Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

No, antracit bych taky o něco raději, ale řídil jsem se rozumem. Mám hezká černá kola po slevě (za nákupku) za 12 400,- Kč.

Antracit bych musel nechat lakovat za 5500,- Kč (s kdoví jakou kvalitou) a buď bych koupil nové Minorisy (o něco levnější, než ta černá Premia) a dohromady i s lakem bych zaplatil asi 17 500,- Kč, nebo bych koupil použité, zaplatil bych asi +/- stejně, jako nyní, ale zase bez záruky, že jsou to originály, že nejsou křivé a že mi je prodejce vůbec pošle..

Proto byla ta černá jasnou volbou :)

Odkaz ke komentáři

V souvislosti s koly mě hlodá, jakou barvu třmenů dát..

Netvrdím, že chci stříbrnou zcela zavrhnout, no k té se mohu přiklonit vždy.

Bílá by působila divně, viděl jsem takovou kombinaci a působilo to na mě trošku lacině..

Vzhledem k barvě interiéru jsem byl skoro jednoznačně rozhodnutý pro červenou, ale...

1) je na každém rohu

2) červené třmeny v mnoha případech u kol menších, než 17 - 18" vypadají divně lacině

3) jak jsem psal dříve, logo firmy barevně červené zrovna nenahrává...

V rámci mnoha barevných kombinací jsem však opomněl zelenou RS a po zkoušce se mi upřímně aspoň na fotomontáži docela líbí..

Myslím, že by perfektně ladila s logy firmy (viz. upravený barevný náhled) a obecně působí pod koly decentněji a méně "kousavě". Otázkou je, zda by se to nebilo s interiérem..?

Co myslíte? :)

post-28923-0-28728800-1393023415_thumb.jpg

post-28923-0-97191400-1393023419_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

@Kyselinka: Děkuji pane :)

Ano, potahy jsou MAD, vycházel jsem z řady Dynamic Collection, ale individuálně jsem se domluvil, aby mi namísto látek RS design dali tu látku, co mám - viděl jsem ji totiž na jedné fotce a ačkoli ji neměli v nabídce, zkusil jsem se na ni zeptat - možná měli zbytky, nebo nevím, ale světe div se, měli ji k dispozici :)

Takže jsem se domluvil na bocích Leather look antracit, přední část sedáku a horní část opěradla v Alcantara black a střed v látce.

Nasazoval jsem si je sám, vzhledem k času jsem ale nemohl namontovat P+Z sedadla naráz, ale s několikadenním rozdílem. Zvláště přední sedačky jsou hrozná práce, jsem rád, že to mám z krku..

Jsem velmi spokojen, kdo MAD nezná, nepozná, že jsou to potahy. Co nesedí, to jsou hlavové opěrky předních sedadel, asi je nechám obšít.. Zadní část opěradel předních sedadel v místě vyhloubení pro kolena plandá, vidět to není, ale při dotyku je znát, že je mezi potahem a opěradlem mezera. Zde ještě přemýšlím, jak to vyřešit, možná zkusím koupit a našít suchý zip.

Posledním místem, které bylo vyloženě špatně řešené, je spodní část zadních výklopných sedáků, kde do potahu udělali jen vodorovný průřez, ale nic víc. Čili hned při prvním pokusu o vyklopení sedáku se potah chytil za ten kovový hák a natrhl se (naštěstí to není vidět, je to zespodu). Takže jsem to místo vystřihl do čtvercového tvaru a po obvodu toho stykového místa jsem ho přilepil. Nyní tak zespodu potah sedí jako originál a už ničemu při vyklápění nevadí, no dalo to další zbytečnou práci...

Jinak potahy sedí hezky a změnu pohodlí jsem nezaznamenal. Samo, nutno počítat s tím, že při doteku vždy cítíš lehkou rezervu, že není potah lepený a při přidržení jakoby malinko slehne. Ale vidět to není a ničemu to nevadí :palec:

@lumi: Děkuji za názor :pivo: Taky to tak vidím, na jednu stranu se bojím, aby se ta kombinace nebila s červeným interiérem, na druhou stranu myslím (a doufám), že se to bít nebude, naopak by se mohla bít ta červená s firemním polepem :huh:

Odkaz ke komentáři

Tie potahy su super, na oko to vyzera velmi dobre. Raz som isiel z tesca a pri vchode bola zenska z tej firmy a mala tam nejake vzorky a zhodou nahod aj na sedackach z OII, tak som si to poobzeral. No ked som mrkol ich web a urobil si vlastnu konfiguraciu, tak pri cenovke nejakych 450€ sa mi az oci pretocili :blink: :D

Odkaz ke komentáři

@lojzahlina: No, logo jsem jen upravil na text "LogoFirmy" a dva barevné fleky, ale v reálu má skutečné logo stejné barvy a +/- stejné rozměry - proto mě napadly ty zelené třmeny. Díky za názor! :palec:

Potahy mě stály nemalých 12 500,- Kč ;)

@Kyselinka: To je pravda, jsou hrozně drahé (viz. cena výše). Pro mě byla ale volba jasná - jednak kvůli individualizaci (to bych ale možná ještě oželel), ale především kvůli služebáku - měnit sedačky by mohlo být už moc. Potahy nemohou nikomu vadit. :)

Mít auto své, možná zvolím levnější variantu v podobě originálních kožených sedaček (z RS, nebo L&K), popř. rovnou přečalounění :palec:

Odkaz ke komentáři

Čalounění by vyšlo dráž, ale originály bych jistě levněji sehnal. Ty RS red jsou hezké, běžné šedo-černé RS sedačky bych si ale do auta nedal.

Nicméně jak jsem psal - mít auto své, asi také koupím originál, ač nebude tak individualizovaný, potah bude vždy jen potah a navíc originál bych nakonec sehnal možná i levněji :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak, autíčko dnes prošlo mou péčí a konečně se na něj už zase dá koukat :palec:

Zkoušel jsem ty kousky fólií a jsem z toho stejně tak blbý, jako předtím.

1) Ty kousky jsou fakt malé a spolu s bublinkami hodně dojem zkreslují

2) Nyní vypadá odstín jinak, než jak bude vypadat, až přední okna dostanou 70% propustnosti a zadní budou ještě tmavší - nyní bylo v autě hodně světla a výsledek je naprosto zkreslený..

Dle zkoušky (viz. foto, z něhož ale rovněž není nic vidět) je 35% nesmírně světlých, jakoby tam tónování ani nebylo. Na druhou stranu až bude v autě méně světla tónováním ostatních skel, fólie vizuálně ztmavne a např. těch 20% bylo už teď tak tak.

Tak nevím :blink:

post-28923-0-92161100-1393162564_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Taky myslím :palec:

Těch 20% bylo tak tak akorát, ale s komplet zatmavením by to bylo asi moc tmavé. Na druhou stranu, Radim, který má 35% propustnosti, má okna v konečném důsledku tmavší, protože už nějaké (zhruba 30%) tónování oken má (originál). Já ne, proto nutno počítat s tím, že to bude světlejší. Sunset má prý 40% propustnosti a očekávám, že to bude reálná hodnota bez tolerance, způsobené originálním tónováním. Čili i tak by měl konečný výsledek připomínat sunset, jen by měl být o 5% tmavší.

Odkaz ke komentáři

jo je tak ;-) nikdy nejsou tak tmave jak to das na okno uplne nove,ztmavnou zhruba o 5az10% jak ktere znacka folie tak si nato dej pozor ale dal bych tebou 35% je to tak akorad kdyz to nechcesmit moc svetle ;-) a zas naopak nejsou tmava oproti 20% porad tam jde videt takze treba policejni kontrola by ti na okna i kdybys je mel ve predu teoreticky nic rict nemela respektive si toho moc nevsimnou ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...