř. další díly, nově vč. vnitřních kompletních chromovaných kliček dveří pro OII/Yetiho vč. příslušenství zde:

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21420&p=1420279

Kdyby měl někdo zájem, dejte mi vědět ;)

Odkaz ke komentáři

Poněvadž prodejce z alubazaru nereagoval, kontaktoval jsem jej telefonicky.

Trošku jsem se rozčílil, protože jeho výmluvy na smluvní podmínky, které jej jednak toto neopravňují prodávat a jednak, i kdyby ano, jsem s nimi nebyl seznámen (objednávka proběhla mailem), působily jako výsměch.

Pak na to, že kola homologaci mají a bla, bla..

Nicméně byl relativně ochotný, jeho výmluvy jsem řešil jen proto, že mě rozčílil a kecal nesmysly.

Odpoledne bych měl dostat potvrzení mailem, po němž kola v rámci 14-ti denní lhůty pošlu zpět.

Dnes mi kola v pneuservise rychle a ochotně vyzuly tak, že nic není poznat - jsou šikovní..

Navíc jsem nic neplatil.

Takže přeleštit, zabalit a rychle s tím pryč..

Odkaz ke komentáři

Jasně, rád na ně dám reference, myslím, že si to zaslouží :)

Naše firma jezdí v Ostravě do carpneu.cz, tak jsem tam jel také. Kola mám už doma, jsou fakt skoro bez poškození - navíc mi vše udělali teď zadara.

Přeleštil jsem je a na 3 kolech drobný škrábaneček zevnitř (jakoby pod pneu) vedle ventilku jsem zamázl tak, že nic není vidět (pro jistotu, ne, že by na tom záleželo). Vše je zabaleno a připraveno k odeslání.

Do alubazar.cz jsem ještě poslal žádost o písemné potvrzení našeho telefonátu a přijatí zboží v rámci 14 denní lhůty zpět. Jakmile bude potvrzeno, jedu na pobočku PPL a kola posílám pryč. :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak, dnes jsem navštívil známého v servisu Škoda a chybu bagu mám konečně po měsíci vymazánu :)

Co se týče čínských alu šmejdů, mám mailem písemně potvrzené přijatí mé žádosti o vrácení zboží, kola jsou zabalena a zítra je posílám - snad už bude klid, za což jsem fakt rád.

Proto jsem se dnes v servisu rovnou zajímal o cenu Minorisů, jakou mi jsou schopni nabídnout. A zcela nááhodou jsem zjistil, že Škodovka asi nově dělá Minorisy pod jiným názvem v leskle černém laku za nepatrně vyšší cenu.

Z mých předešlých kandidátů tedy mizí antracitová, musel bych nechat dělat extra lak, který by mě vyšel na dalších 5 500,- Kč.

Aktuální kandidáti tedy jsou obyč stříbrná a leskle černá.

Stříbrná je hezká, ale bude ji mít 90% trojkových Octávek. Proto mě velmi láká ta černá :)

Var.1: Stříbrná kola, stříbrné třmeny:

maska-Minoris.jpg

samolepky-Minoris.jpg

Var.2:Černá kola, stříbrné (nebo bílé) třmeny:

maska-Minoris-Black.jpg

samolepky-Minoris-Black.jpg

Var.3: Černá kola, červené třmeny:

maska-Minoris-Black-trmeny.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...