Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Vzal jsem jednu starší plaketku L&K, kterou jsem měl doma (bohužel jen 1ks), mikrovrtačkou jsem vybrousil ten hliníkový nápis, lehce jsem to přetmelil a ručně přebrousil, následně jsem vyřezal fólii v černém lesku, která šla na střed, upravil jsem polohu a rozměry na zakázku dělaných hliníkových samolepek "S line" a po nalepení jsem vše přelakoval několika vrstvami bezbarvého laku :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak, navzdory tomu. že mělo být dnes u nás polojasno a nakonec pražilo slunko jako o život, plánovanou údržbu auta jsem realizoval a už se zase leskne, jako psí kulky :palec:

1) Kompletně umyto na ruční myčce (vapka) a následně utřeno do sucha jelenicí

2) Vyleštěno leštěnkou pro regeneraci laku, nic jsem nedělal acetonem, pouze leštěnkou jsem odstranil všechny, i ty nejmenší černé tečky a šrámky

3) Následně přeleštěno jemnější leštěnkou

4) Celé auto přeleštěno tvrdým voskem

5) Následně jsem opět zajel na vapku a auto jsem opláchl od prachu a čmouh na oknech a plastech od leštěnky

6) Na závěr jsem auto opět utřel do sucha jelenicí, doleštil případné čmouhy a vyleštil okenou okna

...Práce celkem na 6 hodin, jsem z toho docela zničený :)

Nejhorší na tom je, že po té vší snaze je to prostě pořád jen bílé auto. Žádný efekt, jako u černého, nebo červeného auta. Odměnou mi budiž aspoň to, že je na bílé vidět úplně všechno :wallbash:

Přikládám pár fotek s výsledkem a slíbenými okny + sloupky, už jsem neměl čas a ani náladu jezdit do nějakého hezkého prostředí, takto to snad stačí. ;)

EDIT: Tak z mi neznámého důvodu fotky přidávat nelze a nelze ani přidat externí obrázky. Takže až dají admini fórum zase do pořádku, fotky přidám....

Odkaz ke komentáři

Tak, když nám konečně funguje vkládání fotek, přikládám, co jsem včera slíbil ;)

Poslední 2 fotky jsem udělal dnes, zkoušel jsem, jak by zhruba vypadala ta upravená plaketka na autě - a jsem docela spokojen :)

EDIT: tak ne, opravdu nepochopím, proč už nefunguje pořadí fotek tak, jako dříve.. Nyní se rozhazují absolutně bez hlavy a paty, bohužel jsem ale nenašel způsob, jak je seřadit ve správném pořadí...

post-28923-0-25909100-1395586345_thumb.jpg

post-28923-0-52811100-1395586353_thumb.jpg

post-28923-0-47162300-1395586360_thumb.jpg

post-28923-0-34082200-1395586368_thumb.jpg

post-28923-0-25846000-1395586373_thumb.jpg

post-28923-0-75426000-1395586380_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

mas to super, to zatmavenie stlpikov je parada :) chybalo by to tam :) no za mna plaketku prec...

este ti chybaju ledky do denneho :D ja som nieco objednal davnejsie z aliexpresu, dufam ze tento alebo zaciatkom buduceho tyzdna by mi to uz malo prist, tak sa ozvem ci to hlasi chybu :)

Odkaz ke komentáři

Mlhovky koupím celé nové, proto drahé LED žárovky zatím neřeším. Musím jen počkat, až bude pár korun nazbyt, což poslední 2 měsíce není a následující měsíc také nebude žádné terno.

Plaketka tam zatím není, no pokud se nějak nepokroutí, či nepopraská a povede se i druhá, 100% tam bude. ;)

Odkaz ke komentáři

ake nove chces kupovat? :) ja som objednal 60w(udavanych,realne ovela menej) za asi 19eur, som zvedavy ci to bude nieco hlasit, prinajhorsom ich hodim do feldy ako spiatockove svetlo :D

ta plaketka mi nesedi, viem ze auto mas dost individualne, vecsinou originalne vymyslene veci, ako aj ta plaketka, no mas skodovku, nie audi, pride mi to trosku miesat jablka s hruskami

Odkaz ke komentáři

To není "S" line jako Audi, to je "S" line jako "Sport Line", které mám v celém interiéru i v podobě nášivky na sedadlech. Celý nápis "Sport line" by se ale nevešel. Bohužel, chtěl jsem původně upravit ten červený čtvereček na černý s červeným lemováním po obvodu tak, jako to mám na sedačkách, no bohužel to rozumně předělat nešlo, proto jsem to nechal tak. Spolu s černými koly (nahodím teď následující, nebo ten příští týden) a plánovanými červenými třmeny by se to mělo vše, spolu s interiérem, hezky spojit.

Mlhovky plánuji koupit právě ty z aliexpresu s LED denním svícením - a následně je upravit do černé. Přeci jen ale stojí 3 a půl tisíce, čili to nebude hned tak, nejdříve v květnu, spíše až později ;)

Odkaz ke komentáři

Nepsal jsem to tady :)

Ještě nevím, přezouváme ve firmě klasicky přes pneuservis, čili se musím objednat. Uvidím dle počasí, rád bych si přivezl auto na nových, lesknoucích se kolech v jiném počasí, než v průtrži mračen s bordelem všude kolem. Čili přemýšlím, že buď ve středu, čtvrtek, nebo někdy příští týden. Musel jsem počkat kvůli zákonné sezóně, no pokud přezuji ve čtvrtek, pravděpodobně už nepojedu nikam, kde bych do úterka potřeboval zimní pneu :palec:

EDIT @lojza: Díky ;) Anténa je v černé vědomě, v bílé by působila moc uměle a neoriginálně. Ta leskle černá se hodí k oknům a sloupkům a později i ke kolům, masce a odtrhové hraně 5. dvěří..

Odkaz ke komentáři

To je. Bude to jediný chrom, který na autě bude a nehodí se tam. Jak píšu, problém je s maskou. Možná si nakonec půjčím otcovu, kterou má v garáži po výměně, svou demontuji a nechám ji nalakovat - problém ale je, že pořád nevím, kde :(

Známého v servise s lakovnou už využívat nechci a dávat 5 tisíc za lak taky nebudu... Váša přes známého také nechával lakovat (mám od něj i ty boční lišty), kvalita není 100%, ale dostatečná a za tu cenu super. No Už to taky nedělá, takže upřímně zatím nevím, kdy bude maska..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...